ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ. ΑΜΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 2-12-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Μεγάλες και ένδοξες στιγμές θριάμβου αλλά και στιγμές ανείπωτης τραγωδίας έχει ζήσει το Ελληνικό Έθνος. Στην ισόχρονη με την ανθρωπότητα ιστορία μας η Πίστη, η Ενότητα, ο Ηρωισμός, η Πολεμική Αρετή, η Ελευθερία και η Πολιτισμική Δημιουργία κυριαρχούσαν οδηγώντας μας στην Νίκη. Κι άλλες πάλι φορές η απιστία, ο διχασμός και η προδοσία μάς βύθιζαν στο σκοτάδι τής γενοκτονίας και τής ήττας. Είναι η προσήλωση στο Έθνος και στα Ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής πού μάς ανοίγουν τον δρόμο στην λεωφόρο τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Και είναι τα πολιτικά πάθη και η υπηρεσία ανθελληνικών συμφερόντων που σκορπάνε θανατερό σκοτάδι.

 

Συμπληρώθηκαν φέτος 100 χρόνια από την κατάληξη τής Μικρασιατικής Εκστρατείας σε Μικρασιατική Καταστροφή. Τα ελληνικά στρατεύματα όδευαν στην απελευθέρωση των προαιώνιων ελληνικών εδαφών και ψυχών σε Ιωνία, Πόντο, Ίμβρο και Τένεδο. Όμως ο εθναρχικός τάχα μου πολιτικός παράγοντας και ο Ελευθέριος Βενιζέλος όδευαν ως τοποτηρητές των συμφερόντων τής Αντάντ, τής γνωστής Εγκάρδιας τάχα μου Συνεννόησης. Ο αληθώς Εγκάρδιος και έμφυτος Ελληνικός Εθνικισμός θέλησε να δώσει πνοή ζωής στον προσωρινά αλύτρωτο Ελληνισμό και το Στέμμα τού Δικαίου πίσω στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας. Ο νεοταξικός υπάλληλος τής αστικής δημοκρατίας υποχώρησε ως ρίψασπις σκοπίμως στα δόλια σχέδια μιας μικρής και εξαρτημένης Ελλάδος σκορπώντας ελληνικό θάνατο, ξεριζωμό και τραγωδία.

 

Κι ήταν πάλι Δεκέμβριος τού 1944 όταν ο πολιτικός διχασμός και ο κομμουνιστικός συμμοριτισμός ήρθαν να αντικαταστήσουν την γερμανική κατοχή. Η σκλαβιά συνεχίστηκε πάντα μέσα στο αίμα αφού ο σιωνιστικός παράγοντας, ο διεθνισμός και η ξενοκρατία θέλανε και πάλι την Ελλάδα μικρότερη και τούς Έλληνες λιγότερους μέσα σε μια νέα Γενοκτονία. Οι ελληνόφωνοι κομουνιστές που θέλανε πάντα την Μακεδονία σλαβική επιτέθηκαν στο στρατόπεδο Μακρυγιάννη τής Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής αιφνιδιαστικά και βίαια με σκοπό το αιματοκύλισμα και την ένοπλη κατάληψη τής εξουσίας. Οι κομουνιστές ξέρανε ότι μια ένοπλη νίκη εντός των Αθηνών θα τούς έδινε την εξουσία. Η ηγεσία και οι Μαχόμενοι Φρουροί τής Χωροφυλακής ωστόσο με θυσιαστικό αγώνα και βαρύ φόρο αίματος συνέτριψαν την αριστερή λαίλαπα, τιμώντας τούς συναγωνιστές τους που πέσανε στο βωμό τού καθήκοντος στα αστυνομικά τμήματα τής πρωτεύουσας και στο στρατόπεδο Μακρυγιάννη.

 

Στις μέρες μας οι στιγμές τής δυστυχίας και τής τραγωδίας για τον Ελληνισμό επαναλαμβάνονται πάντα από το μικρόβιο τού αστικού νεοταξικού κομματισμού που πλέον ενώνεται στην πραγματική του φύση αφού θέλει να οδηγήσει οικουμενικά το λαό μας στον σπαραγμό. Ο διχασμός επαναλαμβάνεται και συνοδεύεται από τον φόβο, την διατεταγμένη υποχρεωτικότητα και την στέρηση τής λαϊκής βούλησης. Στο ζήτημα τής Μακεδονίας μας ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε όνομα, εθνότητα και γλώσσα "μακεδονική" στα Σκόπια και η ΝΔ εφαρμόζει απόλυτα την εν λόγω προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

 

Τώρα ο πρωθυπουργεύων Μητσοτάκης έρχεται και αναγνωρίζει κέντρο εκμάθησης" μακεδονικής" γλώσσας στην Φλώρινα όπου δρουν ανεξέλεγκτοι πράκτορες των Σκοπίων σαν το Ουράνιο Τόξο που μιλούν για "μακεδονική" μειονότητα. Η πρακτική τής ψευτομακεδονικής γλώσσας επομένως από το ψευτορωμέικο ενισχύει και αποδέχεται την Σκοπιανή προπαγάνδα. Η κυβέρνηση επιπλέον έρχεται με αφορμή το νομοσχέδιο για τον εξορθολογισμό τού ασφαλιστικού και την εξάλειψη κοινωνικών ανισοτήτων να αντικαταστήσει το εθνωνύμιο Έλληνας και Ελληνίδα με το Ελλαδίτης και Ελλαδίτισσα, μετατρέποντας την Ελλάδα από Έθνος σε πολυεθνική επαρχία τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

 

Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία η Ελλάς οδηγείται σε εθνικό αφανισμό αν δεν παγώσει το δήθεν εθνικό χρέος και το ΑΕΠ, δηλαδή η εθνική μας παραγωγή, μειώνεται δραματικά με την Ελλάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση τής Ευρώπης. Επιπλέον είμαστε προτελευταίοι στην φτώχεια μέσα στην Ευρώπη πριν από τούς Βούλγαρους και δημογραφικά πεθαίνουμε όταν ο πληθυσμός μας δεν γεννά και γερνάει, με τούς λαθροεισβολείς να μάς αντικαθιστούν με την έγκριση σύσσωμης τής αστικής δημοκρατικής κομματοκρατίας.

 

Αγαπημένε μου και χιλιοπροδομένε ελληνικέ λαέ, το ψευτορωμέικο επαληθεύει πλήρως εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές που σού λέμε ότι οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί θέλουν μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους ή όπως βλέπουμε ακόμη και καθόλου Έλληνες. Είναι σαφές. Η δημοκρατική κομματοκρατία είναι ενεργούμενο των παγκοσμιοποιητών τυράννων. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα είναι η μόνη γνήσια φωνή τού Αληθινού και Μαχόμενου Ελληνισμού στην Πίστη, το Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Εκφράζουμε απόλυτα την Εθνική Ακεραιότητα και την Λαϊκή Κυριαρχία τού Ελληνισμού μέσα από μια γνήσια Ελληνική Πολιτεία Λαϊκής Εθνοκρατίας.

 

Η Εθνικιστική Ελλάς που θα αναστήσουμε δεν αναγνωρίζει καμία προδοτική συμφωνία εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και δεν παραχωρεί μήτε έδαφος μήτε ψυχές μήτε ιστορία Ελληνική. Η Μακεδονία είναι Ελλάς. Ο Μέγας Αλέξανδρος και οι μακεδονομάχοι το επισφραγίζουν, κι εμείς το απαιτούμε και το εφαρμόζουμε άμεσα. Ομοίως Ελληνική είναι πάσα Γη των Πατέρων μας, ελεύθερη ή προσωρινά αλύτρωτη. Στην Γη Ηρώων και Μαρτύρων Ελλάδα δεν χωρά κανένας Βάρβαρος Κατακτητής. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς λευτερώνει Ελληνική Γη και δεν παραχωρεί ούτε μια πέτρα Ελληνική.

 

Τα πλαστά χρέη αποδίδονται στους ελληνόφωνους συνεργάτες τού νεοταξισμού και όχι στον Πιστό Ελληνισμό. Η πρωτογενής παραγωγή, η βιομηχανική δραστηριότητα, οι υδρογονάνθρακες, ο γεωφυσικός πλούτος τής Πατρίδος μας θα αξιοποιηθεί με χέρια ελληνικά στην διάθεση αποκλειστικά τής ελληνικής οικογένειας και ανάπτυξης. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση ομού και αδιαιρέτως. Εγγύηση και συνεκτικός δεσμός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός μας απόλυτα και ολοκληρωτικά.

 

Οι εθνικοί μας αγώνες και ο λαϊκός μόχθος θα δικαιωθούν στο ακέραιο. Ούτε τραγωδίες ούτε σφετερισμοί. Η Ιερή Ελλάς Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος με περισσότερους Έλληνες ως ένα και αδιαίρετο Εθνικό Σώμα. Άμεση Εθνική Συσπείρωση ενάντια στην εθνολογική συρρίκνωση. Το έχει αποφασίσει ο Θεός, το θέλουν οι πρόγονοί μας, το ποθεί η καρδιά μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας για την Χρυσοφόρα Αυγή τού Ελληνισμού μας.

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: