ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΑΘΗΝΑ 13-4-2009.

Κάποιοι γνωστοί παγκόσμιοι διαφθορείς επιθυμούν να μετατρέψουν τα Έθνη σε θύλακες διεθνιστικής τρέλας και εγκληματικότητας, αλλά και σε χωματερές μιας ανεύθυνης πολιτειακής διοίκησης με ημερομηνία λήξης. Αποφάσισαν πως η νόμιμη και ωφέλιμη ύπαρξη του Εθνικού Κράτους μπορεί να ανακοπεί με το ανεξέλεγκτο έγκλημα και την διοχέτευση στις κοινωνίες άχρηστων και επικίνδυνων προτύπων με τα οποία έχουν ήδη μπολιάσει την παρακμασμένη Δύση του Καπιταλισμού και την παραζαλισμένη πρώην κομμουνιστική Ανατολή.

Παλαιότερα βλέπαμε στις τηλεοπτικές οθόνες τα μαζικά δολοφονικά χτυπήματα σε σχολεία των ΗΠΑ και της Ρωσίας με δράστες μαθητές που ενεργούσαν σε ανύποπτους χρόνους αψυχολόγητα και αναρωτιόμασταν πως μπορεί να σαλέψει ο ανθρώπινος νους και που χωράει τόση ανθρώπινη κακία συσσωρευμένη. Σήμερα βλέπουμε το έγκλημα να κινείται στοχευμένα στα σπλάχνα της Ελληνικής Κοινωνίας με ξενόφερτους τρόπους και ρυθμούς και να μετατρέπεται σε μαζικό όπλο, παρέχοντας κάποιες απαντήσεις στις απορίες μας.

Η ασφάλεια της Ελληνικής Κοινωνίας έχει λάβει διαστάσεις κορυφαίου εθνικού ζητήματος. Αυτή η διαπίστωση δεν κατατείνει βέβαια σε κάποια δαιμονοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων ούτε στην καλλιέργεια καινοφανούς συνομωσιολογίας σε βάρος του λαού μας. Άλλωστε για τον πολυπράγμονα Διεθνιστικό Νεοταξισμό το Ελληνικό Έθνος αποτελεί κόκκινο πανί ως πρότυπο υγιούς Δυνάμεως χωρίς να απαιτείται κάποιος καινούριος λόγος. Αλλά και για το Ελληνικό Έθνος ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός πρέπει να εκλείψει ως ο λόγος της απόλυτης δυστυχίας της ανθρωπότητας.

Κάποιοι τάχα επαΐοντες και ασχολούμενοι με τα κοινά τού τόπου και την ανθρώπινη ψυχολογία, κυρίως προερχόμενοι από τις κεντροαριστερές παρυφές του πολιτικού βίου αλλά και την φιλελεύθερη θεώρηση των πραγμάτων, έχουν κάνει ήδη λόγο για τα «ελαττώματα» και τις «ανεπάρκειες» του Εθνικού Κράτους. Όταν μάλιστα η συζήτηση φτάνει και στις ευθύνες του φαινομένου της αλόγιστης μετανάστευσης που απειλεί το δημογραφικό, την εθνική μας ταυτότητα και την εκτροπή των συμπεριφορών, τότε αυτοί οι τύποι φτάνουν στον παροξυσμό να αμφισβητούν την ύπαρξη και την συνέχεια του Ελληνικού Έθνους.

Η προτυποποίηση του έκλυτου βίου και της συσσώρευσης άκοπου υπερπλουτισμού, η ελαστικοποίηση των νόμων και η ατιμωρησία, η ανοχή στα παραστρατιωτικά σκέλη του Νεοταξισμού που ζουν στην σκιά της κοινωνίας και σε βάρος της ελληνικότητας, η αποθέωση κοινωνιών που δεν διακρίνονται για την άρτια εθνική προσήλωση και νομιμότητα φέρνουν μέσα στην Πατρίδα μας το μικρόβιο. Τα τελευταία κρούσματα μιας ξενόφερτης βίας απειλούν την ελληνική κοινωνία με μια επικίνδυνη μετάλλαξη. Το περιστατικό με την ένοπλη επίθεση ενός νέου ανθρώπου σε βάρος τριών ανυποψίαστων πολιτών στον χώρο της σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ στην περιοχή του Ρέντη που προκάλεσε η έλλειψη, όπως λένε, επικοινωνίας τού δράστη με τον περίγυρό του, αλλά και η ψύχραιμη προετοιμασία της τελετής τού τρόμου από τον ίδιο, καταδεικνύει την έλλειψη ουσιαστικής παιδείας για την εμπέδωση των ελληνικών αξιών κι όχι μόνο. Δείχνει την έλλειψη ενός πλαισίου προστασίας της κοινωνίας μας από την εισβολή των καταστρεπτικών προτύπων των πολυεθνικών μορφωμάτων που εκθειάζουν την βία και απειλούν την ύπαρξη του Έθνους και του λαού.

Η εμφάνιση του φαινομένου της επιθέσεως με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις εκκλησίες μας, και μάλιστα λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, αποτελεί ένα ακόμα μήνυμα ότι η περιστολή των ελευθεριών του λαού μας μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας κάνει απειλητική την παρουσία της. Βάλλεται ευθέως το χριστιανικό φρόνημα του ελληνικού λαού και η ίδια η Ελληνοορθοδοξία ως φορέας έκφρασης και ενότητας Ελληνισμού και Χριστιανισμού. Ακόμα και η γεωγραφική διαδρομή των χτυπημάτων που ακολούθησαν οι θρασύδειλοι ανθέλληνες καταδεικνύει την βούληση τού θανατηφόρου εναγκαλισμού σε βάρος της Πατρίδος μας. Και η Πολιτεία των Ελλήνων με τους ταγούς «μας» πως αντιδράει άραγε;

Στην Βουλή στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε για την δημόσια ασφάλεια τα κόμματα της Σοσιαλδημοκρατίας επιχείρησαν να αποσυνδέσουν με επιθετικούς τόνους το κοινό ποινικό έγκλημα από τους κουκουλοφόρους και τα λαθραία μεταναστευτικά ρεύματα, ενώ η Κυβέρνηση ανέφερε δειλά – δειλά τα μέτρα για την παρακολούθηση και την καταστολή του εγκλήματος, αλλά και την πρόθεση για μια πιθανή κατάργηση του φθοροποιού και άχρηστου πανεπιστημιακού ασύλου. Στην δε επίσκεψη του νέου αρεστού στον Νεοταξισμό και εν αναμονή Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο δηλώθηκε βέβαια η στήριξη στις επιθέσεις που δέχεται η Εκκλησία μας. Μόνο που τα ωραία λόγια σώθηκαν και τα εθνικά έργα κρίνονται απαραίτητα αντί της πολυπολιτισμικότητας.

Η απάντηση βρίσκεται στην ανάπτυξη και την εφαρμογή του Δόγματος Έθνος – Δικαιοσύνη – Ελευθερία. Το Ελληνικό Κράτος πρέπει να στηριχθεί στο αξιακό σύστημα του Έθνους και στην Ηθική του Πατριωτισμού και της Εντιμότητας μέσα από ένα σύστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης μιας Ελλάδος που ανήκει μόνον στους Έλληνες. Η Δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της εξαλείψεως των παραβατικών συμπεριφορών και της προάσπισης της ελευθερίας του λόγου υπέρ Πατρίδος, αλλά και στην αντιμετώπιση των εχθρών αυτής, μετουσιώνοντας ορθά το περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων. Οι δε πολιτικές δυνάμεις της Πατρίδος και της Ελευθερίας θα σπάσουν τα δεσμά της νεοταξικής δουλείας και θα οδηγήσουν τον Ελληνισμό στην κορυφή της πυραμίδας των εθνών με εθνικοκοινωνική πυξίδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: