ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ

ΑΘΗΝΑ 20-4-2009.

Κανείς υπεύθυνος πολίτης της Πατρίδος μας δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι ασκείται υπεύθυνη πολιτική τακτική βάσει εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού σε κάποιον κρίσιμο τομέα από τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως, είτε στα ζητήματα της οικονομίας είτε πολύ περισσότερο σ’ εκείνα που σχετίζονται με τις εθνικές μας υποθέσεις. Όμως πρέπει να επισημάνουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι στους ταγούς τού Εθνικού μας Κράτους συμπεριλαμβάνονται τόσο οι πολιτικοί όσο και οι ακαδημαϊκοί παράγοντες.

Οι πνευματικοί καθοδηγητές του Έθνους διαπαιδαγωγούν και ατσαλώνουν την Εθνική μας Νεολαία με τα εφόδια της γνώσης, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και των σκοπών που καλούνται να υπηρετήσουν προκειμένου να φανούν χρήσιμοι στην Πατρίδα και την Κοινωνία που εντάσσονται. Οι διδάσκαλοι του Έθνους μας οφείλουν να συνδράμουν με τον ισχυρό συμβουλευτικό τους λόγο στην επαύξηση της επιρροής και της παρουσίας Κράτους και Λαού με την παιδευτική έννοια της ταύτισης σκοπών και της κοινής εργασίας.

Πληροφορούμαστε με έκπληξη ότι το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου έλαβε απόφαση για την επιλογή θέματος διδακτορικής διατριβής όπου τα Σκόπια αναφέρονται ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» με την επίκληση της επιστημονικής ελευθερίας στην ονομασία μιας χώρας. Με την διαφορά ότι το επιστημονικό κριτήριο που αναφέρουν οι αξιότιμοι κύριοι καθηγητές όπως και το αντίστοιχο της ευθυκρισίας, της Ιστορικής Αληθείας και της Δικαιοσύνης επικαλύπτονται από τις πολιτικές σκοπιμότητες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού για την υφαρπαγή ελληνικών εδαφών.

Δεν γνωρίζουν οι αξιότιμοι κύριοι καθηγητές ότι οι Μακεδόνες μιλούσαν ελληνικά, θρησκεύοντο ελληνοπρεπώς και συνένωσαν τους Έλληνες σε μια συμπαγή Ελληνική Κοσμοκρατορία; Θεωρούν τυχαία την μεταφορά της δράσης των νεοταξιτών «αντιεξουσιαστών» της Άκρας Αριστεράς και των συνοδοιπόρων της στην Θεσσαλονίκη Μας που διεκδικούν οι Σκοπιανοί; Θεωρούν άσχετη την στήριξη της τελευταίας γελοίας ταξιδιωτικής οδηγίας στην επακριβή γνώση και περιγραφή των εδώ εκτρόπων από τα ντόπια νεοταξικά αθύρματα; Θεωρούν ασύνδετη την σκοπιανή αναφορά σε «μακεδονικές» γλώσσες και εθνότητες με τους πολιτικάντικους ενδοτισμούς;

Δεν ζητούμε από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα να ασκήσει πολιτική. Δεν χρειαζόμαστε όμως και ακαδημαϊκή ενδοτικότητα. Χρειαζόμαστε την επιστημονική ενίσχυση σε μια επιθετικά διεκδικητική γραμμή υπέρ των Εθνικών μας Δικαίων. Ζητούμε την συνδρομή στην εθνική συστράτευση της φοιτητιώσας νεολαίας μας που διαθέτει καθάρια αναπτυγμένο Πατριωτισμό. Απαιτούμε την παροχή Εθνικής Γνώσης που κι αν ακόμη δεν υπήρχε, θα έπρεπε να εφευρεθεί. Γιατί η Εθνική και Κοινωνική Παράταξη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης πιστεύουμε με πάθος και στο ισχυρό Εθνικό Κράτος και στην Νεολαία των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: