ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΨΩΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 28-3-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού εντείνουν την εφαρμογή τού σχεδιασμού τους για την αποσάθρωση των Εθνών και την υποταγή των λαών στην τυραννία τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σκοπός τους είναι η προσχεδιασμένη αποτυχία τού Εθνικού Κράτους που έχει άλλωστε καταλυθεί προ πολλού από τις κατοχικές δυνάμεις τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας.

 

Τώρα οι κοινοβουλευτικοί τύραννοι προωθούν την φτώχεια, την πείνα και την πολιτειακή ανωμαλία την ώρα που οι πολεμικές αναταραχές απλώνονται κι αυτές παγκοσμίως. Οι όποιες πολιτικές διαφωνίες ακούγονται, κι αυτές σκόπιμες είναι προκειμένου να καλυφθούν σκόπιμες εντάσεις ώστε να αποφευχθεί η αληθινή αντίσταση και ανάκαμψη τού Έθνους. Είναι κι αυτός ένας ακόμη λόγος που οι νεοταξίτες λεγόμενοι δημοκράτες θέλουν έξω από τις στημένες εκλογές και το κοινοβουλευτικό τους σύστημα εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές με το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα και τον Πιστό Ελληνισμό μας.

 

Όμως ο δικός μας σκοπός δεν είναι η άβουλη παρακολούθηση των παγκόσμιων πολιτικών ανέμων να αναμιγνύονται με τα ελληνόφωνα πολιτικά απόνερα αλλά να πάρουμε το Έθνος στα χέρια μας και να κάνουμε την Ελλάδα μας Μεγάλη και Δυνατή με ελληνικό στρατηγικό σκοπό. Οι παγκόσμιες ωστόσο πολιτικές θύελλες μεγαλώνουν διαρκώς και γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνες. Στο Ισραήλ μάλιστα ποινικοποιούν την αναφορά στον Χριστό μας.

 

Διεθνείς οικονομικοί παράγοντες και γνώστες τού σχετικού κλίματος αναφέρονται στην επιδίωξη παγκόσμιου οικονομικού κραχ μέσα από την τελευταία τραπεζική κρίση. Όλοι τους μιλάνε για μια κρίση που θα ξεπεράσει αυτή τού 1929 που είχε πάλι ξεκινήσει από τις ΗΠΑ και είχε επεκταθεί σε όλες τις χώρες τής Γης. Πάντα όλως τυχαία τάχα μου η οικονομική κρίση, οι πολιτικές διαφωνίες, οι διχασμοί και οι παγκόσμιοι πόλεμοι στρέφονται ως βιολογικό και κατόπιν συμβατικό όπλο ενάντια στο Έθνος και την μόνη γνήσια φωνή του, τον Εθνικισμό. Και στο βάθος πάντα ενάντια στο Ελληνικό Έθνος και τον γνήσιο Ελληνικό Εθνικισμό. Στόχος λοιπόν των εχθρών Θεού και Ανθρώπου σιωνιστών και των πολιτικών συνοδοιπόρων τους τούτη τη φορά είναι η απόλυτη οικονομική δέσμευση και η απόλυτη πείνα και εξαθλίωση έως μηδενός από τούς κλειδοκράτορες τού παγκόσμιου συστήματος και των ψηφιακών συναλλαγών.

 

Στην Ευρώπη μεθοδεύεται από την ψευτοευρωπαϊκή ένωση η απαγόρευση τής παραδοσιακής τήρησης οικόσιτων ζώων στις αυλές των οικογενειών στην επαρχία. Την ίδια στιγμή οι τιμές στην αγορά των ζωοτροφών όπως και σε αυτήν των πρώτων υλών έχουν εκτιναχθεί στα ύψη. Την ίδια πορεία ακολουθούν οι τιμές απόκτησης των τροφίμων. Όλα αυτά συμβαίνουν και δρομολογούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Κι αυτός είναι ο λόγος που η ελληνόφωνη αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία διέλυσε την Ελληνική Παραγωγή και την Αγροτική Ζωή μέσω δανείων, επιδομάτων, αστυφιλίας και ξένων πολυεθνικών εταιριών ώστε να μείνει χωρίς ψωμί η Ελληνίδα Γη στην οποία όποιον σπόρο κι αν φυτέψεις φυτρώνει παρέχοντας κάποτε αυτάρκεια.

 

Στις μέρες μας τα δάνεια πολιτικών προσώπων και των κολλητών τους καλύπτονται απόλυτα από το ψευτορωμέικο κράτος με χαριστικές ρυθμίσεις όταν τα σκόπιμα υψηλά επιτόκια φέρνουν στον λαό μας κατασχέσεις σπιτιών. Η δε ελληνόφωνη πολιτική κυβέρνηση με την αποδοχή ολάκερου τού καθεστώτος τής υποταγής λέει ότι τα δάνεια μπορούν να τα εξαγοράζουν μονάχα τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα κι όχι οι οφειλέτες.

 

Την ίδια στιγμή οι θεσμοί τού συστήματος προσκυνούν τις εθνικές υποχωρήσεις όπως εμφανίζουν τις προδοσίες τους οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες στα εθνικά μας ζητήματα. Κι έτσι το δικαστήριο τής Φλώρινας απέρριψε τις αιτήσεις ακύρωσης τής έγκρισης τού κέντρου εκμάθησης τής ψευτομακεδονικής γλώσσας. Παράλληλα οι ψευτορωμιοί πολιτικοί σχεδιάζουν, όπως λένε οι ενημερωτές τους, μετά από την πρώτη άκαρπη εκλογική αναμέτρηση δια τής απλής αναλογικής, να προχωρήσουν στον σχηματισμό πολυκομματικής υπηρεσιακής κυβέρνησης. Εκ των πρώτων στόχων αυτής τής υπηρεσιακής κυβέρνησης φέρεται να είναι η παραπομπή τής συγκυριαρχίας τού Αιγαίου μας που ζητά η Τουρκία και ήδη αποδέχεται με δηλώσεις πολιτικές το ελληνόφωνο κατοχικό καθεστώς στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης.

 

Πολιτειακή ανωμαλία και πολιτική προδοσία έρχεται όταν ο πόλεμος Δύσης και Ρωσίας γενικεύεται και η Τουρκία παραμονεύει να αρπάξει εδάφη μας. Οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας είχαν μιλήσει στις γνήσιες ελληνικές καρδιές χρόνους πίσω. Μάς είπαν και για τις παράλογες και επικίνδυνες ενέργειες των δήθεν ελληνικών αρχών και για τις πολιτειακές παρεκτροπές και ανωμαλίες και για τις κινήσεις σε βάρος μας Τούρκων και ρέμπελων, αναρχικών και λαθροεισβολέων.

 

Η ώρα για να λάβουμε ως Ανίκητο Ενωμένο Ελληνικό Έθνος το κράτος στα χέρια μας έφτασε αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Ότι η Ιερή Ελλάς μας έχει μια και μόνη λύση που είναι ταυτόχρονα και η Ιερή Αποστολή μας. Να γίνει η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Να απορρίψουμε τις καθεστωτικές επιλογές τής παγκοσμιοποίησης και τούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς. Να βαδίσουμε σε μια Λαϊκή και Εθνικιστική διακυβέρνηση με εθνικούς όρους, ξεκάθαρη εθνική οικονομία με ελληνικό νόμισμα, Ελληνική παραγωγή και βιομηχανία σε μια Ελλάδα που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση.

 

Διεθνισμός και ξενοκρατία στην Ελλάδα Μαρτύρων και Ηρώων δεν έχουν καμία απολύτως θέση. Η Πατρίδα μας δεν εκχωρεί ούτε έναν αιματοβαμμένο λίθο σε κανέναν εχθρό της. Ότι η Ιερή Ελλάς διεκδικεί πάσα Ελληνική Πατρίδα προσωρινά σκλαβωμένη αφού όπως έχουμε ξεκαθαρίσει ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται. Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός, Εθνικός Στρατός, ολάκερος ο Οικουμενικός Ελληνισμός θα ενωθούμε ως μια ανίκητη γροθιά, ένα αδιαίρετο Εθνικό Σώμα.

 

Λαϊκή Εθνοκρατία λένε την πυξίδα μας και Ελληνοποίηση είναι ο στρατηγικός σκοπός μας ενάντια στον μισελληνισμό και την παγκοσμιοποίηση. Νίκη και μόνον Νίκη για την ολόχρυση αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας με την ύψωση τής Ορθοδοξίας και των Εθνικών μας Ιδανικών στην κορυφή τής οικουμένης συντρίβοντας τούς εχθρούς τής ζωής.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: