ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 3-3-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το κατοχικό νεοταξικό κράτος δεν ανήκει στο Έθνος των Ελλήνων και δεν αγαπάει διόλου τα παιδιά του. Το απέδειξε για μια ακόμη φορά με την ξεκάθαρα εγκληματική συμπεριφορά του στην ασύλληπτη τραγωδία που συνέβη στις σιδηροδρομικές ράγες των Τεμπών. Ελληνικές αθώες ψυχούλες μαζί με τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής εξανεμίστηκαν πληγώνοντας ανεξίτηλα αληθινές ελληνικές καρδιές.

 

Κανείς μας δεν μπορεί να πάρει ανάσα χωρίς να κάνει έναν εκ βάθους καρδιάς συνειδητοποιημένο απολογισμό. Ποιοι και γιατί δολοφονούν τα παιδιά τής Ελλάδος; Αυτό ακριβώς μάς ρωτούν τα παιδιά μας. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε στα Τέμπη μπαμπά. Το έγκλημα που συνέβη στα Τέμπη με την σύγκρουση μιας εμπορικής και μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας με επιβάτες στην πλειοψηφία νέα παιδιά έως 24 ετών, φοιτητές τα πιο πολλά, ήταν αναμενόμενο και η απουσία τής δήθεν Ελληνικής πολιτείας απόλυτη.

 

Μια εβδομάδα πριν συμβεί το δυστύχημα όλοι ακούσαμε ότι η ευρωπαϊκή επιτροπή ακόμη κι αυτών των γνωστών ψευτοσυμμάχων είχε παραπέμψει τις ελληνόφωνες κρατικές αρχές στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για παραβίαση των κανόνων ασφάλειας στους σιδηροδρόμους. Ο δε σταθμάρχης Λαρίσης που υπήρξε μετακλητός υπάλληλος τού δημοσίου από αχθοφόρος στην παρούσα θέση εργασίας με ενέργειες πολιτικού προσώπου όπως σαφώς ελέχθη, είχε σαφή ειδοποίηση από τον συνάδερφο του Νέων Πόρων ότι το εμπορικό τρένο κατέβαινε προς Αθήνα ενώ το επιβατικό ανέβαινε προς Θεσσαλονίκη.

 

Η ψυχολογία είναι πολύ άσχημη και τα δάκρυα ρέουν ασταμάτητα με παράπονο τεράστιο. Αυτό συμβαίνει διότι είμαστε Άνθρωποι που αγαπάμε τον Άνθρωπο, αγαπάμε τα Παιδιά μας και ζούμε με την ανάσα τους και για την ευτυχία τους. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να πειράξει ούτε μία τρίχα των παιδιών μας και να δολοφονήσει τον Πόθο τής καρδιάς μας και την βιολογική συνέχεια τού Ελληνισμού μας.

 

Τα εγκλήματα σε βάρος τού Έθνους των Ελλήνων δεν μένουν ατιμώρητα. Το Έθνος πρέπει το δυνατόν συντομότερα να πάρει το κράτος στα χέρια του. Να αποβάλλει το ψευτορωμέικο και να χτίσει ολότελα δικό του ελληνικό κράτος στο Αίμα και στην καρδιά με την πίστη και την αγάπη του στην Ελληνική Φυλή. Διότι μονάχα εκείνος που αγαπάει το Αίμα που τον γέννησε, εκείνος μονάχα αγαπάει τον άνθρωπο. Κι αυτός ο Έλλην Άνθρωπος είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

 

Η Ελλάς διαθέτει στρατηγική θέση στο κέντρο τής ανθρώπινης ψυχολογίας και τού Πολιτισμού και πρέπει οπωσδήποτε να κινηθεί με στρατηγικό νου. Η ζωή των Ελλήνων και το ανθοβόλημα τής Φυλής μας με διαρκώς αυξανόμενα παιδικά χαμόγελα είναι για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές, για κάθε άνθρωπο συνειδητό, το μέγιστο βραβείο τής ζωής. Μια Αγία και Μεγάλη Ελλάς με περισσότερα Ελληνόπουλα είναι η Ευλογία και η Εντολή Θεού και Προγόνων, ο δικός μας Πόθος και η δεδομένη Απόφαση Ζωής που έχουμε λάβει. Αυτή η Ιερή Ελλάς απαιτεί Πίστη Ελληνικής Καρδιάς, Ενότητα Ελλήνων Μαχητών τής Ζωής και Ισχυρή Προσωπικότητα.

 

Ξεκινάμε λοιπόν από την κάθαρση και την εξάλειψη τής προδοσίας. Συνεχίζουμε κατόπιν με την λύτρωση τού Ελληνισμού από κάθε είδους δεσμά, απελευθερώνοντας στην αρχή την Ελληνική Ψυχή και την Εθνική Συνείδηση και Ορμή. Να αγαπήσει ο Έλληνας τα αδέρφια του ως εαυτόν. Κι ύστερα είναι επιβεβλημένο και σίγουρο ότι θα χτίσουμε Νέο Ελληνικό Πολιτισμό με τις Αξίες τής Φυλής μας Οδηγό. Θα γίνουμε Μεγάλη Δύναμη Δικαίου, Ισχύος, Αγάπης και Αρετής.

 

Κάποτε κάποιος πολιτικός είχε πει ότι αν ο Ελληνισμός ήταν ζήτημα dna, δεν γνωρίζει πόσοι θα ήταν στην βουλή των Ελλήνων. Ο Γεώργιος Παπανδρέου ο νεότερος το είχε πει. Η Ιερή Ελλάς δεν είναι προτεκτοράτο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Η Ιερή Ελλάς είναι Ιερός Ναός Θεού και Ελληνισμού. Η Αληθινή και Ιερή Ελλάς μας είναι Ναός Ελληνικού Αίματος και Ελληνικής Εθνικής Συνείδησης. Αυτή είναι η Ελλάς ημών των Ελλήνων Εθνικιστών και τού Πιστού Ελληνισμού μας.

 

Ελληνικότητα και Αγάπη σε ένα ενιαίο και αδιαίρετο Εθνικό Σώμα με πρώτα τα ελληνόπουλα, τα παιδιά μας, το Αίμα τής καρδιάς μας. Μετά από την Σταύρωση αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ έρχεται πάντα η Ανάσταση. Μέσα από το βαθύ σκοτάδι έρχεται το πιο λαμπρό φως. Καλό Παράδεισο στα αδέρφια μας τής τραγωδίας των Τεμπών με την Ευλογία και την Χάρη Τού Πατρός Θεού μας και τής Μάνας μας Παναγίας πάντα εν σκηναίς δικαίων. Καλή Ανάσταση στην Αιώνια, Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα μας. Όλα για τα παιδιά μας. Καλή μας Νίκη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: