ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Τουρκαλβανοί Κοσσυφοπεδίου

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ.

ΑΘΗΝΑ 6-5-2008.

Το βίντεο που ακολουθεί το παρόν κείμενο απεικονίζει ανάγλυφα τη βάρβαρη και απάνθρωπη μανία των Αλβανών Κοσοβάρων μετά την κατάληψη του Σερβικού εδάφους του Κοσσυφοπεδίου.

Η αλβανοποίηση του Κοσσυφοπεδίου πραγματοποιήθηκε δια ανέντιμων πολεμικών τρόπων και τη διενέργεια γενοκτονιών σε βάρος των ντόπιων σερβικών πληθυσμών( θυμίζουμε τις καταγγελίες της πρώην εισαγγελέως του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία Κάρλα Ντελ Πόντε). Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι το αλβανικό στοιχείο κατέφτασε στο Κοσσυφοπέδιο σταδιακά από τις πρώτες δεκαετίες του εικοστού αιώνα δια της μετακινήσεως μεγάλων όγκων λαθρομεταναστευτικού ρεύματος, εγκαταστάθηκε, πολλαπλασιάστηκε και αιμοδοτήθηκε με πρόσθετες μάζες από τον αλβανικό βορρά, από τη βάρβαρη νομαδική φυλή των Γκέγκηδων. Αυτή η φυλή φαίνεται να αποτελεί τους αγριωπούς και απολίτιστους Αλβανούς Κοσοβάρους.

Η «Μεγάλη Αλβανία» που οραματίζονται να δημιουργήσουν οι Αρχές της υποτιθέμενης Αλβανίας δεν στηρίζεται καν σε υπαρκτό αδιαίρετο και ενιαίο αλβανικό κράτος. Η σημερινή Αλβανία αποτελεί τουλάχιστον κατά τα τρία τέταρτα την Αλύτρωτη και Ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο. Μάρτυρες της ατράνταχτης ιστορικής αλήθειας αποτελούν τα δωρικά, άρα ελληνικά, στοιχεία της ομιλουμένης σημερινής γλώσσας ( π.χ η λέξη νούσα που σημαίνει νύφη και διασώζεται ατόφια απευθείας από τη ελληνική δωρική διάλεκτο), τα μνημεία και οι επιγραφές σε άπταιστη ελληνική γλώσσα, οι αγώνες των ντόπιων αδελφών μας εναντίον του Τούρκου δυνάστη ( σε αντίθεση με τους Γκέγκηδες και τους Τσάμηδες που πολέμησαν στο πλευρό των Οθωμανών πατερούληδών τους), η ελληνικότητα που προσδίδει στον ίδιο και τη φάρα του ο υποτιθέμενος εθνικός ήρωας των Αλβανών Γεώργιος Καστριώτης, φάρα που προέρχεται απευθείας από παλαιό ένδοξο οίκο της Ελληνικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου, τα πανάρχαια ελληνικά τοπωνύμια και προσωνύμια, η αρχαιοελληνική λαλιά που τηρείται παράλληλα με το αναγκαστικά για λόγους ασφαλείας δίγλωσσο ιδίωμα, η παραδοχή των ίδιων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Και βέβαια να σημειώσουμε ότι ο γενάρχης της μείζονος Ηπείρου, της Ιλλυρίας, ο Ιλλυριός ήταν γιος του βασιλικού ζεύγους των Θηβών, του Κάδμου και της Αρμονίας.

Οι φυλές που κατοικούν την σημερινή προσωρινή Αλβανία είναι οι Γκέγκηδες, οι Τσάμηδες, οι Τόσκηδες, οι Βλάχοι και οι Βορειοηπειρώτες κατά κύριο λόγο. Τόσκηδες, Βλάχοι και Βορειοηπειρώτες αποτελούν την μεγάλη ελληνική πλειοψηφία. Τώρα, αν επιθυμούμε να παραμείνουμε ως λαός ψυχοπονιάρηδες και μαζοχιστές της ελεεινής μορφής, αν θέλουμε να τραβήξουμε τα δεινά των Σέρβων, τότε ας συνεχίσουμε να μαζεύουμε τους νεοταξικώς σταλμένους λαθρομετανάστες από χώρες σαν το αλβανικό μόρφωμα και διάφορα άλλα ανθελληνικά κράτη. Αν όμως επιθυμούμε να διατηρήσουμε εθνοφυλετικά καθαρή την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα και να κρατήσουμε την επαφή μας με την πραγματικότητα, τότε πρέπει να ενισχύσουμε την παρουσία των ελληνικών πληθυσμών σαν τους προαναφερόμενους στις πατρογονικές τους εστίες και να απαιτήσουμε την αυτοδιάθεση και την ενσωμάτωση στην Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα, όπως μας επιτρέπουν συνθήκες σαν το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που βρίσκεται πάντα σε ισχύ και οι κανόνες περί εθνικού αυτοπροσδιορισμού.

Ο δόλος των εχθρών μας κάμπτεται με την επιβολή του Δικαίου και το άνομο σιγοντάρισμά τους με την κατίσχυση της Ελληνικής δυνάμεως και πυγμής. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στηρίζει την Μεγάλη Ιδέα της Εθνικής Ολοκληρώσεως της Ελλάδος μέσα από την επιβολή του Δόγματος η Ελλάς ανήκει μόνον στους Έλληνες. Για να δικαιωθούν οι αγώνες των προγόνων μας, για να μην επιτρέψουμε Κοσσυφοπέδια και βαρβαρότητες των προσκολλημένων της Νέας Τάξης Πραγμάτων σαν τις επάρατες ενέργειες Τουρκαλβανών που αποθανατίζει το αμέσως πιο κάτω βίντεο. http://mail.google.com/mail/?ui=1&attid=0.1&disp=attd&view=att&th=118f062f6c79523a ( Κάντε κλικ εδώ και εν συνεχεία δίνετε οκ. Μετά κάντε κλικ στην επιλογή kosovochurchDe…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: