ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΨΗ Σ’ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

ΑΘΗΝΑ 22-4-2009.

Η διεθνής πολιτική σκηνή δονείται από τις συγκρούσεις αντιθέτων συμφερόντων σε μια σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση. Φωνές και αντιρρήσεις ακούγονται από την μεριά εκείνων που αιματοκύλισαν τον πλανήτη ή στην ελάχιστη περίπτωση ανέχτηκαν τον όλεθρο σε βάρος των Ελεύθερων Εθνών. Οι ευθύνες βαραίνουν ισοτίμως την άνομη συμμαχία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Όμως οι άνομοι ούτε τις αντιλαμβάνονται ούτε επιθυμούν να τις αναλάβουν, ενοχοποιούμενοι δικαίως και οριστικώς στην συνείδηση των λαών και της ανόθευτης δικαιοσύνης.

Η οικονομική δυστοκία, η έκνομη οικειοποίηση και η αρπαγή δημοσίου πλούτου, το στήσιμο κοινωνικών αναταραχών και θρησκευτικών συγκρούσεων, οι άθλιες αλλαγές συνόρων και οι δολοφονίες των στρατών κατοχής με την μετατροπή κρατών σε νεοταξικά προτεκτοράτα, η πολιτική ποδηγέτηση κάποιων άλλων προτεκτοράτων και η βάρβαρη κατοχή πατρίδων είναι τα απεχθή εργαλεία του νεοταξικού ολοκληρωτισμού. Ένας ολοκληρωτισμός που δεν έχει βέβαια κάποιο επίπλαστο ιδεολογικό μανδύα, αλλά επιβάλλεται στο όνομα της οικονομικής συνεργασίας, της παγκόσμιας «ειρήνης» και συνεννόησης, της θρησκευτικής δήθεν κατανόησης.

Η πρότερη ιδεολογική αντιπαράθεση που χρησιμοποιήθηκε για να επιβληθεί ο διχασμός των λαών και η πτώση της πίστης στην Πατρίδα έχει δώσει τώρα την θέση της στο συστημικό ευφυολόγημα της συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων και της δημιουργίας των μεγάλων κυβερνητικών συνασπισμών. Ιδέες και τακτικές που απλώνονται διαρκώς σε πολλές χώρες ως ανάχωμα της πολιτικής ανόδου των Εθνικών Κινημάτων παγκοσμίως. Νομίζουν οι ολετήρες της ανθρωπότητας και οι ανά τα Έθνη συνεργάτες τους ότι με την πτώση των παλαιών κίβδηλων σημαιών και την ανάρτηση μιας καινούριας εξίσου πλανεύτρας θα διαιωνίσουν την αιχμαλωσία των λαών που τους φαντασιώνονται ως άνοες μάζες.

Υπάρχει ωστόσο μια σημαντική λεπτομέρεια που καθορίζει τα γεγονότα στην πορεία του ιστορικού χρόνου. Μια λεπτομέρεια που στηριζόμενη στην παραδοχή της ανάγκης που πραγματικά έχει η μάζα να καθοδηγηθεί δημιουργικά από μια άξια ηγεσία, υπαγορεύει την αντίδραση στην ορμή του δυσεβή κατακτητή και την δυναμική απάντηση βασισμένη στο ένστικτο της εθνοφυλετικής αυτοσυντήρησης και της αγάπης στον Θεό και την Πατρίδα. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, στον καιρό της γρήγορης πληροφόρησης, της εικόνας και της σύγχρονης πολιτικής προπαγάνδας είναι φανερό ότι τα πραγματικά αντίπαλα στρατόπεδα είναι αυτό της Εθνικής Κοινωνικής Συμμαχίας ενάντια σ’ εκείνο του απάτριδος Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Την ώρα που ο αγώνας της επιβίωσης κορυφώνεται και που όλα τα Κράτη οφείλουν να στοιχηθούν σ’ ένα από τα δύο στρατόπεδα, η Ελλάδα δυστυχώς οδεύει σε λάθος μεριά βυθιζόμενη από τα απόνερα των σκανδάλων της Καθεστηκυίας Τάξεως, την περιστολή της παραγωγής Εθνικού Προϊόντος, την εξαθλίωση της Εθνικής Επιχειρηματικότητας και Εργατικής Τάξεως, την ομηρία των ακάλυπτων επιταγών και του τραπεζικού κεφαλαίου, τον ενδοτισμό ανίκανων και δοτών ταγών. Όταν υφίστανται δημοσιογραφικές πένες της κακιάς ώρας που υβρίζουν ως δήθεν προδότες εθνικά αναστήματα ανυπέρβλητα σαν τον Γρίβα Διγενή, όταν ακαδημαϊκοί θάμνοι κονταίνουν τα δικαιώματα του αγέρωχου Ελληνισμού στην ιστορία και τα εθνικά εδάφη, όταν κυκλοφορούν φυλλάδες και φωνές που αναγνωρίζουν ψεύτικες μειονότητες και περιθάλπουν την λαθρομετανάστευση, τότε το Ελληνικό Έθνος οφείλει να αποκόψει το άρρωστο στοιχείο από το υγιές Σώμα της Ελλάδος.

Μέσα στην φλόγα που φουντώνει γοργά το Ιράν αποδεικνύει ότι καθοδηγείται από ένα αληθινό Εθνικό Ηγέτη που δεν φοβάται την μάχη και δεν παραδίνεται στους σάπιους. Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ σε μια καρικατούρα συνόδου του ΟΗΕ για τον ρατσισμό αποδόθηκε στην ανάπτυξη ενός λόγου με μεγάλες αλήθειες, σοβαρές προτάσεις και ακατάβλητο εθνικό φρόνημα. Η γελοιοποίηση της συγκεκριμένης συνελεύσεως των Εθνών προεκλήθη από εκείνους τους πολιτικούς σαπιορήτορες που δήθεν κόπτονται για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αποσύρθηκαν, καταδεικνύοντας ότι είναι εκείνοι που τσαλαπατούν κάθε έννοια Δικαίου. Και είναι ο Ιρανός Πρόεδρος που έσωσε την σοβαρότητα των στιγμών με την τοποθέτησή του για νικητές των παγκοσμίων πολέμων που αγνοούν ή υποβαθμίζουν τα δικαιώματα των άλλων εθνών, που ανέχτηκαν την αφαίρεση της Πατρίδος των Παλαιστινίων και την κατακτητική βουλιμία του Ισραήλ, που καλλιέργησαν το ρατσιστικό έγκλημα σε βάρος της εθνικής ταυτότητας και της φυλετικής ιδιοπροσωπίας των λαών, που επιβάλλουν την παράλογη ασυλία του Σιωνισμού μέσα από την σύγχυση για μια δήθεν θρησκευτική ή κρατική αντιπαλότητα.

Πρέπει να απαλλαγούμε τόσο από τους εσωτερικούς εφιάλτες όσο και από τους εξωτερικούς επίβουλους. Η Ελλάς περιστοιχίζεται από πολλών ειδών παρείες. Αλλά η ζημιά που προκαλούν οι «εκσυγχρονιστές» ενός μεταλλαγμένου Κράτους δίχως ταυτότητα και οι πολυπολιτισμικοί δεσμοφύλακες των λαών, οι εραστές μιας άχρωμης και άοσμης ανθρωπότητας, είναι η πλέον ολέθρια. Η λύση που προάγει τα συμφέροντα των λαών είναι η προάσπιση του Εθνικού Κράτους και της διαφορετικότητας που περικλείει αυτό με την καθαρότητα της εθνοφυλετικής σύνθεσης και την πολιτισμική μοναδικότητα που το χαρακτηρίζει. Ο σεβασμός του ανθρώπου και της αυθυπαρξίας των λαών είναι μια διαδικασία που χρειάζεται τόσο την Χριστιανική Ευρώπη όσο και τον Ισλαμικό Κόσμο, αλλά και κάθε ελεύθερη οντότητα και προσωπικότητα ενάντια στο σκοτάδι του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Και φυσικά απαιτείται η παρουσία μιας άλλης Δυνατής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: