ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 4-1-2008.

Όποιος έχει παρακολουθήσει έστω και στοιχειωδώς την πολιτική επικαιρότητα, είναι αδύνατον να μην έχει αναπτύξει κάποια εύλογα ερωτηματικά. Είναι αδύνατο τόσες ημέρες να μην υπάρχει άλλο θέμα που να ενδιαφέρει τον μέσο Έλληνα πλην εκείνο της βουτιάς ενός κρατικού λειτουργού στο κενό. Υπόθεση που έχει βέβαια κάποιες σημαντικές προεκτάσεις για τον έκλυτο πολιτικό βίο τής πολλαπλά διασυρόμενης Πατρίδα μας και διατηρεί ένα ενδιαφέρον ως το σημείο εκείνο που δεν καταντάει γραφικό θέαμα.

Ένας πρόσφορος τρόπος κουκουλώματος ενός θέματος και αποσύρσεως από το προσκήνιο είναι να καταστεί αυτό ανιαρή και άκομψα επαναλαμβανόμενη σειρά για τον ακροατή. Αν ο πολίτης βάλει μια υπόθεση στο περιθώριο, τότε η όποια πολιτική σκοπιμότητα είναι καταδικασμένη να σβήσει και τα συγχωροχάρτια παρέχονται εν μέσω εικονικών αντεγκλήσεων.

Η αίσθηση πάντως που αφήνει πίσω του το απονενοημένο διάβημα του αποτυχόντος αυτόχειρα είναι πως το χρήμα και οι γερές «πλάτες», ως γνώριμη συνταγή πολιτικής ευημερίας και επιτυχίας, αρκούν για να παρακάμψουν ηθικές αναστολές, συναισθηματικούς φραγμούς και αίσθηση καθήκοντος.

Ποιος δεν λέει σήμερα στις συζητήσεις του ότι η υποταγή αρχών και συνειδήσεων φέρνει το εύκολο χρήμα, τη δοτή ισχύ και την πτώση αξιακών θεσμών, όπως τής οικογένειας και τής ανθρώπινης προσωπικότητας; Ποιος δεν συναισθάνεται ότι ζει σε μια Πολιτεία που τα πάντα εκβιάζονται και εξαγοράζονται;

Σκοπός μου είναι να είμαι πολιτικά ανορθόδοξος σε καιρούς αιρετικούς. Να υπερβαίνω πρόσωπα και να προβάλλω καταστάσεις. Εκείνο που έχει σημασία είναι η σύνδεση της πραγματικότητας με τα αίτια. Το Ελληνικό Έθνος δεν είναι μια απρόσωπη αξία, αλλά ένα άθροισμα αφενός ανθρωπίνων υποστάσεων που υποτάσσονται σε βιολογικούς κανόνες και αφετέρου αποδεκτών τρόπων συμπεριφοράς που εξασφαλίζουν την κοινωνική ομαλότητα.

Η μετάλλαξη της Ελληνικής Κοινωνίας έχει παρεισφρήσει στη σχέση πνεύματος και ύλης που υπαγορεύει η Εθνοφυλετική Ψυχή του Αιώνιου Ελληνισμού, υποτασσόμενη στην επιδίωξη του Σιωνιστικού Νεοταξισμού που αποσκοπεί να αλλοιώσει το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία του πολίτη του Έθνους - Κράτους. Και για να επιτευχθεί αυτό το πλήγμα πρέπει να αμβλυνθούν οι δομικές συνιστώσες που συνθέτουν τον Ελληνισμό και να καταστούν αποκρουστικές ή περιττές στα μάτια των Ελλήνων.

Η δυτικοποίηση τού Ελληνικού Οικοδομήματος και ο τελικός σχηματισμός μιας άμορφης μάζας ανερμάτιστου μαζοχισμού και ανόητης ανεκτικότητας περνά από την διάλυση του Εθνολογικού ιστού της χώρας. Το Πατριωτικό συναίσθημα είναι προσδιοριστικό γνώρισμα που ακολουθεί πιστά τούς φυσικούς νόμους και ενυπάρχει καταγεγραμμένο στο νου και τη συνείδηση της ένσαρκης έκφρασης του Έθνους. Πρέπει να είναι κάποιος γέννημα και δημιούργημα της Εθνικής Κοινότητας με ενιαία Κοινωνική Παιδεία και Όραμα. Μόνον τότε αποτελεί ενσυνείδητη μονάδα της Μεγάλης Εθνοφυλετικής Οντότητας. Γιατί δεν αρκεί η καταγωγή από μόνη της για να δομηθεί μια υγιή προσωπικότητα.

Το περιβάλλον μέσα στο οποίο ανδρώνεται ο πολίτης, η Άρχουσα Τάξη που το διαμορφώνει, ο βαθμός της αυτοτέλειάς της και η θεσμική θωράκιση της Κοινότητας καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα τού ούτως ή άλλως απαραίτητου φυλετικού παράγοντα. Πολλές φορές ο Γενετικός Κώδικας ακυρώνεται από εξαρτήσεις και δουλείες που εξυπηρετούν ξένα αφεντικά. Είναι εκείνες οι στιγμές που η φύση υποπίπτει στη γέννηση βιολογικών…σφαλμάτων! Τότε η ανθρώπινη παρέμβαση αφήνει εκ νέου τα δολερά της ίχνη.

Το Έθνος έχει άμεση ανάγκη την επεμβατική δράση των Προστατευτικών Πατριωτικών Μηχανισμών που έχουν ταχθεί να βάλουν πλάτη και να απωθήσουν τούς σύγχρονους δούρειους ίππους. Είναι οι Φύλακες εκείνοι που δεν υπολογίζουν κόστη, που δεν προβαίνουν σε πολιτικά πισωγυρίσματα και δεν γυρεύουν ψευτοανθρωπισμούς σε βάρος της γηγενούς καίτοι πολλαπλώς αφελούς λαϊκής μάζας. Είναι οι πιστοί Στρατιώτες του Έθνους που αρνούνται πεισματικά να μπουν στη διαδικασία της ανούσιας και επικίνδυνης συσχετίσεως των λαών. Που δεν προβαίνουν σε έλεγχο ποιότητας των πολιτών, καταδικάζοντας τους στην κτηνώδη λογική της αγελαίας μάζας.

Το αγαθό και το κακοποιό στοιχείο συνυπάρχουν στην αέναη κίνηση του χρόνου σε κάθε Εθνική Κοινότητα. Αυτή όμως δεν παύει να λειτουργεί και να εξελίσσεται, ακόμη και να μεγαλουργεί, στον ίδιο χώρο που γεννήθηκε με τους ίδιους ανθρώπους που έχουν έννομο και λογικό συμφέρον να επιδιώκουν την πρόοδο και την εξάπλωσή της. Ακόμη και οι πλέον απηνείς εγκληματίες όταν εκτίσουν την ποινή τους μαζί με ανθέλληνες που ατυχώς έχουν παρεισφρήσει στην Ελληνική Κοινωνία προστατεύουν με κάθε τρόπο την Μεγάλη Πατρίδα μας.

Το Κοινό Αίμα, η Ανόθευτη Καταγωγή, η ενιαία Φυλετική Συνείδηση, ο Ελληνικός Τρόπος Σκέψης, η Αλληλεγγύη προς τα άτομα της Εθνικής Κοινότητας αρκούν για να θέσουν φραγμό σε ξένες εισροές και νοοτροπίες. Θεματοφύλακας ο Γνήσιος Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com


http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: