ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑ 15-11-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Μέσα σε ένα γενικό κλίμα οικονομικής ένδειας, ηθικής πτώσης και μαρασμού, οι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας προσπαθούν να κρατήσουν συμβιβασμένο το λαό με την γνωστή τακτική που ονομάζουμε άρτο και θεάματα. Κάποιες μικρές δόσεις διασκεδάσεων και την υπόσχεση κάποιων επιδομάτων. Και την ίδια στιγμή δημιουργούν το κλίμα για μια μεγάλη συγκυβέρνηση ελληνόφωνων νεοταξιτών μέσα από μια κατευθυνόμενη πόλωση. Παράλληλα όσοι αγαπούν Πίστη και Πατρίδα δέχονται τις εξοντωτικές πιέσεις τού ελληνόφωνου νεοταξισμού και η ζωή τού Ελληνισμού δοκιμάζεται με κίνδυνο αφανισμού.

 

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων των επαφών διαφόρων προσώπων, ακόμη και των εκλεκτών πολιτικών, οικονομικών και δημοσιογραφικών εταίρων τού πολιτικού συστήματος, συνεχίζεται με τρόπο ύποπτο και προκλητικό. Κυβερνητικοί και αντιπολιτευτικοί φορείς στην κυριολεξία παρακολουθούν και παρακολουθούνται. Από την άλλη πλευρά Ρώσοι χάκερς παρακολουθούν τις δικτυακές επαφές ιδιωτών και υπουργείων. Και μέσα σε αυτό το παρασιτικό κλίμα, τα πολιτικά φερέφωνα τής παγκοσμιοποίησης ετοιμάζουν πρόωρες εκλογές για την εκλογή μιας ευρείας κυβέρνησης των δημοκρατικών κομμάτων με πρωθυπουργό ευρείας κομματικής αποδοχής.

 

Την ώρα λοιπόν που οι υποκριτές τρώγονται μεταξύ τους και ξεφωνίζουν ο ένας τον άλλο, τα βάσανα τού λαού συνεχίζονται εν μέσω πάντα τής κατευθυνόμενης ενεργειακής κρίσης και τής ακρίβειας που σκορπούν οι παγκοσμιοποιητές με εκκίνηση την τριβή Δύσης και Ρωσίας στο ρωσοουκρανικό πεδίο και εφαρμογή στην παγκόσμια φτωχοποίηση των δήθεν ελεύθερων λαών. Τα αγαθά πρώτης ανάγκης και το τραπέζι τού λαού ακριβαίνουν κάθε μέρα εξαφανίζοντας μισθούς και συντάξεις, κάνοντας τα επιδόματα που τάζει το ψευτορωμέϊκο κακόγουστο αστείο.

 

Η ανθρώπινη ζωή έχει ευτελιστεί πάρα πολύ από τούς εγκάθετους τής αντίχριστης και αντεθνικής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Είναι οι ίδιοι πάντα ψευτοσωτήρες που ψάχνουν να βρουν τις υποτιθέμενες λύσεις στους εξωτερικούς παράγοντες τού νεοταξισμού. Από τις πολυεθνικές εταιρίες και τούς διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους έως την λαθρομετανάστευση. Την ίδια στιγμή λοιπόν που αντικαθιστούν τούς Έλληνες, εγκρίνουν και προωθούν τούς εμβολιασμούς μικρών παιδιών όταν σύμφωνα με διεθνείς επιστημονικές έρευνες τα πειραματικά σκευάσματα συνδέονται με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα από καρκίνους και άλλα αίτια.

 

Όσοι αντιδρούν στην μετάβαση σε ένα κράτος αντίχριστο και αντεθνικό, σε ένα κράτος που οδηγεί τον Ελληνισμό στη συρρίκνωση και τον αφανισμό, όσοι μάχονται για την υπεράσπιση και την κυριαρχία τής Πίστης, τής Πατρίδος και τής Ελληνικής Ζωής, στοχοποιούνται προκειμένου να αφανιστούν. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές το ζήσαμε με διωγμούς, φυλακίσεις συναγωνιστών, δολοφονίες και πλείστα όσα άλλα. Πριν λίγες μέρες είδαμε για πολλοστή φορά την επιχείρηση διωγμού των μοναχών τής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου που οι ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές και το ψευτορωμέϊκο δεν τούς θέλουν στο Άγιος Όρος επειδή εμμένουν στην Ορθοδοξία και τον Πατριωτισμό ενάντια στην πανθρησκεία και την παγκοσμιοποίηση, δίχως να δεχτούν νεοταξικές εντολές και χρηματοδοτήσεις. Στην τελευταία περίπτωση είδαμε την λεηλασία των καρπών τού ελαιώνα που ανήκει στην Ιερή Μονή Εσφιγμένου με την επέμβαση των κατοχικών αρχών.

 

Βαριά τα βάσανα τού λαού και αβάσταχτη η μιζέρια που μάς έχουν επιβάλει. Τα ζούμε όλα δυστυχώς δίχως ουσιαστική αντίδραση. Η απελπισία και το κλάμα δεν αρκούν. Και ο άρτος μετά θεαμάτων δεν μάς αξίζει ως λαός. Όλα αυτά είναι καθαρά συμπτώματα μιας κατοχής που μάς έχει επιβληθεί δίχως πόλεμο, με την συγκατάβαση και την υποταγή τού λαού μας σε ένα υποτίθεται ανίκητο και άτρωτο πολιτικό σύστημα. Όχι, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Διότι όταν σού αρπάζουν τη ζωή μέσα από τα χέρια, όταν σού κλέβουν εκκλησιά, σπίτι, ψυχή και γη ελληνική, τότε στην επόμενη επέμβαση τού κατοχικού καθεστώτος θα ψάχνουμε το φαγητό στον κάδο των απορριμμάτων και η Ελλάς θα κοντύνει κι άλλο δίχως Έλληνες.

 

Η δική μας λαϊκή και εθνικιστική πρόταση αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ είναι ξεκάθαρη. Μηδενική ανοχή στην παρακμή. Εθνική αντεπίθεση και νίκη. Ήρθε η ώρα να λάβουμε τις ευθύνες στα χέρια μας. Να βγάλουμε από τις ζωές μας πλαστούς διχασμούς και ξένες παρεμβάσεις. Η Ελλάς δεν είναι ουραγός των δήθεν δυνατών, εκείνων που είναι δυνατοί μέχρι να τούς σύρει το χαλί κάτω από τα πόδια ο σιωνιστής εντολέας τους. Η Ελλάς η Αληθινή είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Και ο Ελληνισμός μας είναι Ανίκητος όταν βαδίζει ενωμένος στα πεπρωμένα τής Φυλής μας. Είμαστε Ορθόδοξοι, είμαστε Έλληνες στο Αίμα και την Συνείδηση, θέλουμε να προστατεύσουμε την ιερή ζωή των παιδιών μας και να αναπτύξουμε την Πατρίδα μας με τα χέρια μας και την Ιερή Γη των Πατέρων μας.

 

Η Ελλάς είναι ο Ναός και ο Οίκος Θεού και Ελλήνων. Είναι το Κάστρο Αγίων και Ηρώων. Πίστη, Πατρίς, Οικογένεια. Θα βαδίσουμε εμπρός λοιπόν στην Νίκη ως Έλληνες Ορθόδοξοι, Πατριώτες και Εθνικιστές. Όσοι πιστεύουμε με πάθος και ορμή ζωής στα Ιδανικά και τις Αξίες τής Ελληνικής Φυλής θα προχωρήσουμε ενωμένοι κάτω από τα λάβαρα Πίστεως και Πατρίδος. Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε γένος δουλικό αλλά αυτοκρατορικό. Οι πρόγονοί μας σήκωσαν το Σταυρό Τού Χριστού μας και την Αιώνια και Ελεύθερη Ζωή ενάντια στους σταυρωτήδες και τούς βαρβάρους που μάς ζώσανε και παλαιά και τώρα. Η Γη μας είναι εργαστήρι, σιτοβολώνας και προμαχώνας ακατάλυτος. Η ελευθερία και η ζωή κατακτώνται και δεν χαρίζονται. Λευτεριά σε κάθε γη και ψυχή ελληνική. Ζήτω η Αγία, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς μας. Για να σηκωθεί ολόχρυση η αυγή τού ήλιου τής δικαιοσύνης στην Γη τού Φωτός ολάκερης τής οικουμένης.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: