ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 21-3-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Πολλά είναι τα δεινά που έχουν συσσωρευτεί στη ζωή τού σύγχρονου Ελληνισμού μας. Είναι πληγές που έχουν να κάνουν με την αλλοίωση τής εθνικής, κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής που οφείλονται στην εγκατάλειψη τής εθνικής συλλογικής μας ευθύνης. Οι πολιτικοί και τα θεσμικά όργανα τής πολιτείας απέδειξαν με τις πράξεις τους σε όλο τον βίο τού δημοκρατικού πολιτεύματος τής δήθεν ελεύθερης Πατρίδος μας ότι εκτελούν ξένες εντολές και υπηρετούν τούς χορηγούς που τούς σιτίζουν.

 

Η Ελλάς που λυτρώθηκε εν μέρει από τής Επαναστάσεως τού 1821 παρεδόθη στα χέρια πολιτικών που υπηρέτησαν και υπηρετούν τον σιωνιστικό νεοταξισμό και τις υπό αυτόν διορισμένες προσωρινά μεγάλες δυνάμεις. Είναι οι πολιτικοί που πρόδωσαν, φυλάκισαν και φόνευσαν τούς Εθνομάρτυρες Επαναστάτες τού Εικοσιένα για να μικρύνουν και να αφανίσουν βαθμιαία έως τις μέρες μας τον Ελληνισμό και τα αιματοβαμμένα εδάφη μας. Είναι οι πολιτικοί που εφαρμόζουν τις εντολές των νεοταξιτών εντολέων τους φυλακίζοντας και θέτοντας την ζωή τού Ελληνισμού σε θανάσιμο κίνδυνο όταν τίθενται εν αμφιβόλω τα προνόμια και οι εξουσίες τους που στερούν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τού λαού.

 

Από τον καιρό που ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης στερήθηκε έναν γιο σε κατευθυνόμενο εμφύλιο πόλεμο και φυλακίστηκε ως τάχα μου προδότης από ένα ξενοκίνητο καθεστώς, η διαβόητη αστική δημοκρατία κυνηγά, φιμώνει και ποινικοποιεί την φωνή τού Έθνους, τον καθάριο και τίμιο Εθνικισμό. Οι πολιτικοί τότε πρόδωσαν τούς αγώνες εκείνων που χύσανε το τίμιο αίμα τους για την λευτεριά τής Πατρίδος από τους ισλαμιστές Οθωμανούς και από τούς εβραιοσιωνιστές εχθρούς τού Θεού και τού Έλληνα Ανθρώπου.

 

Για να επιστρέψουν στις μέρες μας οι ισλαμιστές ως λαθρομετανάστες στο κάστρο Ελλάς που τάχα μου απελευθερώθηκε και οι σιωνιστές ως ελληνόφωνοι πολιτικοί αλλά και ως ψευτοσύμμαχοι. Οι μεν ελληνόφωνοι πολιτικοί να λένε στις μέρες μας μέσα στο κοινοβούλιο τής ντροπής πως αν ο Ελληνισμός ήταν θέμα DNA δεν θα βρισκόντουσαν ως πολιτικοί στην δήθεν βουλή των Ελλήνων. Κάποιοι άλλοι μάλιστα πολιτικοί έχουν το θράσος να αναφέρουν την Εθνική Επανάσταση που κορυφώθηκε στις 25 Μαρτίου 1821 ως δήθεν ανύπαρκτη.

 

Η δε λύση των εθνικών και των οικονομικών προβλημάτων τής Ιερής Ελλάδος μας ανατίθεται από τούς ιερόσυλους στις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις που έχουν χορηγήσει ληστρικά δάνεια στους πολιτικούς για να καλοπερνούν και να ξεπουλάνε ελληνικές πατρίδες, χωρικά ύδατα ελληνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα. Οι ευθύνες όμως ακουμπούν και τον λαό που έχει εγκαταλείψει την συλλογική ενέργεια και την ορμή για ελευθερία και ισχύ και έχει προτιμήσει το εφήμερο εγώ και τον ατομικό ωφελιμισμό.

 

Ο λαός έχει γαλουχηθεί στους διορισμούς και τα ψίχουλα ελεημοσύνης που πήρανε την μορφή των βραχύβιων επιδομάτων. Τα παλιά κόμματα με τα ξενικά ονόματα γίνανε οι ξενοκίνητοι χρηματοδότες με τα ψίχουλα στο χέρι που αγοράσανε λαϊκές και Εθνικές Συνειδήσεις. Και εκείνοι οι σταυρωτήδες που ανοίξανε την Κερκόπορτα τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης, τώρα οδηγούν τον λαό στη φτώχεια και την πίστη του στην βεβήλωση εγείροντας μνημεία τού σατανά.

 

Από τής πτώσεως τής Κωνσταντινούπολης και από την Επανάσταση τού 1821 που έμεινε μισοτελειωμένη και η Ελλάς σκλαβωμένη σε εχθρούς πολιτικούς και βαρβάρους αιώνιους, η κατάσταση δεν άλλαξε. Τα κόμματα των ελληνόφωνων πολιτικών συνεργάστηκαν, δάνεισαν το ένα στο άλλο πολιτικούς και θεσμικούς εκφραστές τής αστικής δημοκρατικής προδοτοκρατίας και οι κυβερνήσεις ξεπούλησαν ιερά, όσια και ψυχές ελληνικές.

 

Τα μέτρα τής τελευταίας κυβερνήσεως όλοι οι προσκυνημένοι υπάλληλοι και τρόφιμοι τής παγκοσμιοποίησης τα εφάρμοσαν από κοινού. Υποχρεωτικά δήθεν υγειονομικά μέτρα, σκάνδαλα παιδεραστών και παρακολουθήσεων, τουρκικές έρευνες, ασκήσεις και ανύπαρκτα μειονοτικά δικαιώματα σε Θράκη και Αιγαίο. Και ακόμη πυρκαγιές, πλημμύρες και θανατηφόρα ατυχήματα, όπως το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Οι δε λαθρομετανάστες ενσωματώνονται ως αντικαταστάτες των Ελλήνων που πεθαίνουν δημογραφικά όταν τα παιδιά τους μεταναστεύουν, με τούς λαθροεισβολείς να προωθούνται ως ψηφοφόροι των ελληνόφωνων και ουχί Ελλήνων πολιτικών.

 

Οι δε ψευτοσύμμαχοι, οι Δυνάμεις που παραμένουν Μεγάλες όσο υπηρετούν τούς τυράννους παγκοσμιοποιητές, αυτοί εκδίδουν διεθνή εντάλματα συλλήψεων από το ένα στρατόπεδο στο άλλο προ τού ερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Κι ένας Ρώσος πολιτικός τού Κόμματος τού Πούτιν διακηρύσσει ότι η Ρωσία πρέπει να αφαιρέσει από την Τουρκία την Κωνσταντινούπολη όχι για να την δώσει στην Ελλάδα μας αλλά για να την καρπωθεί η ίδια η Ρωσία στην οποία τάχα μου ανήκει! Κι αυτό διότι η Τουρκία αρνείται τον ανεφοδιασμό αεροσκαφών τής Ρωσίας και τής Λευκορωσίας στον δικό μας προσωρινά σκλαβωμένο Βόσπορο.

 

Οι Τούρκοι κινούνται μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ όταν οι Αμερικανοί διαθέτουν βάσεις σε Λάρισα, Στεφανοβίκειο και Αλεξανδρούπολη. Τα Ίμια όμως παραμένουν γκρίζα, οι Τούρκοι κατέχουν ελληνικά εδάφη ζητώντας και την υπόλοιπη Ελλάδα και οι ψευτοσύμμαχοι ωθούν την σύγχρονη σκλαβιά που την λένε συγκυριαρχία. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ήρθε η ώρα να επιδείξουμε εθνική αυτογνωσία και εθνικό φιλότιμο. Καιρός να αποκτήσουμε εκ νέου και δια παντός εθνική ορμή και να αναζωπυρώσουμε την πίστη μας στο Θεό, την Πατρίδα μας και την Ελληνική Φυλή.

 

Να συνεχίσουμε τον Εθνικό Επαναστατικό Αγώνα για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Να προχωρήσουμε στην ελευθερία και την Νίκη των εθνικών μας ιδανικών ενωμένοι κάτω από τα λάβαρα Πίστεως και Πατρίδος. Ότι όλοι μαζί ή θα αφανιστούμε από προσώπου γης ή θα κάνουμε την Γη Μαρτύρων και Ηρώων να ανθοβολήσει, να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει, κάνοντας την γεωπολιτική αυλή μας εστία στην οποία θα αναστηθεί η Ελλάς ως Αυτοκρατορική Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.

 

Οι μεγάλες πλάτες που στηρίζουν τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς θα βυθιστούν στον παγκόσμιο πόλεμο που κουβαλούν. Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει εις τούς αιώνας των αιώνων. Κανείς δεν θα μάς οδηγήσει στην αυτοκτονία τής παγκοσμιοποίησης. Στον Καιάδα ο διεθνισμός, η προδοσία και ο Βάρβαρος εχθρός πάσης μορφής. Τα τελευταία δραματικά γεγονότα που βιώσαμε στην Πατρίδα μας σηκώσανε μια γενική αντίδραση, μια αντικοινοβουλευτική τάση στον ελληνικό λαό. Τώρα πλέον ήρθε η ώρα να πάρουμε ως Έθνος το κράτος στα χέρια μας στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Να σπάσουμε οριστικά τα πλαστά διαχωριστικά τείχη τού κομματισμού.

 

Η μία και μόνη Εθνική Παράταξη Όλων των Ελλήνων λέγεται Αγία και Μεγάλη Ελλάς. Ο καταστατικός χάρτης μας είναι η Λαϊκή Εθνοκρατία και ο Πανελληνισμός τού Λαϊκού Εθνικισμού και τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας, τού Πιστού Ελληνισμού και τού ενδόξου Εθνικού Στρατού μας. Βασιλεύς τού Ελληνισμού μας είναι ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας που έφερε στον κόσμο η Μάνα μας Παναγία με τον Ευαγγελισμό που δέχτηκε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ και εορτάζουμε μαζί με την Εθνική μας Επανάσταση σε λίγες ημέρες. Καλή Νίκη και καλή Ανάσταση στην Αγία, Μεγάλη, Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάδα οδεύοντας προς τα Άγια Πάθη και την Ανάσταση Τού Χριστού μας.

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: