ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΙΡΟΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 27-10-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα σύννεφα τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου πυκνώνουν ορατά και με σαφήνεια στα νεοταξικώς πολιτικά κατεχόμενα και δήθεν ελεύθερα έθνη. Η ώρα τής υπέρτατης κρίσης έφτασε και οι ευθύνες των λαών που θέλουν να ανακτήσουν την Ελευθερία τους από τούς δημοκράτες όπως λέγουν παγκοσμιοποιητές είναι ζήτημα των Εθνικών Δυνάμεων, των Εθνικιστικών Κινημάτων που τιμούν τούς εθνικούς θυσιαστικούς αγώνες. Καμία ψευδή επίκληση τής ειρήνης και καμία στημένη πολιτική συνεργασία με πρόσχημα την επίλυση γεωπολιτικών και οικονομικών διαφορών ανάμεσα στα κράτη δεν δικαιολογεί και δεν νομιμοποιεί την κατάργηση των εθνικών κρατών και των ανθρωπίνων ελευθεριών.

 

Η Πίστη, η Πατρίδα, η Εθνική Κυριαρχία, η Εθνική Παράδοση, το Αίμα τής Φυλής είναι Αξίες Ανώτερες που δεν ανταλλάσσονται με την ασύνορη ανθρωπότητα, την πολυπολιτισμικότητα και την τυραννία τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Η Ιερή Ελλάς έχει γνωρίσει πολλές φορές το πικρό ποτήρι τής προδοσίας από επίορκους ελληνόφωνους πολιτικούς και υποκριτές ψευτοσυμμάχους, εχθρούς που πλησίασαν ως δήθεν φίλοι τον Ελληνισμό μας. Και ο Ελληνισμός μας έχει χύσει ποταμούς αίματος προκειμένου να απελευθερώσει σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες και ψυχές και να διαφυλάξει την Εθνική του Ανεξαρτησία.

 

Τούτες τις έσχατες ημέρες τού Οκτωβρίου η Ελληνική Φυλή τιμάει δύο πολύ μεγάλα κεφάλαια τής Ένδοξης Ιστορίας της. Την 26η Οκτωβρίου 1912 ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός απελευθέρωσε κατά την διάρκεια τού Α Βαλκανικού Πολέμου την Θεσσαλονίκη μας από τούς Τούρκους. Η Θεσσαλονίκη μας που είναι Αιώνια συμπρωτεύουσα τής νεώτερης Ελλάδος μας, πρωτεύουσα τής Μακεδονίας μας και υπήρξε συμβασιλεύουσα τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τού Βυζαντίου μας. Η απελευθέρωση τής Θεσσαλονίκης επισφραγίστηκε με το Χέρι Τού Θεού την ημέρα που τιμάται η Ιερή Μνήμη τού πολιούχου τής πόλης Αγίου Δημητρίου από τον Ελληνικό Στρατό με επικεφαλής τον Διάδοχο Βασιλέα και Στρατηλάτη Κωνσταντίνο. Στο δε επιτελείο τού Κωνσταντίνου υπήρξαν σημαντικές προσωπικότητες τού Ελληνικού Εθνικισμού, όπως ο μετέπειτα Αληθινός Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς και ο Ίων Δραγούμης.

 

Οι Ηγέτες τής Εθνικιστικής Ελλάδος μας δίδουν τον αγώνα στα πεδία των μαχών όταν οι δημοκράτες πολιτικοί ψευτοεθνάρχες κάνουν κουβέντες ως Εφιάλτες με τούς Σταυρωτήδες εντολείς τους. Ο Στρατηλάτης Κωνσταντίνος θέλησε να ολοκληρώσει την απελευθέρωση τής πόλης τού Μοναστηρίου, στην κατεχόμενη σήμερα από τα Σκόπια ελληνικότατη βόρεια Μακεδονία μας. Όμως ο Ελευθέριος Βενιζέλος διέταξε τον Κωνσταντίνο να στραφεί στη Θεσσαλονίκη και να την σώσει από τούς Βούλγαρους συμμάχους των πολιτικών τού δημοκρατικού τόξου κατά τον Α Βαλκανικό Πόλεμο. Ιδού άλλη μία απόδειξη των πολιτικών ψευτοσυμμαχικών επιλογών. Εν τέλει, δόξα τω Θεώ, η ένδοξη απελευθέρωση τής Θεσσαλονίκης μας πραγματοποιήθηκε από τον Ηρωικό Ελληνικό Στρατό και το Τίμιο Αίμα τού Μαχόμενου Ελληνισμού δικαιώθηκε.

 

Στις 28 Οκτωβρίου 1940 ο Εθνικοκοινωνιστής Εθνάρχης και Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς απάντησε με το ελληνοπρεπές και θρυλικό Όχι στην πρόκληση τής Ιταλίας τού Μπενίτο Μουσολίνι που ήθελε να διέλθει διά τού ιταλικού στρατού στην Πατρίδα μας καταλαμβάνοντας την για γεωστρατηγικούς λόγους άνευ αντιστάσεως. Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις τού Εθνικισμού και τού Διεθνισμού τής Ευρώπης ήταν σε εξέλιξη και η Ελλάς ως σταυροδρόμι και θησαυροφυλάκιο τής Οικουμένης είχε γίνει αλαζονικός πόθος τους. Όμως η Ιερή Ελλάς μας είναι η Αληθινή Δύναμη τής Πίστης, τής Εθνικής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού και ο Ιωάννης Μεταξάς υπήρξε Γνήσιος Ηγέτης τού Τρανού Ελληνισμού και τού Μαχόμενου Ελληνικού Εθνικισμού. Κι έτσι ως Γνήσιος Εθνάρχης τού Ελληνισμού ο Μεταξάς είπε το επικό Όχι στην υποταγή προς την Παγκοσμιοποίηση τού καιρού εκείνου.

 

Η νίκη επρόκειτο να στέψει τα ελληνικά όπλα μέσα από τα πεδία των μαχών στα βορειοηπειρωτικά βουνά μέχρις ότου ο Εθνικός μας Ηγέτης χάσει αναίτια και κλινήρης τη ζωή του και οι αγώνες τής Φυλής μας και της Αληθινής Εθνικής Αντίστασης προδοθούν από τον αστικό και τον αριστερό διεθνισμό. Στις νεότερες μέρες τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας η υποταγή έγινε πολιτικός τρόπος ζωής και η προδοσία έγινε εξουσία. Η μετατροπή τού ιδιωτικού χρέους των ελληνόφωνων ταγών τής πολιτικής ζωής σε δήθεν εθνικό άνοιξε τον δρόμο για την πλήρη εκχώρηση τής Εθνικής μας Κυριαρχίας στον σιωνιστικό νεοταξισμό. Τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία και μνημεία τής Πατρίδος μας, οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι, το Εθνικό προϊόν εργασίας, η Εθνική μας Γη δεσμεύτηκαν στα χέρια των ψευτοσυμμάχων με την αγαστή συνεργασία τού ψευτορωμέικου.

 

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μιλούν διαρκώς ακόμη και τώρα για τις περίφημες γερμανικές κατοχικές αποζημιώσεις που όντως δικαιούμαστε αλλά που ποτέ δεν εισπράξαμε με την ευθύνη τού ελληνόφωνου δημοκρατικού νεοταξισμού. Το στημένο χρέος τής Πατρίδος μας έχει αυξηθεί έως τώρα στα 358 δις ευρώ. Η δε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με την πρόεδρό της Λαγκάρντ μάς λέει ότι πέρα από τις επενδυτικές βαθμίδες για την εξαγορά κι άλλης ελληνικής περιουσίας, χρειαζόμαστε μεγαλύτερη δημοσιονομική πειθαρχία για να πληρώσουμε κι άλλα κατοχικά χαράτσια.

 

Στα ζητήματα τής διεθνούς γεωπολιτικής συμπεριφοράς κι ενώ οι ελληνόφωνοι πολιτικοί έχουν ξεπουλήσει τις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες, σήμερα στις σύγχρονες κόντρες των έως τώρα μεγάλων δυνάμεων ακολουθούν τις καταστροφικές τους επιλογές. Σκοπός τού διεθνούς νεοταξικού παράγοντα είναι μέσα από την δέσμευση των οικονομικών και ενεργειακών πόρων να οδηγήσουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη στη φτώχεια, τον παγκόσμιο πόλεμο και την υποταγή στην δήθεν λύση τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Ήδη μάς φέρνουν το ψηφιακό ευρώ και τις ψηφιακές ταυτότητες με το αντίχριστο βιοτσίπ. Η Πίστη στο Θεό και την Εθνική μας Ταυτότητα προδίδεται με την συνεργασία νεοταξιτών και οικουμενιστών σε πολιτική και εκκλησία σε βάρος τού Ελληνισμού και τής Ορθοδοξίας μας.

 

Στις δε διεθνείς στρατιωτικές έριδες των λεγόμενων δυνατών χωρών πιέζουν την Ελλάδα μας να υποστηρίξει τούς νεοταξικούς εκλεκτούς. Έτσι λοιπόν μετά την υποστήριξη των Ουκρανών στο ρωσοουκρανικό πεδίο, τώρα στο πεδίο τής Γάζας οι ελληνόφωνοι πολιτικοί δίδουν την υποστήριξή τους στο Ισραήλ, με τούς Τούρκους που ζητούν πάντα ελληνικά εδάφη σε Θράκη και Αιγαίο να βρίσκονται στο αντίπαλο στρατόπεδο. Τώρα πλέον που οι διεθνείς έριδες ανάμεσα στους ανέκαθεν συμμάχους σιωνιστές και ισλαμιστές κάνουν την εμφάνισή τους, κάποιοι θυμούνται το έγκλημα τής αποδοχής των λαθρομεταναστών.

 

Για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές η λύση είναι απλή. Δεν συμπορευόμαστε μήτε με την Σκύλα μήτε με την Χάρυβδη. Η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς μας ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Οι Ιερές και Εθνικές μας Παραδόσεις, τα Εθνικά μας Δίκαια και τα Εθνικά μας Συμφέροντα καθοδηγούν τις αποφάσεις και τις στρατηγικές επιλογές τής Ελλάδος που πορεύεται ως Ζωντανό Έθνος. Η Ελλάς δεν ακολουθεί καμία δήθεν Μεγάλη και βολική τού νεοταξισμού δύναμη. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας θα γίνει εκ νέου και δια παντός η ίδια Αληθινή Μεγάλη Δύναμη.

 

Η Γη μας θα γίνει παραγωγικό μας μετερίζι και απόρθητο Εθνικό Κάστρο. Η Ελληνική Οικονομία θα έρθει στον απόλυτο έλεγχο τού Εθνικού Κράτους με ελληνικό νόμισμα. Η Εθνική μας Ανεξαρτησία και η προάσπιση τής Ελευθερίας πάσης Ελληνικής Κοινότητας θα διασφαλιστούν στον απόλυτο βαθμό. Ουδείς Έλλην σκλάβος κατά κανέναν τρόπο. Η Ελλάς απελευθερώνει Ελληνική Γη δίχως να χαρίζει ούτε έναν λίθο Ελληνικό. Η Ελληνοποίηση τής ζωής μας θα συντρίψει την Παγκοσμιοποίηση μέσα από μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερες ελληνικές οικογένειες και περισσότερους Έλληνες. Και ο οδικός μας χάρτης είναι σαφής. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός ως Ακατάλυτος Φρουρός. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: