ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΟΣΥΝΗ

ΑΘΗΝΑ 28-1-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο ραγιαδισμός είναι ένα πολιτικό όπλο που διέρχεται από όλα τα στάδια τής αντιπαράθεσης των εθνών. Ξεκινά από την είσοδο στα σπλάχνα τού έθνους πολιτικών μικροβίων που διαλύουν ενότητα και αξίες. Συνεχίζει στο πολεμικό πεδίο με τον θάνατο των ηρώων και την εξουσία των μικροβίων. Εν τέλει, επικρατεί με το εμπόριο χρήματος και υποθηκευμένης ελευθερίας. Τότε ξέρεις ότι η πολιτική σου εξουσία είναι η πηγή όλων των δεινών σου.

Η πανώρια Ελλάς των μαρτύρων και των ηρώων είναι το σταυροδρόμι των μεγάλων ιστορικών γεγονότων και των καταλυτικών συμπερασμάτων για την εξαφάνιση τού καρκινώματος τής προδοσίας. Είμαστε το Έθνος που προσδιόρισε την πίστη και τον ηρωικό τρόπο ζωής, που έχτισε όλους τούς πολιτισμούς τής γης, που δημιούργησε κοσμοκρατορίες και κράτη, που συγκρούστηκε με τούς βαρβάρους πάσης εποχής. Όμως ουσιαστικά από τής εποχής των επιγόνων τού Μεγαλέξανδρου που δηλητηριάστηκε από τούς νεοταξίτες τού καιρού του, κεφάλι ελληνικό στην Πολιτεία δεν στέριωσε.

Το Βυζάντιο θα μπορούσε να πει κανείς ότι διοικήθηκε από Έλληνες. Υπήρξε ωστόσο απότοκος προηγούμενης στρατιωτικής κατοχής των Ρωμαίων επί ενός ελληνικού κόσμου διαιρεμένου. Στη συνέχεια ο νέος τύπος αυτοκρατορίας ακολούθησε διεθνιστικό τρόπο ζωής με την προσάρτηση ξένων λαών και συμφερόντων. Τα συμφέροντα έλεγξαν την εξουσία που με την σειρά της τροφοδότησε την κοινωνία με στοιχεία ανομοιογενή. Ας θυμηθούμε ότι στην παρακμή του το Βυζάντιο οδηγήθηκε από τη στιγμή που ο χρυσός εκτόπισε την πίστη και η αυτοκρατορία μπήκε σε διάλογο εξάρτησης με τούς σταυρωτήδες τής Κερκόπορτας και τους εντολείς τους.

Η κατάσταση τής αιχμαλωσίας τού Ελληνικού Έθνους δυστυχώς δεν άλλαξε ούτε στον καιρό τής Επαναστάσεως τού Εικοσιένα ούτε στους Βαλκανικούς Πολέμους ούτε στην νεότερη εποποιία τού Σαράντα. Τα σιωνιστικά συμφέροντα θέλουν πάντα την ύπαρξη ενός ελκυστικού για τον Έλληνα ποδιού στον τράχηλο τού υπάκουου υπηκόου. Αφήνουν τον πολεμιστή να τινάξει τα δεσμά έως τα χαρτογραφημένα όρια τού προτεκτοράτου και στη συνέχεια ενισχύουν τον βάρβαρο, κουβαλάνε ζιζάνια διχασμού και στο τέλος τα ηνία δίνονται στον πολιτικό χάριν τής «ειρήνης».

Ο Κολοκοτρώνης λευτέρωσε την Ελλάδα και πριν απλώσει λάβαρα ελληνικά ίσαμε την Κωνσταντινούπολη και την Ιωνία, βρέθηκε στη φυλακή από τούς κοτζαμπάσηδες τής οθωμανικής κατοχής που γίνηκαν πολιτικοί. Τα κόμματα πάντοτε ξένα, τόσο στο όνομα όσο και τις αρχές τού ευρωπαϊκού διαφωτισμού που σπείρανε διαχρονικά την αθεΐα και την ασύνορη παγκόσμια κοινωνία. Και στη συνέχεια μάς κουβαλήθηκαν τα πολιτικά τζάκια με διαδοχή στις μέρες μας που κάνανε φιλίες με τούς τυράννους και κηδεμονίες οικονομικές. Στην δε πίστη, επίορκοι κάμανε την Εκκλησία μας μέρος μιας θρησκευτικής ενώσεως τού κόσμου των νεοταξιτών.

Ο καιρός να περνάει. Η ρωμιοσύνη δούλα τής ραγιαδοσύνης. Ο νεοταξισμός ψιχία σκυφτής ύπαρξης κερνάει. Το αληθινό Ελληνικό Έθνος όμως έχει λιονταριού ψυχή. Στο Ελληνικό Έθνος αρέσει να νικάει. Τα λόγια τα σπάταλα με χαλούνε. Τής πρωτοβουλίας μου τα ξυπνήματα με καλούνε.

Η πολιτεία τής ραγιαδοσύνης πρέπει να πέσει. Το κράτος των ψευτορωμιών να συντριφτεί και το Έθνος των Αληθινών Ελλήνων να σπάσει τα δεσμά και να ολοκληρώσει τις εθνικοαπελευθερωτικές επαναστάσεις των περασμένων χρόνων. Να φτιάξουμε Κράτος απόλυτα ελληνικό, απόλυτα χριστιανικό, απόλυτα επεκτατικό στις ζώνες που ζουν Ελληνικές Κοινότητες. Κράτος Μεγάλη Δύναμη στο κέντρο τής πλάσης όλης.

Ήρθε η ώρα να γενούμε εκ νέου Έθνος Αποστολικό, Έθνος Εκπολιτιστικό, Έθνος οχυρωματικό και λυτρωτικό εκ τού νεοταξικού κτήνους, Έθνος Αλήθειας και Φωτός, πλέρια Ελληνικό Έθνος. Θα γίνουμε λοιπόν λαός απαιτητικός, συνεκτικός, κατακτητικός. Η γη των πατέρων μας έρχεται ολάκερη στα χέρια τα δικά μας, στα χέρια Ελλήνων παίδων.

Η εντιμότητα, ο πατριωτισμός, η πίστη αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τής ενιαίας Εθνικής Πολιτείας των Ελλήνων. Και φιλοδοξία τού Ενωμένου Ελληνισμού μόνη είναι η δημιουργία ενός νέου πολιτισμού, με το Κράτος και τις Ελληνικές Κοινότητες ανά την υφήλιο μια πανίσχυρη οντότητα.

Στο Εθνικό και Εθνικιστικό Κράτος των Ελλήνων πυλώνες ανάπτυξης είναι η εργατική και η παραγωγική τάξη, οι παιδαγωγοί τού ελληνικού πνεύματος, η ελληνική νεολαία, ο στρατός. Το εθνικό εισόδημα προέρχεται από την εθνική εργασία χωρίς ξένες εξαρτήσεις. Τα γράμματα τής ελληνικής παιδείας ζωντανεύουν από τα βιβλία στην κοινωνία και την γεωπολιτική σκηνή μέσα σε μια Ελλάδα που έχει πρωτεύουσα την Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη.

Η ελληνική νεολαία ασκείται στα νάματα τού νου και τού σώματος, φτιάχνει οικογένεια, αγαπάει τη φύση και τη Φυλή της με αρωγό την Εθνική Πολιτεία. Και ο Στρατός εμφυσά την Πίστη στα Ιδανικά τής Μεγάλης Ιδέας, τής Αγίας Ρωμανίας, τής Ελλάδος που λευτερώνει και τον τελευταίο σκλάβο Έλληνα.   

Ιδιοκτήτες τού Οίκου των Ελλήνων είναι αποκλειστικά τα γεννήματα τής Φυλής των Ελλήνων. Πολιτική στην Ελλάδα κάνουν αποκλειστικά οι Έλληνες Πολίτες. Το Κράτος των Ελλήνων είναι Ορθόδοξο Χριστιανικό, Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό. Οι Έλληνες πολίτες προσδιορίζονται αποκλειστικά από την ελληνοσύνη στην πίστη, στο αίμα και τη συνείδηση.

Λεύτερος και Έλλην είναι ο λαός μας. Δαμαστής τής γης και τής ενέργειας που μάς προσφέρει αυτή. Λαός αυτάρκης σε τροφή, παιδεία και υγεία. Ενεργητικός και πολεμικός, εναργής και κυρίαρχος. Προδότης και εθελόδουλος ραγιάς όρθιος δεν θα μείνει κανείς. Αυτή είναι η πολιτική τής Μεγάλης Ελλάδος των Αληθινών Ελλήνων, τής Ελλάδος τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού. 







Δεν υπάρχουν σχόλια: