ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 18-11-2008.

Οι δυσχέρειες στις οικονομικές συναλλαγές, την αγορά εργασίας και την διαφύλαξη της εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας βρίσκουν την απήχησή τους στην επιθυμία των πολιτών για την διενέργεια σαρωτικών αλλαγών στις πολιτικοκοινωνικές δομές του Κράτους. Αλλαγές που ουσιαστικά θέτουν ως ζητούμενο την ολική ανατροπή μιας καθεστωτικής τάξης και νοοτροπίας που έχει δηλώσει προ πολλού ακαταλληλότητα και πτώχευση. Ακαταλληλότητα απέναντι στις σύγχρονες ανάγκες του Έθνους και πτώχευση απέναντι στην αντιμετώπιση των αναγκών της κοινωνικής καθημερινότητας.

Οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας επαληθεύουν την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και παράλληλα προλειαίνουν την άνοδο στην εξουσία των δυνάμεων του «προοδευτικού» λαϊκισμού που εκφράζει η Κεντροαριστερά, όπως αυτή εκπροσωπείται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυνάμεις που ουσιαστικά καταφεύγουν στις επιλεκτικές αναφορές στον λαό και ευαγγελίζονται την απόδοση σ' αυτόν του δημόσιου πλούτου. Εξαγγελίες που εξαντλούνται ως κακόγουστη ελεημοσύνη.

Μέσα σ' αυτή την πολιτική συνάφεια ελάχιστη σημασία έχει η έναρξη των επικοινωνιακών περιοδειών που εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με πρώτο σταθμό την Κοζάνη. Μια περιοχή που στενάζει από την συρρίκνωση της αγοράς εργασίας. Η έξοδος του Κ. Καραμανλή έχει έντονα και οφθαλμοφανή τα χαρακτηριστικά της προσπάθειας της προσωπικής πολιτικής διάσωσης.

Απείρως μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί η ουσιαστική εγκατάλειψη της εθνικής υπερασπιστικής γραμμής και η εκχώρηση των εθνικών δικαίων και διεκδικήσεων στην δικαιοδοσία επικίνδυνων μεσολαβητών. Η έξοδος της Τουρκίας εντός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας με τη χρήση μισθωμένου νορβηγικού πλοίου ερευνών και μιας πολεμικής φρεγάτας συνιστά μια απτή απειλή για την αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Αμφισβήτηση που επιτείνεται από τον περιορισμό της παριστάμενης ελληνικής κανονιοφόρου σε εποπτικό ρόλο και την επίδειξη αναιτιολόγητης απάθειας από τις υπεύθυνες πολιτικές αρχές για την υποβάθμιση του γεγονότος. Η επιπλέον αποδοχή διεθνών διαμεσολαβητών που σχετίζονται με σχέσεις πολιτικής και επαγγελματικής στοργής έναντι του διεθνούς νεοταξικού παράγοντα και των κρατικών αθυρμάτων του στα ανοιχτά εθνικά μας θέματα πρέπει να λάβει τέλος.

Η πραγματική πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος σχετίζεται με την εμπέδωση μιας Εθνικής και Κοινωνικής Διακυβέρνησης που θα ενσωματώσει όλες τις εστίες του Ελληνισμού της ευρύτερης περιοχής, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, σε μια διαδικασία εθνικής γεωπολιτικής επιρροής μας και θα φροντίζει να αποδώσει τις κοινωνικές δομές και την διαχείριση του Κράτους στους Έλληνες και μόνον. Και αυτό το έργο αντιστοιχεί στην Εθνική Κοινωνική Παράταξη, τον Γ. Καρατζαφέρη και τον ΛΑ. Ο. Σ. σε μια διεργασία εθνικής θωράκισης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: