ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ελληνική Δικαιοσύνη. Στυλοβάτης του Έθνους μας.

ΑΘΗΝΑ 3-4-2009.

Κάποιοι σ’ αυτή εδώ την Πατρίδα που διαμένουν πρέπει να μάθουν να σέβονται την ιστορία, τις ευαισθησίες και τους θεσμούς αυτού του τόπου. Να μάθουν να αντιλαμβάνονται την ελευθερία γνώμης και τις ιερές μας έννοιες με βάση το κριτήριο της αντικειμενικότητας και της ευθυκρισίας. Το Ελληνικό Έθνος τιμά την ιστορία της αυτοκρατορικής γενιάς που βαστάει μέσα από τον άφθαστο πολιτισμό του και τους αιμάτινους θυσιαστικούς αγώνες που έχει δώσει υπέρ της ελευθερίας και της κραταιώσεώς του, στηρίζεται στο Πατριωτικό και Χριστιανικό συναίσθημα και βαστά σαν κόρη οφθαλμού τους δομικούς του θεσμούς, όπως αυτός της Δικαιοσύνης. Παράλληλα ο Ελληνικός λαός ξέρει να ξεχωρίζει το βλαπτικό στοιχείο από το ωφέλιμο και παράλληλα να στηλιτεύει το κακό και να αναγνωρίζει το καλό, χωρίς συγχύσεις και ετεροπροσδιορισμούς. Είναι γνωστό ότι η ιδεολογική μου αναφορά είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός, η πολιτική δηλαδή άποψη και πρόταση που βασίζεται στον διεκδικητικό χαρακτήρα των Εθνικών Δικαίων και των Κοινωνικών αιτημάτων της Ελλάδος και των Ελλήνων. Χωρίς καμία εμπάθεια δηλαδή αποδίδουμε στην Πατρίδα και τον λαό ό,τι μας ανήκει και μας χρειάζεται, ανακτώντας ό,τι μας έχει αφαιρεθεί. Στην απόδοση της εθνικής και κοινωνικής δικαιοσύνης αναπόσπαστη θέση δίπλα στον Εθνικό Στρατό, τα Σώματα Ασφαλείας, την Πατριωτική Διπλωματία και Πολιτική έχει και η Ελληνική Δικαιοσύνη την οποία όλοι οι φιλοξενούμενοι αυτού του τόπου πρέπει να σέβονται. Και κάτι ακόμα. Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και το σύνολο του λαού μας δεν μισούμε λαούς, αλλά στηλιτεύουμε και αντιμαχόμαστε σφόδρα ανελεύθερες νοοτροπίες. Και φυσικά είναι απολύτως απαραίτητο να ανατείλει η Ελληνική Τάξη Πραγμάτων και η Νέα Μεγάλη Ελλάδα στην θέση της χρεοκοπημένης και επικίνδυνης Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αναδημοσιεύω το παρακάτω άρθρο του Ελεύθερου Κόσμου διότι πιστεύω ότι ο Ελληνισμός και η Ελληνική Δικαιοσύνη αξίζουν τον υψηλότερο σεβασμό.

Η δικαιοσύνη τους αρέσει όταν τους βολεύει
Σάββατο, 28 Μάρτιος 2009 10:22

Αντιδράσεις ΚΙΣ και «αντιναζιστών» για την αθώωση ΠλεύρηΦαίνεται πως κάποιοι τις έννοιες της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας τις χρησιμοποιούν μονάχα όποτε τους συμφέρει. Έτσι λοιπόν μετά την αθώωση Πλεύρη οι διάφοροι μηνυτές του έσπευσαν να βγάλουν δελτία τύπου στα οποία αφήνουν σαφείς υπαινιγμούς για την αξιοπιστία της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Θαυμάστε εδώ το ήθος και την αξιοπιστίας τους.
Η ανακοίνωση του ΚΙΣΤο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος με ανακοίνωσή του εκφράζει "την έντονη απογοήτευση και την απορία του" για την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, με την οποία κρίθηκε αθώος ο δικηγόρος Κώστας Πλεύρης, ο οποίος δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, εξαιτίας των όσων αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο "Οι Εβραίοι. Όλη η αλήθεια". "Η απόφαση αυτή προκαλεί λύπη, ανησυχία και προβληματισμό στους πολίτες μιας σύγχρονης δημοκρατικής κοινωνίας όταν ατιμώρητα ένας δεδηλωμένος υμνητής του Ναζισμού και του ρατσισμού, όχι μόνον παραποιεί ιστορικά αποδεδειγμένα γεγονότα αλλά -πολύ περισσότερο- προκαλεί με τα γραφόμενά του μίσος και προτρέπει σε διακρίσεις και βία σε βάρος πολιτών της Ελλάδας και της Ευρώπης", αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: "Οι Έλληνες Εβραίοι συνεχίζουν να συμπαρατάσσονται με όλες τις δυνάμεις του ανθρωπισμού και του πολιτισμού στον διαρκή αγώνα ενάντια στον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό, στο φασισμό και τον ναζισμό, στα πλαίσια των αρχών της ελληνικής και παγκόσμιας κοινωνίας". Η ανακοίνωση της... Αντιναζιστικής ΠρωτοβουλίαςΣήμερα 27 Μάρτη 2009 και μετά από μια διαδικασία αναβολών και αλλεπάλληλων διακοπών που κράτησε περίπου ένα χρόνο, το Α΄ Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας αθώωσε το ναζιστή Κ. Πλεύρη! Πρόκειται για μια ανατριχιαστική απόφαση που παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο 927/79 και τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας και, που πάνω απ όλα, αποτελεί ευθεία κάλυψη και ενθάρρυνση των αντισημιτικών κηρυγμάτων μίσους και βίας που δυναμώνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας. Αποσπάσματα του βιβλίου – που περιέχονται στο κατηγορητήριο - όπως:- «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα»- «Ξυπνήστε. Οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει» - «Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι….φθάνει η ώρα των αντιποίνων»- «Εβραίος και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές δηλαδή η μία αποκλείει την άλλη» - «Η όλη των εγκληματική συμπεριφορά δικαιολογεί τας πράξεις των Ναζί εναντίον των και κάτι περισσότερον. Τας δικαιώνει», - «Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής: Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο την Ευρώπη από τους Εβραίους» κ.λπ , κρίθηκε ότι δεν αποτελούν κάλεσμα σε βία και πρόκληση μίσους εναντίον των ελλήνων Εβραίων. Επίσης φράσεις όπως:
- «Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι»- (κάτω από φωτογραφία του Άουσβιτς): «Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδον εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον»- «δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, παράσιτα, διαφθορείς…της ελεεινής Εβραίλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς»- «Το ΖΥKLON B δεν ήτο παρά ένα δηλητηριώδες αέριον χρήσιμον δια τας απεντομώσεις των στρατοπέδων συγκεντρώσεως…όλα τα άλλα είναι παραμύθια της προπαγάνδας»- «Η Εβραική πτωματολογία στην περίπτωση του Άουσβιτς απεδείχθη εξ αρχής ψευδεστάτη»- «Απελευθερωθείτε από την Εβραικήν προπαγάνδα, που σας εξαπατά με τα ψεύδη περί στρατοπέδων συγκεντρώσεως, θαλάμων αερίων, «φούρνων» και τα άλλα παραμύθια του ψευτο-ολοκαυτώματος..» ,κρίθηκε ότι δεν τους προσβάλλουν! Με λίγα λόγια κρίθηκε ότι καμία καταδίκη δεν πρέπει να επιβληθεί σε έναν υμνητή του Γ΄ Ράϊχ, του Χίτλερ, του Γκαίμπελς, του Χίμλερ, των «υπερόχων εθνικοσοσιαλιστών», των «ηρωικών» SS και που διαπιστώνει ότι «δεν θα αργήσει να ξημερώσει η μέρα που θα υψωθούν ξανά οι σημαίες του ναζισμού», ο οποίος μέσα σε 1400 σελίδες προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες ότι πρέπει να εξοντωθούν οι «υπάνθρωποι» Εβραίοι και γενικότερα να εκδιωχθούν από όλη την Ευρώπη.Το δικαστήριο δηλαδή αθώωσε ένα ναζιστή που ό,τι έγραψε δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ο ορισμός της προτροπής σε ρατσιστική βία και μίσος. Η απόφαση αυτή δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο ολίσθημα ενός μεμονωμένου δικαστηρίου με μια ορισμένη σύνθεση, αλλά έρχεται σαν επιστέγασμα μιας σειράς αντισημιτικών τοποθετήσεων από πολλούς δικαστές που συμμετείχαν σε αυτή τη δικαστική διαμάχη από την αρχή της. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε μέσα σε ένα ορισμένο πολιτικό περιβάλλον όπου την υπεράσπιση του ναζιστή ανέλαβαν μέσα κι έξω από το δικαστήριο κοινοβουλευτικά στελέχη του ΛΑΟΣ. Ταυτόχρονα όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα - με επικεφαλής τους την αντισημιτική «αριστερά» - κράτησαν μία στάση σκανδαλώδους, συνένοχης και παρατεταμένης σιωπής που προκλητικά ευνόησε τον κατηγορούμενο και το ΛΑΟΣ. Είναι χαρακτηριστικό πως αποσιωπήθηκε η προκλητική στάση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Θ. Πλεύρη, συνήγορου του ναζιστή στο δικαστήριο ο οποίος έφτασε στο σημείο να θεωρεί «δημοκρατικό δικαίωμα» του καθενός να καλεί στην εξόντωση ενός οποιουδήποτε λαού ακόμα και στην επαναλειτουργία του Άουσβιτς! Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία δεν θα μείνει εδώ: Η απόφαση αυτή που αποτελεί αρνητικό ορόσημο για τη δημοκρατική πορεία της χώρας μας, ντροπή για την Ελλάδα και την ελληνική δικαιοσύνη θα γίνει γνωστή στον ελληνικό λαό, στην Ευρώπη και σε όλες τις δημοκρατικές χώρες. Καλούμε τους δημοκράτες να αντιδράσουν στην πορεία εκφασισμού της χώρας μας πριν να είναι πολύ αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: