ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 4-11-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στους έσχατους χρόνους τής παγκοσμιοποίησης οι νεοταξίτες τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας μάς εμφανίζουν στην πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά τους το ψέμα για αλήθεια, το ανήθικο για ηθικό και το παράλογο για λογικό. Πράττουν ακριβώς όπως μάς είχαν προφητέψει οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας. Έχουν προσθέσει οι κατοχικοί πολιτικοί, όπως και στα υπόλοιπα δήθεν ελεύθερα έθνη, μια ακόμη ασέλγεια καθώς παρουσιάζουν και νομιμοποιούν εν πολλοίς το παράνομο ως νόμιμο. Και επιδιώκουν να παρουσιάσουν την ψευδή θεωρία ότι το νόμιμο είναι τάχα μου πάντα ηθικό.

 

Ουδέν ψευδέστερο τής αγαθότητας μιας νομικής διάταξης που εισηγείται και επιβάλει μια κατοχική και ανήθικη αρχή. Ένας νόμος πρέπει να υπηρετεί τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ελευθερία. Αυτό σημαίνει ότι ο νομοθέτης πρέπει να υπηρετεί τον ελληνικό λαό, να διασφαλίζει το δίκαιο και την ισότιμη συμμετοχή των πολιτών στην κοινωνική ζωή και να προστατεύει το Έθνος από κακόβουλες και εχθρικές παρεμβάσεις.

 

Το ίδιο το Σύνταγμα τής κατεχόμενης από τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους Πατρίδος μας ορίζει ότι θεμέλιο τού πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και ότι οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και τού Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Αυτή είναι η βιτρίνα τού σάπιου πολιτικού καθεστώτος που επιδιώκει να υπνώσει τον ελληνικό λαό για να υφαρπάξει την ψήφο του, να τον κάνει συνένοχό του και εν τέλει να παραδώσει με νεώτερες υπαγορευμένες διατάξεις την Πατρίδα μας στα χέρια κερδοσκόπων και βιαστών τής Ελληνικής Φυλής.

 

Ολάκερο το πολιτικό καθεστώς τού ψευτορωμέϊκου είναι παράνομο, τυραννικό και μισελληνικό. Αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια για την δήθεν αντιμετώπιση ενός οικονομικού χρέους το οποίο μετέτρεψαν με ψευδή λογιστικά στοιχεία από ιδιωτικό σε εθνικό, υπέγραψαν την εκχώρηση τής εθνικής κυριαρχίας τής Πατρίδος μας. Επικαλούμενοι δηλαδή ένα χρέος που δημιούργησαν άνθρωποι τού πολιτικού συστήματος, παραχώρησαν την εθνική περιουσία, την πολιτιστική κληρονομιά και τα περιουσιακά στοιχεία τού Ελληνισμού στους νεοταξίτες εντολείς τους.

 

Και ενώ βγήκαμε τάχα μου από τα μνημόνια, η εθνική μας κυριαρχία είναι ακόμη δεσμευμένη σε διάφορα υπερταμεία. Για να ακολουθήσουν στην συνέχεια τα υποτιθέμενα υγειονομικά μέτρα κατά τού διαβόητου κορονοϊού τα οποία κλείδωσαν την παραγωγική μηχανή τής χώρας, η δε παρέμβαση τού ψευτορωμέϊκου στην ρωσοουκρανική κρίση έφερε την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση μαζί με την εργασιακή αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών. Κι όλα αυτά τα μέτρα οδήγησαν τον ελληνικό λαό στη φτωχοποίηση χωρίς ποτέ να ερωτηθεί και να δώσει την έγκρισή του.

 

Στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια τάχα μου αντιμετωπίσεως τής ενεργειακής κρίσης επιβάλλεται στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με την πλήρη δυστυχώς έγκριση τής Διοικούσας Εκκλησίας η νυχτερινή συσκότιση και η απενεργοποίηση τής θέρμανσης με την κατάργηση τής Ιερής Αγρυπνίας. Την ίδια στιγμή δικάζουν Ελληνίδες που φτιάχνουν και πουλάνε κάλτσες προκειμένου να ζήσουν τις οικογένειές τους. Η δε φτώχεια έχει απλωθεί στο 48% των Ελλήνων. Και ενώ στην Ιταλία η Εθνικίστρια πρωθυπουργός Μελόνι αποφάσισε να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στις εργασίες τους, οι ελληνόφωνοι δημοκράτες τής φιλελεύθερης κυβέρνησης των ψευτοπατριωτών επιθυμούν να τούς στείλουν μονίμως στην ανεργία και την λιμοκτονία.

 

Το ξενοκίνητο πολιτικό καθεστώς είναι πιόνι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Δεν εκφράζει τα δίκαια και τα συμφέροντα τού ελληνικού λαού. Είναι εχθροί τής Πίστης και τής Πατρίδος με την συνοδοιπορία δυστυχώς των εκφραστών τού οικουμενισμού στην Διοικούσα Εκκλησία και ορισμένων θεσμικών εκφραστών τής δικαιοσύνης. Επιχειρούν την διάσπαση τού λαού με την κατά διαστήματα εμφάνιση κάποιων όψιμων δήθεν σωτήρων. Στοχοποιούν σκόπιμα την μόνη γνήσια φωνή τού Ελληνισμού που συνιστά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Οδηγούν το λαό στην πείνα και την πληθυσμιακή συρρίκνωση την ίδια στιγμή που ενσωματώνουν τούς λαθρομετανάστες και οι Τούρκοι διεκδικούν ελληνικά εδάφη και τον γεωφυσικό μας πλούτο στο Αιγαίο και την Ελεύθερη Θράκη, με τα σιωνιστικά συμφέροντα να ακολουθούν.

 

Ο Ελληνικός Εθνικισμός αποτελεί την μόνη και απόλυτα γνήσια Φωνή τού Ελληνισμού. Υπέρτατος Νόμος τού Ελληνικού Κράτους είναι ο Νόμος τού Έθνους. Η Κοινωνική Δικαιοσύνη και η Εθνοφυλετική Αλληλεγγύη των Ελλήνων είναι απαραίτητα συστατικά στοιχεία ενός αληθινά ελεύθερου και κυρίαρχου κράτους. Η Ελλάς είναι Κράτος Εθνικό και Λαϊκό κι έτσι ακριβώς θα παραμείνει. Τις εξουσίες και τα αγαθά τής Πατρίδος μας τα ασκεί απόλυτα και ολοκληρωτικά ο ελληνικός λαός με τούς εκπροσώπους που ο ίδιος και μόνον επιλέγει.

 

Η Ορθοδοξία, η Ελληνική Φυλή και ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι τα ακατάλυτα προπύργια και οι θεμελιώδεις λίθοι τής Ιερής Ελλάδος μας. Ο πλουτοπαραγωγικός παράγοντας τής Πατρίδος μας διατίθεται αποκλειστικά στην κάλυψη τού επισιτιστικού, τού ενεργειακού και τού αμυντικού τομέα, στην διάθεση τής ελληνικής οικογένειας και την πλήρη εθνική αποκατάσταση και ασφάλεια τού Ελληνισμού μας. Οι αποφάσεις τού Ελληνισμού λαμβάνονται με γνώμονα την ελευθερία πάσας γης και ψυχής ελληνικής και η πολιτική διοίκηση ασκείται με την εκπροσώπηση τού Οικουμενικού Ελληνισμού. Οι Έλληνες τού μόχθου, οι Πιστοί Έλληνες σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνικό Πολιτισμό και Ελληνική Οικογένεια συντηρούν, αναπτύσσουν και τρανώνουν την Ελλάδα. Ο διεθνισμός δεν έχει καμία θέση στην Πατρίδα μας.  

 

Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών είναι ο μέγας και διακηρυγμένος πόθος μας. Η κάθαρση των πολιτικών δεινών που πληγώνουν τον λαό μας, η ενότητα τού Ελληνισμού κάτω από τα λάβαρα τής Πίστεως και τής Πατρίδος, η δράση για την άμεση υλοποίηση των Ιδεών τού Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού μας και η Νίκη των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων είναι ο καταστατικός χάρτης τής Εθνικιστικής Ελλάδος μας. Θα κάνουμε οπωσδήποτε τις Ιδέες μας Πράξη. Πιστοί, Πατριώτες και Εθνικιστές προχωράμε Ενωμένοι στην Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας. Όσοι Πιστοί Έλληνες θα βαδίσουμε ενωμένοι μπροστά. Ότι Νόμιμο και Ηθικό είναι το Εθνικώς Ωφέλιμο.

         

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: