ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 29-11-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι απώλειες εθνικής κυριαρχίας και εδάφους δεν είναι τυχαία γεγονότα μήτε ζητήματα εθνικής αδυναμίας. Είναι ζητήματα δωσιλογισμού και μειοδοσίας, ζητήματα εθνικής προδοσίας. Τα κάστρα συνήθως πέφτουν από μέσα. Τούτο διδάσκει η ιστορία και επαληθεύει η σύγχρονη πολιτική επικαιρότητα. Είναι οι πεμπτοφαλαγγίτες διεθνιστές τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας, κράτος και παρακράτος, που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια μικρή επαρχία τού κόσμου υποταγμένη στην σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση.

 

Αλίμονο στους λαούς που δεν διδάσκονται από την ιστορία. Ότι τα λάθη που επαναλαμβάνονται δύνανται να καταδικάσουν σε αφανισμό τον λαό που πίπτει θύμα επίορκων τυράννων. Διότι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί θέλουν μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες. Είδαμε προσφάτως αριστερούς ευρωβουλευτές τής Μητέρας Ελλάδος και τής Κύπρου μας, τουρκικής καταγωγής ο έσχατος εκ τής Μεγαλονήσου μας, να υποστηρίζουν δια τής ψήφου τους στο ευρωκοινοβούλιο το μνημόνιο για την τουρκολιβυκή ΑΟΖ. Είναι η συμφωνία αυτή που παρεμβαίνει στα θαλάσσια κυριαρχικά μας δικαιώματα θέτοντας σε αμφισβήτηση και τουρκική διεκδίκηση την θαλάσσια ζώνη μας ανατολικά τής Κρήτης έως το ανατολικό Αιγαίο.

 

Οι δήθεν υπερασπιστές τού λαού ταυτίζονται με τα κυρίαρχα κόμματα τού ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος υπερασπιζόμενοι όπως πάντα τον ξένο εισβολέα και τούς ψευτοσυμμάχους, όπως πράξανε όλοι οι νεοταξίτες τής αστικής δημοκρατίας από την Μικρά Ασία ίσαμε την Κύπρο, τα Ίμια και όλα εν γένει τα εθνικά μας θέματα. Δεν ξεχνάμε την Αριστερά που στην Μικρά Ασία παρότρυνε τούς Έλληνες στρατιώτες να ρίξουν τα όπλα όταν οι υποτιθέμενοι πολιτικοί τους αντίπαλοι συνομιλούσαν ως τοποτηρητές με τούς εντολείς τους ψευτοσυμμάχους.

 

Κι έτσι, σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση και πάλι, ο υπουργός εξωτερικών τής παρούσης κυβέρνησης παραδέχθηκε διεθνώς σε συνέντευξή του ότι δεν θα γίνουν ελληνικές έρευνες για τούς υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο διότι και καλά η κυβέρνηση τούς θεωρεί ξεπερασμένους. Με την διαφορά ότι ο κ. Δένδιας είχε πει πιο πριν ότι δεν μπορούμε να απαντήσουμε στους Τούρκους επειδή δεν έχουμε χρήμα και Στρατό.

 

Δεν έχουμε χρήμα γιατί το ψευτορωμέικο δεν αντλεί τον πλούτο μας που είναι μεγαλύτερος σε αξία από το δήθεν εθνικό χρέος και στέλνει στρατιωτικό εξοπλισμό στους νεοταξίτες τής Ουκρανίας. Ο υπουργός εξωτερικών μάς λέει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αν και συντηρητική, είναι πράσινη. Το βλέπουμε όταν μετά τούς σκόπιμους εμπρησμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα ξεφυτρώνουν ανεμογεννήτριες με οικουμενική πάντα δημοκρατική συναίνεση.

 

Οι διώκτες τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος παραδίδουν γη και ύδωρ στον σιωνιστικό νεοταξισμό και τούς βαρβάρους συνομιλητές τους. Για αυτό τον λόγο μάς θέλουν φτωχούς και Ελλαδίτες τής παγκοσμιοποίησης κι όχι ισχυρούς και Έλληνες τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Για να παραδώσουμε το Εθνικό μας Κάστρο, την Πατρίδα μας στον εχθρό. Όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός μας έχει έτοιμη την Εθνική Απάντηση και την απευθύνουμε στον σύμμαχο και συναγωνιστή μας Πιστό Ελληνισμό.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ οφείλουμε ως Έθνος συγκροτημένο να λειτουργήσουμε ως οι μόνοι νόμιμοι ιδιοκτήτες και Φρουροί τής Ιερής Ελλάδος μας. Ότι ο Αληθινός Έλλην δεν παραχωρεί ούτε μια πέτρα Ελληνική στον εχθρό. Εκείνοι που αφήνουν είσοδο ακάλυπτη στις κυριαρχικές μας ζώνες, αυτοί που εγκαταλείπουν εθνικό πλούτο στον εχθρό, δεν είναι πολιτικοί αντίπαλοι αλλά εσωτερικοί εχθροί τού Ελληνισμού. Ο ελληνόφωνος διεθνιστής δεν είναι Έλληνας, είναι ανθέλληνας. Και η Ελλάς δεν χωρά μήτε ανθέλληνες μήτε βαρβάρους.

 

Ο Εθνικισμός μας είναι η Φωνή ολάκερου τού Ελληνισμού που είναι ο μόνος κυρίαρχος στην Γη των προγόνων μας, την Πατρίδα μας. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα εφαρμόσουμε το Δίκαιο τού Έθνους και το διεθνές δίκαιο χαράσσοντας όλες τις κυριαρχικές μας ζώνες στα θαλάσσια ύδατά μας παντού και φυσικά στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο. Τα 12 ναυτικά μίλια και η ελληνική ΑΟΖ θα λάβουν πλήρη διάσταση. Τα ψεύτικα χρέη και οι διεκδικήσεις τής Τουρκίας θα πεταχτούν στα σκουπίδια τής Ιστορίας.

 

Ο ελληνικός πλούτος θα αντληθεί και θα αποδοθεί στον ελληνικό λαό, την ανάπτυξη τής Πατρίδος και τις στρατιωτικές μας ανάγκες. Η ενεργειακή μας επάρκεια σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο θα λύσει παράλληλα και την επανεκκίνηση τής εθνικής μας οικονομίας. Ο Εθνικός μας Στρατός θα συντρίψει πάσα εχθρική επιβουλή ως εγγυητής τής Ελευθερίας πάσης γης και ψυχής Ελληνικής, λυτρωμένης και προσωρινά αλύτρωτης. Όλοι μαζί θα φέρουμε την ολόχρυση αυγή τής ευημερίας και τής ανάστασης τής Αγίας και Μεγάλης Εθνικιστικής Ελλάδος μας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: