ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΑΘΗΝΑ 1-1-2008.

Η καταγραφή του κλεισίματος της απερχόμενης χρονιάς παρέχει κάποια συμπεράσματα που επιβάλλεται να τύχουν προσεκτικής ανάγνωσης. Οι διαπιστώσεις που σημειώνονται εν είδει λαϊκής δημοσκοπήσεως από τα κατεστημένα Μ.Μ.Ε της Πατρίδος μας είναι διπλής κατεύθυνσης και απευθύνονται ταυτόχρονα προς τα δύο πραγματικά πολιτικά στρατόπεδα. Παραλήπτες είναι τόσο οι ενιαίοι κομματικοί φορείς νεοταξικής υφής και προσέγγισης όσο και οι πρόμαχοι και εκφραστές των Εθνικών ιδανικών. Άλλωστε η δημοσκόπηση είναι το μοναδικό πεδίο ευρύτερης λαϊκής έκφρασης που έχει αφεθεί προς χρήση, στο βαθμό που αυτό συμβαίνει.

Η παρεμβατικότητα στον εκλογικό μηχανισμό διά της συστημικής προπαγάνδας με το φιλτράρισμα του λεγομένου πολιτικά ορθού, του αρεστού προς την Άρχουσα Τάξη, είναι πασίγνωστη και πολλαπλά διαπιστωμένη. Βλέπουμε και ακούμε όποιον τούς αρέσει και για όσο χρόνο μάς επιτρέπουν. Η Καθεστηκυία Τάξη φροντίζει για εμάς χωρίς εμάς. Βέβαια κατά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση οι πολίτες απέδειξαν ότι διαθέτουν τα αποθέματα αντίστασης και πατριωτικής έκφρασης, έστω και σε πρώιμο ακόμη στάδιο.

Η κορυφαία και Συνταγματικά κατοχυρωμένη θεσμική διαδικασία του Δημοψηφίσματος έχει παγώσει, καθιστάμενη υποχείριο της εκάστοτε «πλειοψηφίας». Χρησιμοποιήθηκε κατά αποκλειστικότητα και εντολή τού Παγκόσμιου Εντολοδότη όταν το εγχώριο πολιτικό περιβάλλον κλήθηκε να εκβάλλει με «δημοκρατικές» διαδικασίες από την Ελληνική Κοινωνία θεσμούς και φορείς που ενοχλούσαν για την Ελληνικότητά τους. Αγνοήθηκε από την «αδέσμευτη» Πολιτεία όταν εκκινήθηκαν οι διαδικασίες ενεργοποίησης από πατριωτικούς φορείς για μείζονα ζητήματα, όπως για τη Μακεδονία Μας, το διαβόητο «Ευρωσύνταγμα» της πολυπολιτισμικότητας κ.λ.π. Ομοίως έχει παγώσει και το πολυδιαφημισμένο Βέτο Καραμανλή για τα Σκόπια ελέω Νεοταξισμού.

Έτσι λοιπόν ως συχνότερη, καίτοι μερικώς ελεγχόμενη, λαϊκή γνωμοδότηση απομένει η δημοσκόπηση. Μια τέτοια διενεργήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από την εταιρία Μarc για λογαριασμό της εφημερίδος Έθνος. Σ’ αυτήν απεικονίζεται η πτώση της εκλογικής δυνάμεως των λεγομένων «μεγάλων» κομμάτων και η χαμηλότερη συσπείρωση βάσης που έχουν καταγράψει ποτέ. Παράλληλα σαφέστατη άνοδο σημειώνουν τα λεγόμενα «μικρά» κόμματα σε σχέση με ανάλογη μέτρηση του περασμένου Οκτωβρίου. Η σταθερή απήχηση που αναλογεί στον ΛΑ.Ο.Σ και τον Αρχηγό Γ. Καρατζαφέρη χρεώνεται στα αξιοσημείωτα, εν σχέση με την παλαιότητα των κομμάτων της χώρας μας.

Ωστόσο η ποιοτική διαφορά της Πατριωτικής Παρατάξεως σχετίζεται με την παράλληλη διεκδίκηση των Εθνικών και Κοινωνικών δικαίων, τη στιγμή που τα κόμματα της Αριστεράς εξετάζουν μονοδιάστατα την καθημερινότητα των Ελλήνων, πλειοδοτώντας σε λαϊκισμό. Πρόκειται για μια λογική που καταδικάζεται από το λαό μας, ο οποίος στην αναφερόμενη δημοσκόπηση εκφράζει την απαισιοδοξία του και την έλλειψη εμπιστοσύνης προς κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Αρχηγός Γ. Καρατζαφέρης θα προσδώσουμε την οφειλόμενη δικαίωση στον Ελληνικό λαό στον αγώνα που δίδει για να διασφαλίσει τόσο το ψωμί όσο και τη γη του.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: