ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 14-1-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Το δίκαιο τού λαού και η ελευθερία δεν χαρίζονται και δεν αποδίδονται από στημένα δικαστήρια και ξιφολόγχες. Η εθνική και λαϊκή δικαιοσύνη κατακτιέται από το λαό που έχει δώσει αίμα με πίστη στα ιδανικά τής Φυλής του και είναι έτοιμος κάθε στιγμή για νέες θυσίες. Δίκαιο και ελευθερία είναι βραβεία ζωής που τα κερδίζει όποιος τα αξίζει. Οι δε αγώνες τής ζωής δεν κρίνονται από στημένα χαρτιά ψεύτικων χρεών και υποταγής. Η γη είναι η ψυχή τού αγωνιζόμενου Έθνους. Η  σκλαβιά είναι λέξη άγνωστη για τον αληθινό Έλληνα. Ο νόμος τού Ελληνικού Έθνους γράφει ιστορία και σύνορα και όχι τα ψευτοσυμμαχικά δικαστήρια και οι βάρβαροι.

Η δικαιοσύνη τού ισχυρού είναι το συμφέρον που υπαγορεύει η εξουσιαστική λαιμαργία του. Κανένας πόλεμος δεν συνοδεύτηκε ποτέ από τη νίκη τού δικαίου. Διότι αν είχε νικήσει ποτέ το δίκαιο, δεν θα επακολουθούσαν ανταγωνισμοί συμφερόντων και νέοι πόλεμοι. Κραυγαλέο παράδειγμα είναι η νίκη τής Ελλάδος στον δίκαιο αγώνα τής εθνεγερσίας τού Εικοσιένα που δεν ολοκληρώθηκε δυστυχώς ποτέ με την πλήρη απελευθέρωση τής Ελλάδος σε όλα τα εθνικά της εδάφη. Μπήκαν στη μέση τα στημένα ελληνόφωνα πολιτικά πάθη ανθρώπων τής Εσπερίας και η εμπλοκή των ξένων δυνάμεων στο πολεμικό επίπεδο που άφησαν σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες στα χέρια των Τούρκων και των γειτονικών μας συμμάχων τους.

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Οι δυνατοί θέλουν να έχουν λόγο και φυσική παρουσία στην γεωπολιτική αυλή μας, προκειμένου να ορίζουν στα χέρια τους γεωφυσικό πλούτο και περάσματα διαμετακομιστικά. Να έχουν στην κατοχή τους ενέργεια και δύναμη που σημαίνει παγκόσμια εξουσία. Η λύση λοιπόν για την Ελλάδα είναι εξίσου πολύ απλή. Να γίνει μεγάλη δύναμη και να ορίσει η ίδια τούς κανόνες τής γεωπολιτικής με το δικό της απόλυτα ελληνικό γεωστρατηγικό σχέδιο. Να φυλάξουμε τα εθνικά μας σύνορα. Να ορίσουμε απαραβίαστες ζώνες εθνικής ασφαλείας. Να εφαρμόσουμε όλα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που ορίζουν οι διεθνείς κανόνες. Να ανακηρύξουμε ελληνικό κυριαρχικό έδαφος κάθε σκλαβωμένη ελληνική πατρίδα, με την διαφύλαξη τής ελληνικής ζωής υπό το απαραβίαστο δόγμα ουδείς Έλλην σκλάβος.

Την εθνική πολιτική την εφαρμόζουν αποκλειστικά εθνικές κυβερνήσεις που κινούνται με γνώμονα τα δίκαια και τα συμφέροντα τού Έθνους κι όχι προσυμφωνημένα σενάρια σε διεθνή δικαστήρια. Το Αίμα των Μαρτύρων και των Ηρώων είναι ανώτερο από την οποιαδήποτε Χάγη. Οι δε επισκέψεις στις αυλές των ξένων χωρών με το σκυμμένο κεφάλι και την εκ προοιμίου παροχή ραγιάδικων υπηρεσιών συνιστούν σίγουρη εθνική προσβολή και ήττα. Ο ραγιάς κοιτάζει τον δυνατό στα κορδόνια των παπουτσιών του. Ο σύμμαχος κοιτάζει τον σύμμαχό του στα μάτια. Τότε σε σέβονται, τα οφέλη είναι αμφίπλευρα και η νίκη του δικαίου σίγουρη.

Πήγε πρόσφατα ο πρωθυπουργός τής Ελλάδος στις ΗΠΑ και είπε μεταξύ άλλων ότι δεν επιδιώκουμε να αποκλείσουμε οποιονδήποτε από την ενεργειακή συνεργασία στην ανατολική Μεσόγειο. Και ακόμη κατέδειξε ότι η πρόθυμη σύμμαχος Ελλάδα εφαρμόζει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και βάζει Αλβανία και Σκόπια με το αμερικανικό ένδυμα στην Ευρώπη. Κι όλα αυτά την στιγμή που η Τουρκία ζητάει ανοικτά και με στρατιωτικές και ερευνητικές ενέργειες έδαφος και θάλασσα ελληνική, από τη Θράκη έως το Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο. Είναι η Τουρκία που την κανακεύουν οι λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις και η οποία ελέγχει τούς λαθροεισβολείς τού νεοταξισμού που βανδαλίζουν ορθόδοξα προσκυνήματα, βιαιοπραγούν απειλώντας ακόμη και ζωές ελληνικές και τούς θέλουν οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες ως ενσωματωμένους αντικαταστάτες των Ελλήνων.

Οι αληθινά μεγάλες δυνάμεις είναι αυτές που εφαρμόζουν οι ίδιες πρώτες το δίκαιο, ξεκινώντας πρώτα από τον ίδιο τον λαό τους. Καμία πολεμική ενέργεια δεν πρόκειται ποτέ να εκλείψει, εάν πρώτα δεν εφαρμοστεί η αλήθεια τής ιστορικής νομοτέλειας. Τα εθνικά εδάφη, οι εθνικοί πληθυσμοί, τα εθνικά μνημεία, η ελευθερία τής εθνικής παιδείας και τής ομιλούσης εθνικής γλώσσας, η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων, η επαναφορά τής εθνικής νομοτέλειας στην αρχική της μορφή πριν από τούς κατακτητικούς πολέμους των εχθρών τής Πατρίδος μας, είναι έννοιες που υπαγορεύουν ταυτόχρονα την ελληνική γεωπολιτική και την γεωστρατηγική εφαρμογή. Η Μεγάλη Ιδέα είναι αναπόσπαστη ενότητα τής εθνικής μας πολιτικής, από τα αδριατικά νερά ίσαμε τον Πόντο. Η Βόρειος Ήπειρος, η Βόρειος Μακεδονία, η Αν. Θράκη, η Αν. Ρωμυλία, η Ίμβρος, η Τένεδος, ολάκερη η Κύπρος, η Ιωνία και ο Πόντος είναι εδάφη ελληνικά.

Η Ελλάς πρέπει να κατευθυνθεί στην πορεία τής εθνικής διοίκησης και τής εφαρμογής εθνικού στρατηγικού σκοπού. Εθνική διοίκηση σημαίνει εθνική ενότητα, εθνική βούληση, εθνική απόφαση, εθνική ενέργεια. Ξένοι σκοποί και ξένα προσκυνοχάρτια ρίχνονται στα σκουπίδια τής ιστορίας. Έλληνες στην πίστη, στην διοίκηση, στην κοινωνία, στην απελευθέρωση Ελλήνων, στην ενεργειακή πολιτική, στην χάραξη συμμαχιών που θα αποδεχτούν οπωσδήποτε τα ελληνικά δίκαια, τα οποία ελληνικά δίκαια θα τα επιβάλλουμε οπωσδήποτε και όπως όρισε ο Θεός με τούς Αγίους και τούς Ήρωές μας.  Υπεράνω όλων, η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στην Πίστη και το Αίμα και πάσα ελληνική πατρίδα ανήκει στην Μεγάλη Ελλάδα.

Εθνικός στρατηγικός σκοπός είναι η εθνική μας κυριαρχία, η εθνική μας ασφάλεια και η δυναμική μας συμβολή στη λήψη των διεθνών αποφάσεων. Σημαντική προέκταση τού εθνικού στρατηγικού σκοπού τής Μεγάλης Ελλάδος είναι η δημιουργία ενός οικουμενικού συντονιστικού και διοικητικού οργάνου των Πανελλήνων. Ο σχηματισμός μιας ενιαίας φωνής που θα κυβερνά την Ελλάδα, θα συντονίζει τις ελληνικές κοινότητες τής υφηλίου, θα εκφράζει το εθνικό συναίσθημα και θα εφαρμόζει τις αποφάσεις τής Μεγάλης Δυνάμεως Ελλάδος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό πολιτικό περιβάλλον. Η ειρήνη έρχεται με την επικράτηση τής αλήθειας. Η Ελλάς μονάχα ως μεγάλη δύναμη διασφαλίζεται και επισφραγίζει την εθνική της συνέχεια. Είναι η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς, η δική μας Αληθινή Ελλάς, μια γνήσια Αγία Ρωμανία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: