ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΡΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 7-3-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Το τραγικό δυστύχημα στις σιδηροδρομικές ράγες των Τεμπών υπήρξε ένα εξοργιστικό έγκλημα τού πολιτικού καθεστώτος τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας σε βάρος τής ψυχής και τής Ζωής των Ελλήνων. Είναι διαχρονική η αντεθνική συμπεριφορά των ψευτορωμιών πολιτικών να προβαίνουν στο ξεπούλημα τής εθνικής κυριαρχίας και τής εθνικής περιουσίας στην διάθεση και την εξουσία των νεοταξικών συμφερόντων υπό την  κάλυψη των συμβιβασμένων που θέλουν τον Ελληνικό λαό άφωνο και εξαπατημένο.

 

Η Αλήθεια δεν μένει για πάντα στο σκοτάδι. Οι εχθροί τού Ελληνισμού δεν αποσκοπούν απλώς στην υποταγή αλλά στον αφανισμό μας. Κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που βάλλουν και προσβάλλουν βάναυσα από χρόνους πολλούς την Πίστη μας και το Εθνικό μας Φρόνημα. Διότι λαός που σκύβει το κεφάλι και δέχεται αδιαμαρτύρητα κάθε είδους προσβολή είναι καταδικασμένος στην απαξίωση και τον Εθνικό αυτοχειριασμό συνειδήσεως, υποταγής, ακόμη και τής ίδιας τής ζωής του.

 

Το ζήτημα τού ξεπουλήματος τής εθνικής περιουσίας και τής εγκατάλειψης τής δημόσιας ασφάλειας τού Ελληνικού λαού είναι έγκλημα που βαραίνει όλο το λεγόμενο δημοκρατικό πολιτικό σύστημα τής χώρας. Τα πολυεθνικά συμφέροντα έχουν εξαγοράσει όλους τούς παραγωγικούς και κατασκευαστικούς τομείς τής Πατρίδος μας. Κάποτε τα τρένα κατασκευάζονταν από ελληνικά χέρια στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά από τα οποία έχουν παραδοθεί στο παρελθόν μεγάλα και αθάνατα έργα που ωφέλησαν την κοινωνία μας. Όμως οι πολιτικοί φρόντισαν να εξαχρειώσουν την Ελληνική βιομηχανία όπως και κάθε παραγωγικό τομέα λαμβάνοντας μεγάλες οικονομικές μίζες και αντιπαροχές.

 

Η είσοδος ξένων οικονομικών συμφερόντων προσφέρει άμεσο βήμα στην παγκόσμια πτώχευση που σκοπεύουν να φέρουν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού με έναν πολύ απλό τρόπο. Είναι η μαζική απόσυρση των ξένων κεφαλαίων από την χώρα μόλις εξαντληθεί η εθνική ρευστότητα και λάβουν την σχετική εντολή από τα αφεντικά τους. Σε αυτήν ακριβώς την εθνοκτόνα διαδικασία τα πολιτικά συμφέροντα ουδόλως νοιάζονται για τον γνήσιο και Μαχόμενο Ελληνισμό που εργάζεται, σπουδάζει, φτιάχνει Ελληνική Οικογένεια και αγωνίζεται για την ανάπτυξη τής Πατρίδος και την αυτάρκεια τού Ελληνικού Αίματος.

 

Η τελευταία τραγωδία στον σιδηρόδρομο των Τεμπών έδωσε το μεγάλο έναυσμα για να εγερθούν οι Εθνικές συνειδήσεις τού λαού μας και να γίνει ένας μεγάλος Εθνικός συναγερμός και απολογισμός. Είδαμε να γίνονται από την πρώτη στιγμή τού δράματος συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε οδούς και πλατείες έως το Σύνταγμα ξεπερνώντας τα αστυνομικά μέτρα που έλαβαν κυβέρνηση και κατοχικό καθεστώς. Τεράστιες αντιδράσεις σημειώθηκαν από τούς Αληθινούς Έλληνες και τα γνήσια ελληνόπουλα τού Ζωντανού Έθνους ακόμη και μέσα σε αθλητικούς χώρους.

 

Στον τελευταίο ποδοσφαιρικό αγώνα τού Ολυμπιακού στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης οι ελληνόψυχοι οπαδοί τής ομάδος σήκωσαν πανό που έγραφε ότι όταν ο λαός χάνει την λαλιά του, τότε κλαίει τα παιδιά του. Επίσης ακούστηκε το γνωστό σύνθημα αλήτες προδότες πολιτικοί και άλλα συναφή σε βάρος τού ελληνόφωνου πρωθυπουργεύοντος. Καμία υποκριτική αποζημίωση δεν αντικαθιστά την ψυχή τού Έλληνα, το παιδί του.

 

Οι συμφορές που μάς έχουν βρει και έχουν φτάσει έως την θανατερή μείωση τού πληθυσμού ημών των Ελλήνων στην Γη των Πατέρων μας αφορούν ολάκερο τον Ελληνισμό και όλοι μαζί οι Αληθινοί Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση θα αγωνιστούμε και θα αναστήσουμε την πληγείσα Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας. Αυτή είναι η ξεκάθαρη θέση ημών των Ελλήνων Εθνικιστών με την Φωνή Όλων των Ελλήνων που συνιστούν ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας.

 

Μέσα στα σχολεία διενεργείται μια άθλια προπαγάνδα στα παιδιά μας ενάντια στον Εθνικισμό ως τάχα μου αιτία των παγκόσμιων πολέμων που έχουν συμβεί. Αυτό συμβαίνει ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αιτία των παγκόσμιων συγκρούσεων είναι η δημοκρατική επιμονή των προσωρινών μεγάλων δυνάμεων τού σιωνιστικού νεοταξισμού για παγκόσμια εξουσία.

 

Η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση έχει αποθρασυνθεί ακόμη και μέσα από τα καρναβάλια σε όλα τα προτεκτοράτα ανά γης όπου οι διοργανωτές τους εμφάνισαν τον σατανά ως ανίκητη τάχα μου δύναμη να συντρίβει τον Υιό Τού Θεού Ιησού Χριστό. Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώπιον ενός εκκολαπτόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου με τα έθνη να μαστίζονται από την φτώχεια, τον δημογραφικό μαρασμό και την εθνολογική συρρίκνωση με όπλο την ενσωμάτωση τής λαθρομετανάστευσης.

 

Νεοταξική αλαζονεία και παράνοια στο μεγαλείο της. Αρκετά πια. Φωνή λαού οργή Θεού. Η οργή τού Δικαίου θα φέρει την Νίκη τής Αληθείας. Η Θεία Νομοτέλεια τής Πίστης και τής Εθνικής Αυθυπαρξίας συνιστούν τον ιερό πόθο τής Ελευθερίας τού λαού που θέλει να ζήσει αδέσμευτος και Ισχυρός. Το Κράτος υπάρχει για να εκφράζει και να υπηρετεί το Έθνος. Το Κράτος είναι το εργαστήριο, το σχολείο και το Κάστρο τού Έθνους.

 

Κι όταν αυτό το κράτος μετατρέπεται σε νεοταξικό προτεκτοράτο διαλύσεως τού Έθνους των Ελλήνων, τότε ο Ελληνισμός με ασπίδα και δόρυ προστασίας τον Εθνικισμό του συντρίβει τον ανθελληνισμό και φτιάχνει ένα νέο πλέρια ελληνικό κράτος Ισχυρών και Ενωμένων Αληθινών Ελλήνων. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς των Πιστών Ελλήνων σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό που έχουν μια και μόνη παράταξη, την Ιερή Ελλάδα μας. Η Αυγή τής Ελλάδος ανατέλλει  ολόχρυση.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: