ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ 7-5-2008.

Ζούμε στα όρια μιας συντεταγμένης Πολιτείας με θεσμικούς προστάτες και αρχές που κατευθύνουν τις τύχες του λαού και της Πατρίδος με όραμα, προοπτικές και σχέδιο ή μήπως τελικά έχουμε χάσει τον προορισμό μας και αδυνατούμε να το συνειδητοποιήσουμε; Εκτός κι αν έχουμε υποστεί λοβοτομή ή αν έχουμε προσφέρει τον εαυτό μας θυσία στο βωμό της εφήμερης καλοπέρασης και της επίτευξης ετεροβαρών επιδιώξεων, πουλώντας κατ’ ουσία με διατίμηση κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Όχι, δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη στο λαό μας ούτε αμφιβάλλω για τη βιωσιμότητα του Ελληνικού Έθνους. Όμως δεν γίνεται και δεν δέχομαι να συμβιβαστώ με τον μηδενισμό. Ούτε καν τη μετριότητα. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη ότι το Έθνος εκφράζει και εκπροσωπεί τον Μείζονα Ελληνισμό, τόσο στο Μητροπολιτικό Κέντρο όσο και την παγκοσμιότητα, τότε δεν είναι καθόλου υπερβολικό να πούμε ότι το σημερινό Ελληνικό Κράτος υπονομεύει το μέλλον και τις προοπτικές του Ελληνικού Έθνους.

Μήπως δεν πληρώνει ο φορολογούμενος και νομοταγής Έλληνας προκειμένου να συντηρηθεί η κρατική μηχανή και το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας την ίδια στιγμή που κάποιοι προνομιούχοι δεν ανταποκρίνονται στις στοιχειώδης υποχρεώσεις τους; Πραγματικά, μεγάλος όγκος των λαθρομεταναστών, που πλειοψηφούν μεταξύ του συνόλου των μεταναστών, παραμένουν αδήλωτοι, κανείς δεν ξέρει τον πραγματικό τους αριθμό, συντηρούν το φαινόμενο της μαύρης εργασίας και η φορολόγησή τους αλλά και η εισφοροπαροχή τους καθίσταται προβληματική έως αδύνατη. Τα ασφαλιστικά ταμεία και το συνταξιοδοτικό μας σύστημα παρουσιάζονται επισφαλή, αλλά το μάρμαρο το πληρώνει ο Έλληνας πολίτης που συντηρεί πρόσθετα πληθυσμιακά βάρη αθέλητα.

Τα περιστατικά μάλιστα με προκλητικές ή και κακουργηματικές συμπεριφορές αλλοδαπών διασυνοριακών σαλταδόρων σε βάρος συμπολιτών μας πληθαίνουν. Πάρα πολλά παρεμφερή περιστατικά δεν τα μαθαίνουμε ή δεν πληροφορούμαστε την ταυτότητα των δραστών κατόπιν υψηλών εντολών, μην τυχόν και προκληθεί τάχα μου ρατσιστικό μίσος! Λες και το έγκλημα έχει εθνικότητα ή εκείνο που διαπράττεται σε βάρος Ελλήνων είναι ήπιας μορφής! Αλήθεια το δεκαπεντάχρονο αγόρι που έχασε τη ζωή του στην Αλεξανδρούπολη όταν αυτοκίνητο φορτωμένο με λαθρομετανάστες προσέκρουσε πάνω στο μοτοποδήλατο που οδηγούσε το άτυχο Ελληνόπουλο έφταιγε σε τίποτα να πληρώσει τα σπασμένα μιας ακόμη λαθραίας εισβολής; Διότι το όχημα με τους αλλοδαπούς ξέφυγε της πορείας του λόγω της καταδίωξης που υπέστη κανονικά από περιπολικό.

Η εγκληματικότητα στο σύνολό της έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και το φαινόμενο επιχειρείται να λάβει μεμονωμένο χαρακτήρα ή να χρεωθεί στις πλάτες των αρμοδίων αρχών χωρίς τις δέουσες αναγωγές στα αίτια, τις προθέσεις και τους σκοπούς που εκτρέφουν την παρανομία. Ασφαλώς η εσφαλμένη και ελλιπής μεταγωγή ενός κακοποιού από το εντεταλμένο προσωπικό της Αστυνομίας βαρύνει τον πλημμελώς ενεργούντα. Όμως η Ελληνική Κοινωνία φέρει κι εκείνη τις δικές της ευθύνες για την ανοχή σε φαινόμενα σήψεως και κυρίως για την χλιαρή υποδοχή σε απόψεις που διδάσκουν δήθεν ανεκτικότητα στα προβλήματα της σύγχρονης καθημερινότητας των νέων κυρίως ανθρώπων.

Στους ανεκτικούς πραματευτάδες της πολιτικής συμπεριλαμβάνονται πολιτικάντηδες που καμαρώνουν για το ότι γνωρίζουν τι εστί ναρκωτικά, κάποιοι τα γνώρισαν στα νιάτα τους σε κάποιους κοινωνικούς αντισυστημικούς αγώνες μέχρι που το… άθλιο πραγματικά σύστημα τους απορρόφησε «τυχαία» και τους έκανε τους ίδιους σύστημα, για την οικονόμα και τα λερωμένα αξιώματα, κάποιους από καιρό μέρος του προβλήματος της φαύλης νεοταξικής εξουσίας, ενώ κάποιοι άλλοι τολμούν να ζητούν την αποποινικοποίηση της χρήσης των λεγομένων «μαλακών» ναρκωτικών. Λες και το φίδι δαγκώνει διαφορετικά αναλόγως του είδους του! Σοβαρά; Ας πάνε να το πούνε στους συγγενείς του άτυχου οδηγού που πήγε να προσφέρει βοήθεια και έχασε τη ζωή του από το πιστόλι του ναρκομανούς που είχε πρωτύτερα δραπετεύσει διά περιπάτου από τους αστυνομικούς φρουρούς κατά τη διενέργεια μεταγωγής.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν σε μια ένδοξη μα πληγωμένη χώρα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο και ότι η παρανομία θα αντιμετωπισθεί με… συναινετικές διαδικασίες και διαλόγους του τύπου πάρε λίγο δίκιο εσύ και δώσε μου εμένα το υπόλοιπο. Κάτι σαν κεκτημένη συνήθεια από την ασκούμενη εξωτερική πολιτική. Τα πάντα παζαρεύονται μην τυχόν μας πουν κακούς, ρατσιστές και φασίστες! Κάπως έτσι νομιμοποιήσανε σε μεγάλο βαθμό το λαθραίο μπουκάρισμα των φτωχών λαθρομεταναστών των 1000 δολαρίων και πλέον το κεφάλι!

Μπακάλεψε λοιπόν η πολιτική και κοινωνική ζωή της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος και κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ευθύνες φέρει η περίφημη «αντεξουσιαστική» και η δήθεν αντισυστημική Αριστερά, εκτός και εντός κοινοβουλίου, σύρριζα κινούμενες με το εξουσιαστικό συρφετό κάθε απόχρωσης με πράξεις αντικοινωνικές και αβανταδόρικες όσων επιθυμούν τον αποχρωματισμό του Εθνικού μας Κράτους και του λαού μας. Ευθύνες φέρουν και όσοι ακροβατούν μεταξύ δύο ασυμβιβάστων, την ικανοποίηση του Διεθνούς Παράγοντα και την μισή εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, του τύπου ελάτε να μοιράσουμε ονόματα και διεθνείς σχέσεις. Η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη, μακριά από σύνθετα σοσιαλιστικά και φιλελεύθερα συμπλέγματα, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: δεν υπάρχει συμβιβασμός, αλλά αγώνας για την εμπέδωση ενός γνήσιου εθνικού και λαοκρατικού καθεστώτος που θα αποκαταστήσει τις σχέσεις της Ελλάδος και του ελληνικού λαού στη βάση της αμοιβαίας συνεργασίας για την ισχυροποίηση του Αιώνιου Ελληνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: