ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 6-12-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com 

 

Η ελευθερία είναι κορυφαίο αγαθό και το κόστος τής απόκτησης και τής διασφάλισής της είναι μέγα και υψηλό. Η ελευθερία δεν χαρίζεται και δεν χωρά συμβιβασμούς. Κατακτιέται και περιφρουρείται με πίστη, θερμή καρδιά, δυνατό νου, ενότητα και εθνική πυγμή. Η Ελευθερία υπήρξε ανέκαθεν μαζί με την Αξιοπρέπεια και την Νίκη η οδός Ισχύος τού Ελληνικού Πολιτισμού και των Εθνικών μας Δικαίων. Ότι η Ελλάς δεν συμβιβάζεται με τα ξένα συμφέροντα και δεν ανέχεται την προδοσία. Γίνεται η ίδια Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος με το Εθνικό Ήθος τού Ηρωικού και Γενναίου Ελληνισμού.

 

Στις μέρες τής επέλασης των βαρβάρων παγκοσμιοποιητών που ζούμε η δειλία και ο άθλιος δωσιλογισμός βαδίζουν απειλητικά για τη ζωή τού Έθνους και τής κοινωνίας μας. Στην Κύπρο μας, την νυν και αεί Ελληνική Μεγαλόνησο, ψηφίστηκε στην βουλή των αντιπροσώπων η απάλειψη πάσης αναφοράς και εκδήλωσης στο όνομα τού Εθνικού Αγωνιστή Γεωργίου Γρίβα Διγενή και τής θρυλικής ΕΟΚΑ. Ο λόγος μάς είπαν οι ολετήρες που το επιδίωξαν είναι ότι ο Γρίβας και η ΕΟΚΑ προσβάλλουν τον Μακάριο και την λεγόμενη δημοκρατική αντίσταση με την πραξικοπηματική τους άποψη και θέση.

 

Ξεχνούν τάχα μου οι δημοκράτες τής Αριστεράς και εν πολλοίς το καθεστώς τής υποτέλειας ότι ο Εθνικός Αγών τής ΕΟΚΑ που στήριξε ο Κυπριακός Ελληνισμός έγινε για την Ελευθερία τής Θυγατέρας Κύπρου με την ενσωμάτωση στην Μάνα Ελλάδα και όχι για την ανεξαρτησία στα νεοταξικά δεσμά και την αναγνώριση των κατοχικών τουρκικών αρχών. Δεν έγινε μήτε με την «εθναρχική» επίκληση των ψευτοσυμμάχων για απελευθέρωση από τούς «κακούς» Έλληνες μήτε με το ρουφιάνεμα στις αγγλικές κατοχικές αρχές μήτε για την δικοινοτική ομοσπονδία με τούς Τούρκους που τώρα θέλουν να εντάξουν τα κατεχόμενα στην Άγκυρα. Έγινε για την Ένωση τής Κύπρου μας με την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας, με τον Ελληνικό Εθνικισμό δια τής ΕΟΚΑ να πάλλει τις καρδιές όλων των Ελλήνων για λευτεριά.

 

Οι λεγόμενοι δημοκράτες τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας επιδεικνύουν άλλωστε παρόμοια συμπεριφορά στην Μητέρα Ελλάδα με την αναγνώριση τού κέντρου εκμάθησης τής ψευτομακεδονικής γλώσσας στην Φλώρινα που προκαλεί ψευτομειονοτικό Σκοπιανό θράσος, με την δικαιοσύνη να αγνοεί την αλήθεια, το πατριωτικό αίσθημα και την εθνική ασφάλεια. Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες που ενσωματώνει παράνομα και αντεθνικά το ψευτορωμέικο ζητούν δικαίωμα ψήφου στην Ιερή Ελλάδα μας. Αλλά τα κόμματα τού ελληνόφωνου νεοταξισμού από την μία ανοίγουν την πόρτα τής ξενοκρατίας και από την άλλη πλευρά τάζουν επιλεκτικά βουλευτιλίκια σε κάποιες Ελληνίδες που είδαν τα σπίτια τους να κινδυνεύουν.

 

Λοιπόν, πρέπει να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από το ψευτορωμέικο σε πάσα Ελληνική Εθνική Γη. Διότι όσο αφήνουμε προδότες και βαρβάρους να βαστούν Γη και Εξουσία Ελληνική, ο χαμός μας είναι βέβαιος ακόμη και με τον ατιμωτικό συμβιβασμό. Το αστικό δημοκρατικό καθεστώς είναι ένας επικίνδυνος νεοταξικός θίασος που εκμεταλλεύεται στημένη δήθεν ανθρωπιά. Οι ψευτορωμιοί γυρεύουν την συνενοχή τού λαού. Όμως ο ζωντανός λαός είναι Ζωντανό Έθνος, Ενιαίο Εθνικό Σώμα που συντρίβει και αφανίζει τούς υποκριτές.

 

Προχωράμε με πίστη στο Θεό και τα Ιδανικά των Ελλήνων Ηρώων. Φέρνουμε στην ολόθερμη καρδιά μας τούς Προγόνους μας και τα Παιδιά μας πού μάς ζητούν το Έθνος που τούς ανήκει ως κορυφαία κληρονομική σκυτάλη. Ατσαλώνουμε Αδούλωτο Νου και Εθνική Πυγμή. Προχωράμε Ενωμένοι στην Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας. Ιδού το Ελληνικό Ήθος. Ένας Θεός, Ένα Ελληνικό Έθνος, Μία Ελληνική Φυλή, Ένας Ενιαίος Εθνικιστής Ελληνισμός, Ένας Λαϊκός Εθνικισμός Όλων των Ελλήνων. Ο Ελληνισμός είναι ο μόνος Ιδιοκτήτης τής Πατρίδος μας. Η Γη μας, οι αποφάσεις, οι πράξεις, η εθνική στρατηγική αντίληψη και έκφραση εκφράζουν την ισχύ και την ελευθερία πάσης Ελληνικής ψυχής και γης.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: