ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΕΩΣ.

ΑΘΗΝΑ 10-10-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο κόσμος όλος οδεύει εν μέσω οδυνηρών καταστάσεων στην μεγάλη σύγκρουση για τον έλεγχο τής παγκόσμιας γεωπολιτικής ισορροπίας. Οι μεγάλες δυνάμεις λειτουργούν με μεγάλη αλαζονεία και επιχειρούν να φτάσουν στην παρανοϊκή παγκόσμια διακυβέρνηση με την πλήρη διάλυση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας. Οι νεοταξίτες έχουν θέσει το σχέδιο τής υποταγής των δήθεν ελεύθερων εθνών μέσα από ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που πλέον εκτελείται με απόλυτη σαφήνεια.

 

Οι προφητείες των Αγίων τής Ορθοδοξίας μας επαληθεύονται μέσα από τις πράξεις των εχθρών Θεού και Ανθρώπου. Η αλλοίωση των Εθνών με την λαθροεισβολή, η συρρίκνωση των ελευθεριών, ο απόλυτος έλεγχος των κρατών οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά. Από τις τεχνητές πανδημίες και τα ολέθρια αποτελέσματα σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής το κακό γενικεύεται και οι τύραννοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού προχωρούν στην παγκόσμια φτώχεια και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που αποτελούν τα τελευταία στάδια τής γενικής αποσύνθεσης πριν από την Αντίχριστη Παγκόσμια Εξουσία ελέγχου τής ανθρωπότητας.

 

Κι ενώ λοιπόν η μεγάλη εισβολή των λαθρομεταναστών που βιώνουμε στην Ιερή Ελλάδα μας συνεχίζεται ακάθεκτη και η ακρίβεια των τιμών σαρώνει στην ενέργεια και τα τρόφιμα, ξάφνου τα παγκόσμια όπλα αρχίζουν να ηχούν. Οι πολεμικές εστίες έως σήμερα είχαν κατακλύσει τον πλανήτη μας σε πολλά διαφορετικά γεωγραφικά μέτωπα. Τα δύο βασικά στρατόπεδα τα γνωρίζουμε ήδη. Είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία με τούς συμμάχους τους πέριξ αυτών. Οι γεωπολιτικές συγκρούσεις συμφερόντων έχουν δείξει τα ίχνη τους στην Ευρώπη, στην Κίνα, στις ίδιες τις ΗΠΑ και τη Ρωσία και εν συνεχεία στον πόλεμο που διεξάγεται στο ρωσοουκρανικό μέτωπο, με τις δυτικές δυνάμεις να αποστέλλουν ποικίλο στρατιωτικό κι όχι μόνο εξοπλισμό στην Ουκρανία.

 

Στην Πατρίδα μας Ελλάδα οι νεοταξικώς κατευθυνόμενες συνομιλίες τού ψευτορωμέικου πολιτικού καθεστώτος με τούς Τούρκους οδηγούν στην αποστρατικοποίηση τού Αιγαίου μας από τον Ελληνικό Στρατό, την αναδιανομή τής Εθνικής κυριαρχίας με τούς Τούρκους στο Αιγαίο και την ρητορική των Τούρκων για την ύπαρξη δήθεν τουρκικής μειονότητας στην ελεύθερη δυτική Θράκη μας. Έχουμε ακούσει πάρα πολλά βάσιμα στοιχεία για την μεταφορά Ελληνικού στρατιωτικού εξοπλισμού στα χέρια τού ουκρανικού στρατού. Οι δε Τούρκοι όταν μιλούν για δήθεν τουρκική μειονότητα στην Ελεύθερη Θράκη μας αναφέρονται στους Έλληνες μουσουλμάνους, κυρίως τούς Πομάκους αδερφούς μας.

 

Γνωρίζουμε βέβαια πολύ καλά ότι οι λαθροεισβολείς που εισέρχονται από εχθρικές χώρες μέσω κυρίως τής Τουρκίας εισέρχονται για την αντικατάσταση ημών των Ελλήνων που οδηγούμαστε σκοπίμως από τούς ελληνόφωνους δημοκράτες πολιτικούς στην υπογεννητικότητα και την δημογραφική αλλοίωση. Όμως οι λαθροεισβολείς που μάς έρχονται σε νέες μάχιμες ηλικίες προέρχονται από χώρες που έχουν στρατιωτική συνεργασία με τούς Τούρκους και έχουν εισφέρει στην Πατρίδα μας σημαντική αύξηση τής εγκληματικότητας.

 

Κοντά λοιπόν σε όλες αυτές τις νεοταξικές φουρτούνες που έχουν σηκωθεί, ήρθε τώρα στις μέρες μας η στρατιωτική σύγκρουση των Παλαιστίνιων τής Χαμάς με το Ισραήλ. Η απαρχή όλων των συγκρούσεων στο κράτος τού Ισραήλ είναι η κατοχή παλαιστινιακών εδαφών από τούς ισραηλινούς και ο περιορισμός των Παλαιστίνιων στην Λωρίδα τής Γάζας δίχως ανακήρυξη κράτους δικού τους. Οι Παλαιστίνιοι να σημειωθεί ότι είναι ελληνικότατης καταγωγής καθώς είναι οι Απόγονοι των Φιλισταίων που ήρθαν πρώτοι στα σημερινά πατρογονικά τους εδάφη από την Κρήτη. Το δε όνομα των Ιεροσολύμων προέρχεται από τον γιο τού Βασιλιά τής Κρήτης Μίνωα, τον Σόλυμο. Διόλου τυχαία λοιπόν η σύγκρουση των Παλαιστίνιων με τούς Εβραίους Σιωνιστές.

 

Τώρα λοιπόν μάθαμε ότι οι Παλαιστίνιοι τής Χαμάς χτύπησαν πρώτοι και αιφνιδιαστικά το Ισραήλ. Ωστόσο ο πόλεμος πλέον γενικεύτηκε και το Ισραήλ τον κήρυξε επίσημα στους Παλαιστίνιους και την Χαμάς στην Λωρίδα τής Γάζας. Κι εδώ βλέπουμε την Τουρκία να αναλαμβάνει τάχα μου διαμεσολαβητικό ρόλο ειρήνευσης όπως ισχυρίζεται ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη. Διόλου τυχαία λοιπόν ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν συγκρίνει ευθαρσώς την Ελεύθερη Δυτική Θράκη μας με την Γάζα και ζητάει τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα. Η Τουρκία λοιπόν επιχειρεί για μια φορά ακόμη να εκμεταλλευτεί ελληνογενείς μουσουλμανικούς πληθυσμούς υπό την επιρροή της με την πλήρη απουσία τού ψευτορωμέικου προτεκτοράτου που διοικεί την δυστυχή Ελλάδα μας προβάλλοντας έμμεσα τις βλέψεις της για την Θράκη μας.

 

Οι προαιώνιοι εχθροί Θεού, Ανθρώπου και Ελληνισμού με τούς διάφορους ψευτοσυμμάχους ως λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις πάνε να ενώσουν τα διάφορα μέτωπα γεωπολιτικής και πολεμικής σύγκρουσης στον πλανήτη σε ένα μεγάλο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Κίνητρό τους είναι η παγκόσμια εξουσία που θέλει μια πολιτική και μια θρησκευτική εξουσία, αντίχριστη και αντεθνική. Το κάθε έθνος ας βγάλει τα συμπεράσματά του και εμείς ως Ελληνικό Έθνος τα δικά μας.

 

Ουδέν πρόβλημα άλυτο για τον Ανίκητο Ενωμένο και Αληθινό Ελληνισμό μας όπως θα έλεγε ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος ο Μακεδών. Ήρθε η ώρα αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ να φερθούμε ως Ζωντανό Έθνος. Να στηριχτούμε στην Πίστη μας στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό άμεσα, στην πράξη και όχι μόνον στα λόγια. Να πορευτούμε με ενότητα, με στρατηγικό νου και σχεδιασμό και οπωσδήποτε στηριγμένοι στα εθνικά μας ιδανικά και φυσικά την πλήρη και απόλυτη ελευθερία ελληνικών ψυχών και εδαφών.

 

Οι πολιτικοί μέχρι τώρα στηριζόμενοι από τούς χρόνους των απελευθερωτικών αγώνων στην απάτη τής ειρηνικής αποκλιμάκωσης των κρίσεων άφηναν διαρκώς σκλαβωμένες στους εχθρούς μας τις έως σήμερα προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Τώρα πλέον εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές λέμε ξεκάθαρα ότι ο Ελληνισμός μας έχει πάρει την απόφαση να ζήσει σε ένα απολύτως Εθνικό Κράτος που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Απορρίπτουμε ξεκάθαρα την Παγκοσμιοποίηση. Για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές και ολάκερο τον Πιστό Ελληνισμό υπάρχει μόνον ο όρος Ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς έχουν κλέψει, ο Εθνικός Κοινοτισμός.

 

Καμία απολύτως σύγκρουση, πολιτική, γεωπολιτική ή στρατιωτική που δεν αφορά τα ελληνικά εθνικά μας συμφέροντα και δίκαια δεν μάς αφορά και δεν πρόκειται να εμπλακούμε. Τουναντίον, στηρίζουμε πάσα ελληνική κοινότητα και διεκδικούμε την εθνική μας ολοκλήρωση. Σύμμαχοι τού Έλληνα είναι ο Θεός, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός μας. Οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις και τα αλαζονικά τους σχέδια θα σβήσουν από τον χάρτη δια των δικών τους άνομων χεριών.

 

Η Ιερή Ελλάς θα ζήσει και θα γενεί μεγαλύτερη με περισσότερους Έλληνες. Με οδικό μας άξονα μια ισχυρή Λαϊκή Εθνοκρατία και Ιδεολογία όλων των Ελλήνων τον Λαϊκό Εθνικισμό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Όσοι Πιστοί Έλληνες ας πορευτούμε στην Ιερή Οδό τής Φυλής μας. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Ότι λαός δούλων δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ. Ότι ολόχρυση εστί η αυγή τού πλέριου Ελληνισμού.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: