ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 11-11-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το κατοχικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας χρόνια ολόκληρα συρρικνώνει την εθνική κυριαρχία και οδηγεί στον μαρασμό τον Ελληνισμό. Τώρα πλέον οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί, έχοντας οδηγήσει στην φτώχεια τον ελληνικό λαό, προβαίνουν στο ξεπούλημα τής Πατρίδος στους παγκοσμιοποιητές και την αντικατάσταση των Ελλήνων από τούς λαθρομετανάστες λαθροεισβολείς.

 

Η φιλελεύθερη κυβέρνηση τού ψευτορωμέικου ετοιμάζεται να ψηφίσει τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που στοχεύουν ξεκάθαρα να επιτύχουν την πλήρη ενσωμάτωση των γυρολόγων λαθροεισβολέων στην ελληνική κοινωνία. Σε αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν κάθε λαθρομετανάστης θα έχει το προβάδισμα έναντι των Ελλήνων ανέργων στους καταλόγους τού ΟΑΕΔ προκειμένου να βρει εργασία. 


Η προκλητικότητα βαθαίνει καθώς κάθε λαθρομετανάστης που έχει λάβει παρανόμως άδεια παραμονής θα έχει το δικαίωμα να συνταξιοδοτηθεί έχοντας συμπληρώσει 1000 ένσημα που αντιστοιχούν σε τρία χρόνια εργασίας, όταν οι Έλληνες εργαζόμενοι που συρρικνώνονται διαρκώς πρέπει να γεράσουν στην εργασία τους για να λάβουν μια σύνταξη πείνας. Επιπλέον κάθε λαθρομετανάστης θα τύχει φορολογικής ασυλίας και θα λάβει δωρεάν σπίτι, ρεύμα, νερό, διαδίκτυο, κάθε είδους δημόσια παροχή.

 

Αλήθεια κύριοι τής κυβέρνησης και τής αστικής κοινοβουλευτικής και κατοχικής δημοκρατίας, οι Έλληνες εργαζόμενοι που στηρίζουν και χρηματοδοτούν το κράτος που τούς αντικαθιστά με τούς λαθρομετανάστες θα λάβουν τα ίδια ακριβώς προνόμια με τούς αντικαταστάτες τους; Μιλάμε για τούς Έλληνες εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν την τρομερή ακρίβεια στις τιμές των απαραίτητων αγαθών και έχουν οδηγηθεί στην φτώχεια. Όχι βέβαια, ο ρατσισμός τού καθεστώτος στρέφεται σε βάρος τού Ελληνισμού που λιμοκτονεί και αφανίζεται.

 

Ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου σε μια πρόσφατη διεθνή συνάντηση είπε ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση χρειάζεται τούς δήθεν μετανάστες προκειμένου να καλυφθούν εργασιακές ανάγκες. Είναι οι ίδιοι οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες που έχουν πει ότι οι λαθρομετανάστες θα λύσουν το πρόβλημα τού δημογραφικού μαρασμού που οι ίδιοι πολιτικοί προκάλεσαν με την φτώχεια, την ανεργία και την φυγή Ελλήνων στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή η ελληνόφωνη κυβέρνηση δρομολογεί την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο όρος Δίρφυ τής Εύβοιας που έχει καταπληγωθεί από τις γνωστές πυρκαγιές που αφάνισαν ελληνικά όνειρα ζωής. Με τούς πολίτες και τούς ορειβατικούς συλλόγους να διαμαρτύρονται.

 

Το σχέδιο αντικατάστασης τού Ελληνισμού από τούς λαθρογυρολόγους τού σιωνιστικού νεοταξισμού έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται χρόνια μεταπολιτευτικά πίσω. Ιδού ο λόγος που δόθηκαν επιδόματα για να εγκαταλειφτούν τα χωράφια και η αλιεία προκειμένου να αδειάσουν από Έλληνες τα χωριά και να μετακομίσουν στις πόλεις. Κατόπιν ήρθαν τα δάνεια, τα μνημόνια, η φτώχεια, οι τοκογλύφοι, οι πολυεθνικές και οι λαθρομετανάστες που θα πάρουν την θέση τού λαού μας στην Γη των Πατέρων μας.

 

Φτάνει πια. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στην πράξη εάν θέλουμε και αν αξίζουμε να παραμείνουμε Ζωντανό Έθνος. Ο Ελληνισμός μας βιώνει την τυραννία τής νεοταξικής ξενοκρατίας που έχει ανεχτεί ως την πιο ατιμωτική σκλαβιά. Η πρόταση και το εγερτήριο κάλεσμα τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι η πτώση τής τυραννίας και η εγκαθίδρυση μιας απόλυτα και ολοκληρωτικά Ελληνικής Λαϊκής Εθνοκρατίας. Να τηρηθεί και να εφαρμοστεί ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό.

 

Το δικαίωμα στην εργασία, στην στέγη, στην οικονομική ενίσχυση των πολιτών για την δημιουργία πολυμελών οικογενειών, η Ελλάς ολάκερη ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Η Εθνική Εργασία και οι γεωφυσικοί πόροι τής Πατρίδος μας, οι φόροι των Ελλήνων και ο εθνικός πλούτος αρκούν για να ζήσει ο Ελληνισμός και να νικήσει πάσα πρόκληση. 


Οι ανάγκες μας σε τροφή, ενέργεια και στρατιωτική επάρκεια θα καλυφθούν με την ενασχόληση των Ελλήνων στην ύπαιθρο χώρα και σε ολόκληρη την εθνική επικράτεια, σε πόλεις, χωριά και νησιά. Και οι μετανάστες που θα ενισχύσει η δική μας Εθνικιστική Ελλάς για να έλθουν πίσω στην Πατρίδα μας είναι ο Ελληνισμός τής Ομογένειας που γύρεψε ψωμί στην ξενιτιά. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών στην χαραυγή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας. Ας βαδίσουμε όλοι μαζί στην Νίκη τής Φυλής μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: