ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ


ΑΘΗΝΑ 5-5-2008.

Η πολιτειακή δομή και οι κανόνες λειτουργίας της Εθνικής Κοινότητος αποτελούν βασικά σημεία πιστοποιήσεως της ευρυθμίας, της συντεταγμένης δράσης, της πολιτικής φυσιογνωμίας και της κρατικής αντίληψης που την διακατέχουν. Η πολυπλοκότητα των ανθρωπίνων σχέσεων που διέπει τη συνύπαρξη των πολιτών του κράτους και ο έλεγχος της σύννομης συμπεριφοράς αυτών θέτουν την ανάγκη ύπαρξης ενός πλαισίου αρχών δικαίου με σκοπό την αποτροπή αντικοινωνικών συμπεριφορών και τον σεβασμό στα πραγματικά συμφέροντα του λαού και της Πατρίδος. Βέβαια η ανταπόκριση της κρατικής μηχανής εξαρτάται από τους πολιτικούς προσανατολισμούς και την αντίληψη περί πολίτη που διέπουν τα πεπραγμένα της Πολιτείας.

Η κρατική αντίληψη ωστόσο για την ανάγκη και τη νομοτέλεια της διατήρησης της ομοιογενούς λαϊκής βάσης με κριτήρια αυστηρά εθνοφυλετικού περιεχομένου διακρίνει καίρια και αποφασιστικά μια κοινωνία πατριωτική και αληθινά προοδευτική, που ενδιαφέρεται να απλώσει την ύπαρξή της και να διαχύσει τον σεβασμό και την επιρροή της εντός και εκτός συνόρων από εκείνη που αποτελεί αναλώσιμο διεθνιστικό προϊόν, που δεν νοιάζεται για το αύριο αφού έχει αναδυθεί στο σήμερα για να υπηρετήσει το θνησιγενές πολυπολιτισμικό μόρφωμα του πλάστη της συμφοράς, του διαβόητου Νεοταξισμού.

Οι οραματιστές της δόμησης μιας άναρχης οικουμένης και διαλυτές της κανονικής τάξεως πραγμάτων χρειάζονται λαούς αποκαμωμένους και κράτη καθημαγμένα προκειμένου να γίνει παραδεκτή η υποτιθέμενη εξουσιαστική τους αναγκαιότητα. Τα παλαιά κράτη που δημιουργήθηκαν επάνω στα παραδοσιακά θεμέλια της ενιαίας καταγωγής, της κοινής γλώσσας, της ιδίας θρησκείας, της προγονικής φυλετικής ιδιοσυστασίας ως κάστρα υπεράσπισης ακοίμητων φρουρών που νοιάζονται για την ελευθερία και την δημιουργική επέκταση διώκονται.

Είδαμε λοιπόν ξαφνικά την τρομοκρατία να λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις, τους «τρομοκράτες» να συλλαμβάνονται μόνο στην περίπτωση που θίγονται τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων με πρώτες τις ΗΠΑ, κάποιοι βολικοί ταραξίες που δίνουν απλόχερα στους δυνάστες των λαών το άλλοθι επεμβάσεων και διάλυσης κρατικών υποστάσεων να μένουν «περιέργως» ασύλληπτοι στον καιρό των ηλεκτρονικών μέσων εντοπισμού. Πλαστές μειονότητες βουτηγμένες στο αίμα και την παρανομία να αποκτούν κρατική στέγη αποσπώντας εδάφη από κυρίαρχα μέχρι χθες κράτη, μετακινήσεις πληθυσμών και λαθρομεταναστών με σαρωτικούς ρυθμούς να πραγματοποιούνται σε βάρος αμιγώς εθνικών κυρίως κρατών.

Είναι προφανές ότι επιχειρείται να αλλάξει τόσο η ανθρωπογεωγραφία όσο και ο φυσικός χάρτης των εθνών. Όταν συνορεύουμε με κράτη που κατέχουν ελληνικά εδάφη και διεκδικούν επιπλέον χωρίς να εγείρουμε τις νομιμότατες αξιώσεις μας, όταν φιλοξενούμε ετσιθελικά λαθρεποίκους από όμορες χώρες, όταν η αλλοδαπή υπεργεννητικότητα επιτείνει το πρόβλημα από τη μεθοδευμένη και απειλητική υπογεννητικότητα των Ελλήνων, όταν μοιράζονται αφειδώς στους αλλοδαπούς υπηκοότητες, παράνομες άδειες παραμονής και δικαιώματα Ελλήνων πολιτών, τότε επιβάλλεται αντίδραση.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός, αρνούμενος να συμπράξει στην σκοπούμενη ποινικοποίηση του Εθνικισμού και την σοσιαλιστικοποίηση του κοινωνισμού των Ελλήνων, προασπίζεται και επιτάσσει την διατήρηση της παραδοσιακής μορφής του Εθνικού Κράτους σε κάθε περίπτωση. Οι νόμοι του Κράτους και κυρίως οι εθνικοί νόμοι προάσπισης λαού και φυλής θα εφαρμοσθούν αποκαθαίροντας το τοπίο από την απόπειρα ερημοποίησης του Κράτους μας και του ελληνικού στοιχείου σε πείσμα των διεθνιστικών λακέδων.

Η μεγάλη και ιστορική Εθνικοκοινωνική Παράταξη της Ελλάδος καλείται σήμερα να ενώσει τις δυνάμεις της για πρώτη ουσιαστικά φορά από την εποχή του μεγαλύτερου Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά και να διακόψει με οποιοδήποτε τρόπο τον εθνικό αποχρωματισμό και τον κατήφορο της σημερινής Ελλάδος. Η σωτηρία και η διατήρηση της ταυτότητος της Πατρίδος δεν πραγματώνεται από όμορφους κοινοβουλευτικούς λόγους με κενό περιεχόμενο. Οι πράξεις που δικαιώνουν το λαϊκό μόχθο και αποδίδουν την Πατρίδα εκεί που ανήκει, στους Έλληνες εργαζόμενους, είναι αυτές που μετράνε και κάνουνε ταμείο με ισχυρό ενεργητικό και πλούσιο απόθεμα στην καρδιά του ελληνικού λαού.

Η περιορισμένη συμμετοχή στις φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς δεν οφείλεται στην εξαφάνιση βέβαια της Ελληνικής Εργατικής Τάξης που ωστόσο πολύ θα ήθελε η Νεοταξική Παγκοσμιοποίηση, αλλά στην αποδοκιμασία των συνδικαλιστικών και πολιτικών εκπροσώπων ενός παραπέοντος συστήματος διακυβέρνησης. Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μια κορυφαία στιγμή για τους Έλληνες Εργαζομένους και την Εθνικοκοινωνική Παράταξη και πρέπει να αποδοθεί στους Έλληνες πολίτες. Μόνο έτσι θα αναβαπτισθεί.

Οι εκλογές σε εθνικό και τοπικό επίπεδο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αναδεικνύουν διαρκώς εξουσιαστικά σχήματα με σαφή δεξιά προσδιοριστικά γνωρίσματα και πατριωτικές αναφορές. Σχήματα που βασίζονται στη δημιουργική σύνθεση όλων των τάσεων της ευρύτερης παρατάξεως. Έτσι λοιπόν πλάι στις Δεξιές Κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Γαλλίας ήρθε να προστεθεί η Ιταλική της Φόρτσα Ιτάλια, της Εθνικής Συμμαχίας και της Λίγκα του Βορρά. Παράλληλα στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αγγλία και την Ουαλία το Συντηρητικό Κόμμα εκπορθεί το Εργατικό Κόμμα που συμμετείχε σ’ όλους τους νεοταξικούς «εκδημοκρατισμούς» ανά τον πλανήτη.

Είναι σαφές ότι η λαϊκή δυσφορία για τις διενεργούμενες λαθραίες επιλογές και η δίψα των πολιτών των Εθνικών Κρατών για πλάτεμα των δικαιωμάτων τους και ισχυροποίηση της Εθνικής παρουσίας δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επαναφορά στις πατρώες ρίζες. Αυτό είναι το έργο μιας γνήσιας Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης. Κι αν ο επιλεχθείς τρόπος δεν συνάδει με τα θέσμια της Αστικής Ψευτοδημοκρατίας, τότε θα ακολουθήσουμε το λαό και θα εγκαθιδρύσουμε μια πηγαία Εθνική Λαοκρατία.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: