ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 27-5-2008.

Σε μια Εθνική Πολιτεία συνυπάρχει ένας ευρύς αριθμός κοινωνικών ομάδων και πολιτικών αντιλήψεων που εισφέρουν την δική τους μοναδική πρόταση για τα κρατικά ζητήματα και τα λαϊκά ζητούμενα. Η διαφορετικότητα απόψεων είναι θεμιτή όταν κινείται μέσα σ’ ένα σαφές πλαίσιο κανόνων που σέβεται την προσωπικότητα του ατόμου και τη συλλογικότητα του Έθνους.

Το Κράτος οφείλει να περιφρουρήσει την πλέον κερδοφόρα επένδυση που συνιστά η νεολαία ως αιχμή του δόρατος και παράγοντας εξέλιξης και αντοχής στον ιστορικό χρόνο της δικής του παρουσίας. Το Εθνικιστικό Κράτος ενδιαφέρεται για την ακεραιότητα, την ανάπτυξη και την συνοχή της κοινωνίας των δικών του πολιτών με γνώμονα τη διαφύλαξη της εθνοφυλετικής ταυτότητας και της λαϊκής ιδιοπροσωπίας. Οι δυνάμεις του Νεοταξισμού, της Παγκοσμιοποίησης και του πολυφυλετικού κρατικού μοντέλου αντιμετωπίζουν τον νέο άνθρωπο ως πολίτη του κόσμου που καλείται να υπηρετήσει μια απρόσωπη οντότητα δίχως ανθρώπινες αξίες και εθνικές παρακαταθήκες.

Τα νέα παιδιά όμως έχουν σαφείς αφετηρίες και λόγους υπάρξεως. Γνωρίζουν από πού προέρχονται και δεν αισθάνονται αναλώσιμα προϊόντα στη διάθεση συμφερόντων και σκοπιμοτήτων υπερεθνικών και τάχα κομματικά ξεχωριστών. Δεν χρωστούν σε κανέναν να προσφέρουν τη ζωή και την πνευματική τους αυτοτέλεια βορά προκειμένου να επικρατήσουν πρότυπα απαλλαγμένα από ηθικές αναστολές και εθνικές επιταγές. Πρέπει επιτέλους να τεθούν κάποια όρια που να διακρίνουν την ελευθερία από την ελευθεριότητα και την εκφορά του λόγου και των ιδεών από την νόθευση των ψυχών και των εθνών. Ο υλισμός του καπιταλισμού και η διανοητική αιχμαλωσία του σοσιαλισμού καθιστούν με τα ολέθρια έργα τις ευθύνες τους καθοριστικές και ανοίγουν διάπλατα τις πύλες της κοινωνίας στους ανατροπείς της νεοταξικής λαίλαπας.

Η αδικία δεν διορθώνεται με το έγκλημα και η κοινωνική κρίση δεν καταλαγιάζει με την προτροπή σε πράξεις εκτροπής. Οι δυνάμεις της αποσαθρώσεως των εθνικών κοινωνιών απεργάζονται τον οικονομικό έλεγχο και την ηθική εξαχρείωση των μαζών, αφού η πτώση των θεσμών και των πατρίδων μειώνει δραματικά τις πιθανότητες οργανωμένης αντίστασης στην μάστιγα του Νεοταξικού Διεθνισμού. Οι ολετήρες των νεανικών ψυχών έχουν μελετήσει πολύ καλά τις ανθρώπινες αδυναμίες και έχουν επιστρατεύσει κάθε δύσβατο μονοπάτι. Πιστεύουν ότι τα πάντα μετριόνται με το χρήμα και οι πάντες εξαγοράζονται.

Το τελευταίο κρούσμα με τη σύλληψη των εικοσιένα κατηγορουμένων για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού στη χώρα μας ήρθε να ταρακουνήσει πολλές εφησυχασμένες συνειδήσεις. Η εκτεταμένη τέλεση του ειδεχθούς εγκλήματος καταδεικνύει την εισαγωγή στην ελληνική κοινωνία αποκρουστικών φαινομένων που άλλοτε χαρακτήριζαν περισσότερο τις δήθεν αναπτυγμένες Δυτικές κοινωνίες. Φαινόμενα που προσδίδουν στην ανθρώπινη προσωπικότητα τη φρικτή διάσταση του διαπραγματεύσιμου περιουσιακού στοιχείου, ευτελίζοντας και τελικά εκμηδενίζοντας κάθε έννοια αξιοπρέπειας και σεβασμού των περίφημων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ανθρώπινα δικαιώματα για τα οποία πολλοί μεγαλόσχημοι υπερασπιστές εντός και εκτός Ελλάδος κόπτονται για την υπεράσπισή τους, αλλά ο «ανθρωπιστικός» τους αγώνας συνήθως εξαιρεί τους πολίτες της Εθνικής Κοινότητος και κυρίως τους νέους ανθρώπους.

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί την πλήρη άγνοια ή τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Κάποια σαθρά φαινόμενα παραβατικότητας είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους έστω και σε περιορισμένη κλίμακα. Ορισμένα αποκρύπτονταν προκειμένου να διατηρηθούν ως μεμονωμένα περιστατικά εκτός της ελληνικής κοινωνίας. Και κάποια άλλα μπήκαν στη ζωή των Ελλήνων από τη στιγμή που χαλάρωσαν τα σύνορα και επιτράπηκε η άκριτη και αντεθνική μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών με την υποβοήθηση της πλήρους χαλάρωσης των ντόπιων θεσμών και ελεγκτικών μηχανισμών. Ναρκωτικά, παιδοφιλία, παιδεραστία, ομοφιλοφυλία, αφελληνισμένη παιδεία είναι κάποια βασικά παρακμιακά στοιχεία που ναρκοθετούν τα θεμέλια της εθνικής και κοινωνικής ζωής της Ελλάδος.

Τα απόκρυφα κουσούρια των ολίγων φανερώθηκαν και από παράσημα ντροπής μετατράπηκαν σε βατήρες ανέλιξης και ανάληψης υπευθύνων θέσεων. Αλλά και η επίλυση των προβλημάτων και η πρόσκαιρη διαφυγή απ’ αυτά παραδίδεται στα χέρια του παραισθησιογόνου μακελάρη των ναρκωτικών ουσιών. Το τελευταίο κρούσμα που ανατριχιάζει και εξαγριώνει κάθε πραγματική ανθρώπινη ύπαρξη και κάθε υπεύθυνο πολίτη που λατρεύει την Πατρίδα και τα παιδιά της είναι το κακούργημα των κακουργημάτων που ακούει στο βρωμερό όνομα της παιδοφιλίας και της επακόλουθης παιδεραστίας. Είναι η κατεξοχήν αποτρόπαια διαδικασία που ανακόπτει βιαίως την υγιή σωματική και ψυχική ανάπτυξη του νέου ανθρώπου και αφήνει πίσω της φανερά και ουσιαστικά τραύματα. Αλλά και η αποκοπή της πάλαι ποτέ Εθνικής Παιδείας από τα χρηστά ήθη της γνήσιας ελληνικής κοινωνίας, τον σεβασμό του Θείου Παράγοντα και τις ανάγκες της Εθνικής Κοινότητος κάθε άλλο παρά αθώα και τυχαία είναι.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αντιλαμβάνεται το Κράτος ως Έθνος και ως Φυλή, ως Αίμα και Καταγωγή που ξεκινά τις δράσεις του από τις προγονικές παρακαταθήκες και συναντιέται στο διάβα της κραταίωσης με την Πατριωτική Νεολαία με αποκλειστικό ζητούμενο την ενδυνάμωση και το άπλωμα του Ελληνισμού. Σ’ αυτό τον ασταμάτητο πολιτικό δρόμο αντεθνικές και νεοταξικές κινήσεις της ψοφοδεούς υποτέλειας και του μίζερου αστικού καθεστωτισμού δεν χωράνε και δεν έχουν καμία θέση. Αρκεί να δώσουμε τους μπροστάρηδες που θα βγουν μέσα από τις τάξεις των Ελλήνων Νέων και θα κατευθύνουν την πλειοψηφία του λαού στην οδό της Εθνικής Αναγεννήσεως και των πεπρωμένων του. Ιδού το έργο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: