ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΗΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΗΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 31-10-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα πολεμικά σχέδια για την επιβολή τής παγκοσμιοποίησης τίθενται σε εφαρμογή με την στρατοπέδευση των αντιμαχομένων παρατάξεων στα θερμά ύδατα τής ανατολικής Μεσογείου. Οι αναταράξεις γίνονται απολύτως ορατές στην γεωπολιτική αυλή τής Πατρίδος μας από το ανατολικό Αιγαίο έως τον Βόσπορο. Οι προθέσεις των προσωρινά μεγάλων δυνάμεων και των ελληνόφωνων πολιτικών που τούς στηρίζουν φανερώνονται δίνοντας πλήρη ερμηνεία συμπεριφορών και παρενεργειών που βιώνουμε με ολέθριο τρόπο στις ζωές μας, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη.

 

Στο προσκήνιο τούτες τις πρώτες στιγμές ενός εκκολαπτόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου βλέπουμε την σύγκρουση δύο στρατοπέδων, τού σιωνισμού και τού ισλαμισμού, που έχουν συνεργαστεί πρακτικά στην αυθαίρετη διάνοιξη των εθνικών συνόρων, την νόθευση των Εθνών, την οικονομική υποτέλεια και την παρακμή. Στην ουσία βλέπουμε τώρα την αντιπαράθεση των στρατηγικών εταίρων και των ενεργούμενων τής επιχείρησης για την διάλυση των εθνικών κρατών όταν οι πολιτικές ηγεσίες τής αστικής δημοκρατίας υπηρετούν τον ίδιο σκοπό μέσα από τον θανατερό διεθνισμό τους. Τώρα όμως ο σκοπός των προδοτών πολιτικών και των βαρβάρων εντολέων τους είναι η υποταγή των λαών μέσα από την φτώχεια, τον πόνο, την πείνα, τον διαρκή έλεγχο των συνειδήσεων και την παράδοση κάτω από έναν γενικευμένο πόλεμο.

 

Ήδη οι μέχρι σήμερα υφιστάμενες σε διάφορα σημεία τού πλανήτη γεωπολιτικές συγκρούσεις μετατοπίζονται και αποκτούν κοινό εστιακό πεδίο που ονομάζεται Μέση Ανατολή. Η Τουρκία επιμένει ότι η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση δείχνοντας το Ισραήλ ως κατοχική δύναμη στην Παλαιστίνη, το δε Ισραήλ κάλεσε τούς διπλωμάτες να φύγουν από την Τουρκία. Η Τουρκία παράλληλα διαδραματίζοντας τον ρόλο τής ισχυρής νεοοθωμανικής περιφερειακής δυνάμεως, αναπτύσσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις στην περιοχή μας και πέριξ τής κατεχόμενης Ιωνίας μας προβάλλοντας τις διεκδικήσεις σε βάρος τής Ιερής Ελλάδος μας που έχει ήδη συζητήσει με το ψευτορωμέϊκο καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας.

 

Αναφερόμαστε φυσικά στις διεκδικήσεις τής Τουρκίας σε βάρος ελληνικών εδαφών και υδάτων στο ανατολικό Αιγαίο και την Ελεύθερη Θράκη μας. Έτσι λοιπόν οι Τούρκοι ανακοίνωσαν την επιχειρησιακή δοκιμή των πυραύλων S400 που θέτουν σε εφαρμογή από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων και συγκεκριμένα πλησίον τής βραχονησίδας μας Ζουράφα. Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ψευδώς ότι η Ζουράφα ανήκει στην Τουρκία και ότι η άσκηση θα γίνει εντός τού fir τής κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης μας, ενώ η βραχονησίδα και τα πέριξ αυτής ύδατα ανήκουν ξεκάθαρα στο fir των Αθηνών.

 

Οι Τούρκοι ήδη έβγαλαν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 100 πολεμικά πλοία στον Βόσπορο, στα ύδατα τής κατεχόμενης Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας μας για να γιορτάσουν όπως μάς είπαν τα 100 χρόνια τής τουρκικής δημοκρατίας που έστησαν επάνω στο Ελληνικό Αίμα με την Μικρασιατική Τραγωδία, με την ευθύνη ψευτοεθναρχών και ψευτορωμιών πολιτικών και ψευτοσυμμάχων. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και αλίμονο σε κείνους τούς λαούς που δεν διδάσκονται από τα λάθη τους. Διότι όπως γνωρίζει πολύ καλά και βιωματικά ο Ελληνισμός μας, η προδοσία τής αστικής δημοκρατίας έχει εγκατασταθεί στην ηγεσία τού Ελληνικού Έθνους και οι βάρβαροι εχθροί μας έρχονται κατά πάνω μας ως συνομιλητές τού προδοτικού ψευτορωμέικου. Ήδη οι Τούρκοι με τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς έχουν συμφωνήσει η επόμενη συνάντηση για την επίλυση των διαφορών που διεκδικούν να γίνει στη Θεσσαλονίκη μας που τόσο ορέγονται Τούρκοι, Σκοπιανοί και Σιωνιστές.

 

Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί προσφάτως μετά από τη Σούδα και την Αλεξανδρούπολη έδωσαν το αεροδρόμιο τής Ελευσίνας στους Αμερικανούς προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί αμερικανικό στρατηγείο για τις βλέψεις τους στην κρίση τής Μέσης Ανατολής. Ήδη οι νατοϊκές δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στην ανατολική Μεσόγειο και την Ερυθρά Θάλασσα έχουν πυκνώσει εντυπωσιακά και οι Αμερικανοί διαθέτουν 73 πολεμικά πλοία στην ανατολική Μεσόγειο. Αποκαλύπτεται πλέον άνευ αμφιβολίας ότι η παραχώρηση τού αεροδρομίου τής Ελευσίνας έγινε παράνομα και αντισυνταγματικά διότι κάτι τέτοιο δεν ζητήθηκε μάς λένε από το ΝΑΤΟ αλλά για λόγους αμερικανικής σκοπιμότητας.

 

Η Ιερή Ελλάς για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές δεν ανήκει σε καμία ψευτοσυμμαχία που προδίδει τούς θυσιαστικούς αγώνες τού Ελληνισμού, σε κανέναν ξένο εισβολέα και φυσικά σε καμία Μεγάλη τάχα μου Δύναμη που κατάσχει την εθνική μας κυριαρχία. Η Πατρίδα μας δεν ανήκει επιπλέον στους προδότες που ξεπουλάνε ελληνικές πατρίδες, δεσμεύουν τις ελευθερίες και τα δικαιώματα τού ελληνικού λαού και αντικαθιστούν τον Ελληνισμό με τούς  ισλαμιστές λαθροεισβολείς που μάς έρχονται δήθεν τυχαία από την Τουρκία και διάφορες ομοίως ανθελληνικές χώρες με νεοταξική καθοδήγηση τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Τώρα πλέον αποκαλύπτονται οι λόγοι των ανθελληνικών νεοταξικών επιλογών στο Αιγαίο και την λαθρομετανάστευση. Και βέβαια γίνεται αντιληπτός ο λόγος που οι διεθνιστές πολιτικοί, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, διαδηλώνουν για τούς κάθε λογής αλλογενείς αλλά ουδέποτε για τον καθημαγμένο, φτωχοποιημένο, εθνοκτονημένο και ξεριζωμένο Ελληνισμό μας. Μήτε προδότες μήτε βάρβαροι χωράνε στην Αγίων και Ηρώων Χώρα των Ελλήνων. Όταν η προδοσία γίνεται εξουσία, η Εθνική Συνείδηση αναφωνεί νέο Μέγα Όχι και λαμβάνει την Ιερή Ελλάδα μας στα στιβαρά της χέρια. Ότι η Ελλάς τής καρδιάς μας ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά σε εμάς τούς Αληθινούς και Μαχόμενους Έλληνες που τιμούμε τούς θυσιαστικούς αγώνες των Προγόνων μας και το Ελληνικό Αίμα που έχτισε Τρανή Ελλάδα τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού.

 

Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς που αποτελεί το μέγιστο κληροδότημα τής ζωής μας που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στα παιδιά τής Ελλάδος, στη ζώσα Ιερή Διαδοχή τής Ελληνικής Φυλής. Κι όταν οι βάρβαροι επελαύνουν ως σύμμαχοι τάχα εναντίον μας, τότε ενεργοποιείται και ορθώνει το Ανάστημα της η μία και μόνη αληθινή Ελληνική Συμμαχία. Είναι ο Βασιλεύς Θεός, ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Φρουρός τής Πατρίδος μας Εθνικός Στρατός μας. Η Ιερή Ελλάς ίσταται υπεράνω όλων.

 

Η Πίστη μας, η Ελληνική Φυλή, η Ελευθερία πάσης Γης και Ψυχής Ελληνικής, οι Ιερές Παραδόσεις μας, η Ανάπτυξη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας με χέρια ολότελα ελληνικά είναι ο οδικός χάρτης που έχουμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε προκειμένου να ανατείλει οπωσδήποτε η ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού μας. Ότι η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας θα γίνει η ίδια Αληθινά Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος με τα ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής στην κορυφή τής Οικουμένης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: