ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑ 3-10-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες διαβίωσης τού σύγχρονου κράτους τής νεοταξικής φυλακής που δομήθηκε για τα δήθεν ελεύθερα έθνη είναι εξαιρετικά δύσκολες, βίαιες, δυσοίωνες. Είναι συνθήκες απόλυτα αντεθνικές και αντιανθρώπινες μέσα στις οποίες συμβιώνουν απολύτως προσχεδιασμένα αντίπαλα συμφέροντα που ωστόσο μετατρέπονται από δήθεν αντιπάλους διχαστές σε φανερούς συμμάχους τής ασύνορης σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Οι δικαιολογίες που ενώνουν τούς εμπόρους των Εθνών με τούς εμπόρους τού ανθρωπισμού είναι πολλές και διάφορες. Στην Ιερή Ελλάδα μας, την Πατρίδα τής Πίστης, τής Εθνικής Συνείδησης, τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού ζήσαμε πάρα πολλές φορές την έννοια τού διχασμού διότι στην Ιερή Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων ορθώθηκε το Κάστρο τής υπεράσπισης τής Θείας και της Εθνικής Νομοτέλειας. Η Ελλάς ουδέποτε έσπευσε σε ξένες πατρίδες να αλλοιώσει πληθυσμούς, ήθη και έθιμα μήτε να επιβάλλει την κυριαρχία της δια τής βίας.

 

Η Ελλάς όσες φορές υπήρξε Αυτοκρατορική Δύναμη συμπεριφέρθηκε ως Κοσμοκρατορία που κοινώνησε Πίστη, Πολιτισμό και ελευθερία στους λαούς που συνάντησε στην ιστορική πορεία και την εκπολιτιστική της περιήγηση. Όσες φορές η Ιερή Ελλάς εξήλθε των συνόρων της το έπραξε είτε για να απελευθερώσει ελληνικούς πληθυσμούς που είχαν προσωρινά σκλαβωθεί είτε για εμπορικούς και ερευνητικούς σκοπούς και για λόγους στήριξης ελληνικών κοινοτήτων. Ποτέ δεν επιχειρήσαμε να αλλάξουμε σύνορα ξένα και να αλλάξουμε βίαια την ακολουθουμένη γεωπολιτική συμπεριφορά τής ανθρωπότητας.

 

Η Ελληνική Ιδέα τού Έθνους, η ιδεολογία τού Ελληνικού Εθνικισμού υπήρξε καθοριστική στον προσδιορισμό τής Ελληνοσύνης μας μέσα από τούς πάγιους κανόνες τής Ελληνικής Βιοθεωρίας και Κοσμοθεωρίας. Το Ελληνικό Έθνος ανήκει στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Οι Έλληνες πιστεύουν στον Πατέρα τους Θεό και έχουν οπωσδήποτε Αίμα, Φυλή, Γλώσσα, Ήθη και Έθιμα απολύτως ελληνικά. Ναι, είναι η αλήθεια που μάς κοινοποίησε ο σοφός Ηρόδοτος με το ομόθρησκον, όμαιμον, ομόφυλον, ομόγλωσσον και ομότροπον.

 

Τα έθνη δεν τα δημιούργησαν βάρβαρες ανθρώπινες διαθέσεις αλλά ο ίδιος ο Ένας και μόνος Αληθινός Θεός. Το Ελληνικό Έθνος που βάδισε από την αρχή τής ανθρώπινης Ιστορίας σε εδάφη ευλογημένα από τον Θεό διάδωσε με τρόπο αποστολικό και εκπολιτιστικό την Αλήθεια σε όλη την πλάση. Η Ορθοδοξία και το Εθνικό Κράτος, η Πίστη στο Θεό και την Εθνική Ιδέα, στην Ορθοδοξία και τον Εθνικισμό, ο ίδιος ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός είναι έννοιες συνυφασμένες με τον Ελληνικό Βίο, με τον Ελληνισμό μας.

 

Όποιος πραγματικά σέβεται τον Δημιουργό τού κόσμου όλου, τον Θεό, σέβεται οπωσδήποτε τούς προγόνους του, τούς αγώνες που δώσανε εκείνοι για την αυθυπαρξία τής Φυλής στην Γη των Προγόνων τους, σέβεται και αγαπά οπωσδήποτε την ίδια την Φυλή του. Εκείνος ο Άνθρωπος που αγαπάει την Φυλή του, αυτός μόνον αγαπάει όντως κάθε άνθρωπο και λαό, επιδιώκοντας κάθε Πατρίδα να παραμείνει οίκος τού δικού της λαού. Αυτός ακριβώς είναι ο Έλλην Άνθρωπος που μαζί με την Ελληνίδα οικοδομεί Ελληνική Οικογένεια και Απογόνους τής Αληθινής Ελλάδος που είναι οπωσδήποτε Εθνικιστές.

 

Η σημερινή πραγματικότητα που έχουν επιβάλλει οι έως σήμερα πολιτικοί και θεσμικοί άρχοντες τού τόπου είναι προϊόν εξαγοράς συνειδήσεων τού λαού μας με κίνητρα ταπεινά, εφήμερα και οπωσδήποτε θνησιγενή. Οι δε ταγοί τής Πατρίδος μας ελάχιστη σχέση έχουν με τον Ελληνισμό μας. Ελληνόφωνος πολιτικός είχε ομολογήσει εντός τού κοινοβουλίου τής ντροπής ότι αν η συμμετοχή στην Ελληνική βουλή εξαρτιόταν από την Ελληνική Εθνική καταγωγή δεν γνωρίζει πόσοι θα ευρίσκοντο εκεί μέσα. Από τα παλιά χρόνια άλλωστε και όσες φορές η Ελλάς υπήρξε Αγία και Μεγάλη, Γνήσια Αυτοκρατορική Δύναμη, αλλά και πιο πριν ακόμη, στον καιρό των πόλεων - κρατών, το Κάστρο έπεφτε όπως λέει ο λαός μας πάντα κυρίως από μέσα, από σιωνιστές και άλλους γυρολόγους που επικαλούντο δήθεν ελληνική προέλευση. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Θήβα, οι συμπατριώτες μου είχαν τραβήξει πολλά από τούς Εβραίους σιωνιστές Γεφυραίους. Πολλές αλλότριες συμπεριφορές είχαν χρεωθεί σε Έλληνες.

 

Εν πάσει περιπτώσει, ο ελληνικός λαός έχει κι αυτός τις ευθύνες του όταν προκειμένου να εισπράξει δουλικά επιδόματα και ψεύτικη ειρήνη υποδουλώνεται στα δεινά τής νεοταξικής τυραννίας με τις ενέργειες των πολιτικών τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει για μια ακόμη φορά, ασφαλώς όχι μοναδική στην ιστορία τής ανθρωπότητας και των Εθνών. Όσες φορές η Ιερή Ελλάς εδέχθη μαζικές επιθέσεις και βίαιες εισβολές βαρβαρικών λαών, αυτό εγένετο προκειμένου να επιβληθεί μια παγκόσμια και ασύνορη τυραννία με ενιαία εξουσία και θρησκεία. Τόσο απλά, τόσο δήθεν τυχαία. Η παγκοσμιοποίηση υπήρξε πάντα ο υπέρτατος στόχος των διαχρονικών νεοταξιτών. Οι παλαιοί λαοί που χρησιμοποιήθηκαν από τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους και κατανικήθηκαν από τον Μέγα Αλέξανδρο και οι κατοπινές αυτοκρατορίες, ισλαμικές και όχι μόνον, ακόμη κι αυτή η τουρκική οθωμανική, στις μέρες μας γίνανε λαθροεισβολείς και συνομιλητές των ελληνόφωνων πολιτικών.

 

Αλλά και μέσα στο δήθεν ελεύθερο και δήθεν σύγχρονο ελληνικό κράτος οι έμποροι των ιδεών διέσπασαν τον πατριωτισμό και σκαρώσανε έναν ψεύτικο Εθνικισμό που τον ονόμασαν ακροδεξιά. Δώσανε πατριωτικά ένσημα ακόμη και σε διεθνιστές και έχτισαν από την άλλη πλευρά ακροδεξιά σχήματα που συνεργάζονται και συνομιλούν με νεοταξικά σιτιζόμενους. Ο Αληθινός όμως Εθνικιστής δεν είναι μήτε δεξιός μήτε ακροδεξιός μήτε αριστερός ή άλλως πως αποδέκτης ενός ψευτορωμέικου καθεστώτος. Ο Αληθινός Έλληνας Εθνικιστής στηρίζεται στις ρίζες και τις Παραδόσεις τού Ελληνικού Έθνους και λαμβάνει τις τύχες τής Ελληνικής Φυλής στα χέρια του ο ίδιος, απόλυτα και ολοκληρωτικά, χωρίς καμία απολύτως ξένη καθεστωτική εξάρτηση, συντρίβοντας τον ανθελληνισμό. Ο Έλλην Εθνικιστής ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά μονάχα στον Ελληνισμό του τον οποίο εκφράζει με τον Εθνικισμό του.

 

Στις μέρες μας οι μάσκες πέφτουν και τα ψέματα αποκαλύπτονται κάθε ημέρα σε ένα κράτος που η προδοσία, ο κιναιδισμός, η διαφθορά, ο ψεύτικος Πατριωτισμός και ο ψεύτικος ανθρωπισμός έρχονται στο προσκήνιο. Στο θέμα των δήθεν ευπαθών ξένων λαθρομεταναστών και των δήθεν προσφύγων η frontex, ο οργανισμός συνόρων και ακτών τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης παραδέχτηκε ότι μόνο το 8% αυτών των λαθροεισβολέων που έρχονται στην Ευρώπη είναι γυναίκες. Φυσικά, διότι η πλειοψηφία τους είναι άνδρες νεαρής και μάχιμης ηλικίας που πολλοί από αυτούς έρχονται ένοπλοι και αποκτούν δικαιώματα πλήρους ενσωμάτωσης από το εκάστοτε προτεκτοράτο, όπως το ψευτορωμέϊκο.

 

Σε άλλη περίπτωση, στις πλημμύρες τής Θεσσαλίας μας από τα 70 ελικόπτερα επιθετικής αναγνώρισης στο Στεφανοβίκειο σώθηκαν μονάχα τα 5, με τα υπόλοιπα πλήρως καταστραμμένα. Σε μια άλλη περίπτωση, τα ευρωπαϊκά κράτη, ανάμεσα σε αυτά και το ψευτορωμέϊκο, θα διενεργήσουν φορολογικά κατευθυνόμενους ελέγχους με σκοπό την εξάλειψη των συναλλαγών με μετρητά και την αντικατάσταση αυτών από το ψηφιακό νόμισμα και τις αντίχριστες κάρτες με το γνωστό τσιπάκι. Την ίδια όμως στιγμή και ενώ οι εκάστοτε ψευτοσύμμαχοι φτιάχνουν παγκόσμιο πόλεμο και παγκόσμια κοινωνία, οι ανατιμήσεις στα βασικά τρόφιμα, όπως λάδι, φρούτα και γαλακτοκομικά φτάνουν στο 85%.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε Πιστοί στην Ελληνική Ιδέα τού Έθνους, στον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας έως την απόλυτη Νίκη. Οι εμμονές στις στημένες δήθεν λύσεις παγιώνουν την νεοταξική σκλαβιά. Η μόνη ορθή οδός είναι η επιστροφή στις ρίζες και τις Παραδόσεις μας. Ο Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός μας. Ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Φρουρός Εθνικός Στρατός μας. Να ξανακτίσουμε την Ελεύθερη, Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας που ανήκει ολότελα και αποκλειστικά στους Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και την Εθνική Συνείδηση. Να ανατείλει ολόχρυση η αυγή τού Ελληνισμού μας.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια: