ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΧΑΟΣ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ.

ΑΘΗΝΑ 9-12-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Φλόγες κοινωνικές, οικονομικές και γεωπολιτικές εγείρονται στην καρδιά τού χειμώνα. Το ψευτορωμέικο χάος περικυκλώνει τις ζωές μας και μια πολιτειακή ανωμαλία μεθοδεύεται δίχως να ιδρώνει το αυτί τού ελληνόφωνου νεοταξικού καθεστώτος. Το χάος βολεύει τούς παγκόσμιους σιωνιστές εντολείς τής παγκοσμιοποίησης που γυρεύουν την επανεκκίνηση μιας ανθρωπότητας υποταγμένης στην λεηλασία και την απώλεια των δικαιωμάτων της. Στο ίδιο μήκος κύματος και η κατεχόμενη πολιτεία που καλύπτεται πίσω από την εσκεμμένη απουσία της και την ανωμαλία που ευνοεί για να επικαλεστεί την οικουμενική συγκυβέρνηση των δημοκρατικών κομμάτων της ως μόνη "λύση".

 

Πολλά και παγκόσμιας κλίμακας τα ανακατώματα τής έννομης και θεσμικής υπόστασης τού καθημαγμένου Εθνικού Κράτους. Στην Πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες είδαμε τις βίαιες συγκρούσεις που ξέσπασαν ανάμεσα στην ιδιόρρυθμη κοινότητα των αποκαλούμενων ρομά και την αστυνομία με αφορμή την καταδίωξη ενός παραβατικού δεκαεξάχρονου και την σύγκρουση των δύο πλευρών στη Θεσσαλονίκη. Ο δεκαεξάχρονος επιχείρησε να εμβολίσει τούς αστυνομικούς και η αστυνομική αντίδραση κατέληξε στον τραυματισμό τού καταδιωκόμενου.

 

Οι γνωστοί σκηνίτες...ρομά επικαλούμενοι τον νόμο κορύφωσαν την βία. Στον κύκλο τής βίας ενεπλάκησαν και οι διαβόητοι αλληλέγγυοι αναρχοπράκτορες. Πυροβολισμοί, εμπρησμοί, επεισόδια και καταστροφές περιουσιακών στοιχείων σημειώθηκαν από τη Θεσσαλονίκη στο Μενίδι, την Αθήνα, ακόμη και στην Πάτρα. Στο Μενίδι πυροβόλησαν τον διοικητή τής ΟΠΚΕ στο πρόσωπο. Κι όλα αυτά τα επεισόδια όλως τυχαία τάχα μου συνδυάστηκαν με τις αριστερές εκδηλώσεις για την μνήμη τού Γρηγορόπουλου.

 

Παράλληλα κάποιες περίεργες πληροφορίες απλώθηκαν από τα Βαλκάνια για μια επικείμενη λένε επανάσταση λαθροεισβολέων στις μεγάλες πόλεις τής Ελλάδος μας. Ο νους μου πήγε ευθύς αμέσως στην προφητεία τού Αγίου Κοσμά τού Αιτωλού ότι θα σηκώσουν τούς ρέμπελους να επιτεθούν στους Έλληνες. Από την άλλη πλευρά γεωπολιτική φουρτούνα έρχεται να σηκωθεί στα νότια τής Κρήτης μας. Η τουρκόφιλη μεταβατική κυβέρνηση τής Τρίπολης που υποστήριξε το ψευτορωμέικο εφαρμόζει στην πράξη το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο τής ΑΟΖ. Η λιβυκή κυβέρνηση φέρνει αντιρρήσεις στις έρευνες υδρογονανθράκων που διεξάγει η Εξονμόμπιλ νότια τής Κρήτης για λογαριασμό τής Ελλάδος αμφισβητώντας την εθνική μας κυριαρχία.

 

Παράλληλα ο εβραιοσιωνιστικός νεοταξισμός θέτει σε λειτουργία τον μηχανισμό τής παγκόσμιας πτώχευσης και μάλιστα με προοπτική χειρότερη από αυτή τού 1929. Κι έτσι η αμερικανική επενδυτική εταιρία Μπλάκροκ και Αμερικανοί οικονομολόγοι μιλούν για την αύξηση τού κόστους τού δανεισμού, την Μητέρα των οικονομικών κρίσεων, την πλήρη αδυναμία τής τραπεζικής και οικονομικής επανεκκίνησης. Οι οικονομολόγοι καταλήγουν στον δημογραφικό μαρασμό τής Δύσης και την παγκόσμια πτώχευση.

 

Η ανθρώπινη ζωή και η βιωσιμότητα τού λαού είναι υπόθεση στην οποία μπορεί να ανταποκριθεί αποκλειστικά το Ζωντανό Έθνος. Είναι το Έθνος που αγαπά το λαό και στηρίζει την φυλετική του υπόσταση. Το Έθνος που διαθέτει δικό του στρατηγικό σκοπό και ηγεμονική θέση. Ο εχθρός μας είναι ξεκάθαρα η παγκοσμιοποίηση και τα βάρβαρα ενεργούμενα αυτής μαζί με σύσσωμο το πολιτικό ψευτορωμέικο. Η Ελλάς έχει φωνή και εστία πολιτικής έκφρασης. Είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Ο Εθνικοκοινωνισμός Όλων των Ελλήνων.

 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές πιστεύουμε ακράδαντα ότι ήρθε η ώρα να βυθιστεί το νεοταξικό σκότος τού ψευτορωμέικου χάους από το Ελληνικό Φως. Όταν είχε χαθεί μια αθώα παιδική ψυχούλα από πυροβολισμούς των διαβόητων ρομά δεν είχε δειχθεί καμία πολιτειακή ευαισθησία και δεν είχαμε θερμά επεισόδια. Λοιπόν, η ανθρώπινη ζωή των ελληνόπουλων και η ευρυθμία τής κοινωνικής μας ζωής είναι αγαθά ιερά και αδιαπραγμάτευτα. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, το Αίμα και την Εθνική Συνείδηση.

 

Πρέπει να αγαπάς την Γη τού Ελληνικού Φωτός που έλαβες από τον Θεό, τούς Προγόνους και τούς γονείς σου για να σεβαστείς τον συνάνθρωπό σου και τον συλλογικό μόχθο, ώστε να ανθοβολήσει και να αναπτυχθεί η Πατρίδα μας από ελληνικά χέρια άξια. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ποθούμε μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερα Ελληνόπουλα. Ο Εθνικός μας Στρατός και οι Δυνάμεις Ασφαλείας αποτελούν τούς Φρουρούς τού Ελληνισμού μας που θα περιφρουρήσουν την Ιερή Γη μας από τούς πεμπτοφαλαγγίτες και τούς εξωτερικούς εχθρούς μας.

 

Η πρωτογενής παραγωγή και ο γεωφυσικός μας πλούτος είναι ο μηχανισμός επανεκκίνησης τής εθνικής μας οικονομίας κι όχι οι νεοταξίτες τοκογλύφοι και τα δημοκρατικά τους ενεργούμενα με την παγκόσμια πτώχευση που κουβαλούν. Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην Εθνική επικράτεια και τα θαλάσσια ύδατα θα ασκηθούν στο ακέραιο με την Πυγμή τής Θαλάσσιας Δύναμης που λέγεται Εθνικιστική Ελλάς. Όποιος απειλεί την Ελλάδα συντρίβεται. Ήρθε η ώρα μέσα από το βαθύ σκοτάδι να ανατείλει το Φως τής Αναγέννησης τής Αγίας, Μεγάλης και Εθνικιστικής Ελλάδος μας. Ότι είμαστε Γένος Αυτοκρατορικό κι όχι δουλικό.

 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια: