ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΊΜΙΑ 1996 - 2008

ΙΜΙΑ. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΡΩΤΟ.

ΑΘΗΝΑ 24-1-2008.


Συμπληρώνονται δώδεκα χρόνια από την Εφιαλτική βραδιά των Ιμίων που έμελλε να αλλάξει τον ρου των γεγονότων σε βάρος της Πατρίδος μας. Ένα γεγονός που έθεσε σε νέες βάσεις τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ασκούμενη εξωτερική πολιτική της Πατρίδος μας. Ασφαλέστατα προς το χειρότερο.

Εκείνη την κρύα χειμωνιάτικη νύχτα το μακρύ χέρι της Παγκόσμιας Νεοταξικής Συνωμοσίας εισέβαλλε βιαίως στα πολιτικά πράγματα της χώρας, ξεθεμελιώνοντας ισορροπίες και ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για όλα τα επόμενα χρόνια. Σημειώθηκε η πλέον αθόρυβη ήττα σε στρατιωτικό και η πιο οδυνηρή σε πολιτικό επίπεδο που έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια. Και το πιο εξοργιστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι το σκηνικό της ντροπής και του οικτρότερου συμβιβασμού στήθηκε επάνω στα συντρίμμια της ζωής τριών νέων ανθρώπων, τριών πραγματικά Γνήσιων και χρήσιμων Ελλήνων. Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης. Όλοι τους προσηλωμένοι στα Εθνικά Ιδανικά μέχρι το τέλος.

Την νύχτα εκείνη η Ελλάς εγκατέλειψε Εθνικό έδαφος. Πρέπει επιτέλους κάποιοι να αποφασίσουν να πουν στο λαό την αλήθεια. Αν δεν είναι έτσι, τότε θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί χρειάζεται ειδική άδεια προκειμένου να βοσκήσουν…πέντε κατσίκες! Για ποιο λόγο δυνάμεις του Τουρκικού Στόλου έχουν κατασκηνώσει στο θαλάσσιο χώρο πέριξ των Ιμίων. Για ποιο λόγο το Τουρκικό Επιτελείο έχει αναγορεύσει την περιοχή σε τουρκικό έδαφος άνευ σοβαρής και πειστικής Ελληνικής αντίδρασης.

Πριν δώδεκα χρόνια υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία στην νήσο Λέσβο και γνώρισα από πολύ κοντά την σκληρή αλήθεια. Δεν περιμένω κανένα προπαγανδιστή του Συστήματος Εξουσίας να μου μεταφέρει τα τεκταινόμενα ούτε κανένα κυβερνητικό εκπρόσωπο να φωτίσει κανένα άγνωστο παρασκήνιο. Από τα τέλη του 1995 η Τουρκία είχε εκδηλώσει τις προθέσεις της να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο. Οι προκλητικότητες και οι παραβιάσεις είχαν λάβει καθημερινό χαρακτήρα και οι πληροφορίες μίλαγαν για πιθανό ενδεχόμενο προσβολής εδάφους. Και όντως, σημειώθηκε τόσο προσβολή εθνικού εδάφους όσο και προσβολή της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού.

Ο Ελληνικός Στρατός είχε μπει εγκαίρως σε διαδικασία διαρκούς εγρήγορσης και επιφυλακής. Τα περίπολα πολλαπλασιάστηκαν με πολυπρόσωπη σύνθεση. Το ίδιο ακριβώς συνέβη στις σκοπιές και τα φυλάκια. Και ξάφνου μέσα στη νύχτα λάβαμε την αναμενόμενη διαταγή. «Έχουμε πόλεμο, όλοι στις θέσεις μάχης. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξανανταμώσουμε. Καλή τύχη». Και με τον άψογο συντονισμό των επικεφαλής μας επιδοθήκαμε στο Εθνικό μας Καθήκον. Το νέο της πτώσης του ελικοπτέρου και της απώλειας των ηρωικών συμπολεμιστών μας ήρθε να μάς παγώσει όλους. Και τούτο παρότι οι συνθήκες ήταν εξόχως ευνοϊκές για τα Ελληνικά όπλα. Εν αντιθέσει με τα αντιθέτως λεγόμενα κάποιων ριψάσπιδων ταγών. Μετά από έξι περίπου ώρες από τον αρχικό συναγερμό επιστρέψαμε στη βάση μας ντροπιασμένοι. Οι Αρχές της Πατρίδος, αρχόμενοι και ετερόφωτοι, είχαν ήδη υποβάλλει τα σέβη τους στην Υψηλή Πύλη και τον Λευκό Οίκο. Τα πάντα στη διάθεση του Νεοταξικού Λύκου. Έκτοτε ακολούθησαν οι Συνθήκες σε Ελσίνκι και Μαδρίτη, οι ανακατανομές στο αιγιακό καθεστώς έρευνας και διάσωσης, η επέκταση και η πύκνωση των τουρκικών παραβιάσεων, οι παράλογες συνδρομές στον εξευρωπαϊσμό της Τουρκίας.

Είναι επιτέλους η ώρα να αναλάβουμε ως λαός τις ευθύνες μας με αμιγώς Πατριωτικό προσανατολισμό, όπως προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης. Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: