ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΑΛΛΕΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ.

ΑΘΗΝΑ 5-4-2009.

Η κατάσταση στα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας και της κοινωνικής θωράκισης έχει φτάσει στο απροχώρητο με τα κρούσματα της βίας να αυξάνονται με δραματικό τρόπο. Οι αστυνομικοί μας δίνουν την μάχη τόσο με το οργανωμένο όσο και με το πολυπολιτισμικό έγκλημα με γνήσιο ελληνικό ηρωισμό και πατριωτικό αλτρουισμό. Με πρωτοφανή έκθεση της ζωής τους σε κίνδυνο την στιγμή που το Κράτος καταποντίζεται στο χάος και την ανυποληψία. Οι Έλληνες αστυνομικοί έξω στην πραγματική ζωή και την σκληρή πραγματικότητα δίνουν μια αληθινή εθνική μάχη.

Η εθνική μας ταυτότητα, η κοινωνική γαλήνη και το ύψιστο αγαθό της ανθρώπινης ζωής τίθενται εν αμφιβόλω και αποτελούν τα κρίσιμα διακυβεύματα του Εθνικού μας Κράτους απέναντι σε μιάσματα που το εχθρεύονται και το απειλούν. Η εγκληματικότητα γνωρίζει πρωτοφανή έξαρση διαθέτοντας κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που την καθιστούν ανθελληνικό εργαλείο. Πέραν από τα γνωστά στοιχεία των ελληνικών φυλακών που κατακλύζονται σε πλειοψηφικά ποσοστά από αλλοδαπούς εγκληματίες, οι συμπλοκές ανάμεσα σε αλλοδαπούς και η συμμετοχή λαθρομεταναστών σε επεισόδια εις βάρος Ελλήνων αστυνομικών και πολιτών έχουν θέσει την ελληνική γειτονιά σε ομηρία.

Οι σκηνές με την χρήση πολεμικών όπλων, ακόμη και με δόρατα και σπαθιά, σε ώρες που η κίνηση στους δρόμους είναι έντονη δείχνει την τραγικότητα των στιγμών και την έλλειψη των προστατευτικών μέτρων της πολιτείας. Τα πολυπολιτισμικά «αγαθά» της εισαγόμενης πορνείας και της συναφούς διακίνησης ναρκωτικών είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού και προσφέρονται κοινή θέα και ξεδιάντροπα. Μπροστά στις επάλξεις του Ελληνικού Έθνους στέκουν και προβάλουν την πανώρια ελληνική λεβεντιά και αντίσταση για μια ακόμη φορά οι Έλληνες αστυνομικοί με την προσφορά σημαντικού φόρου αίματος.

Τα πράγματα μυρίζουν μπαρούτι και όλα δείχνουν ότι η Ελλάς και η Ελληνική Αστυνομία δέχονται έναν δόλιο και ακήρυχτο πόλεμο. Οι αστυνομικοί μας έχουν μπει στο στόχαστρο όσων ονειρεύονται την πτώση του Ελληνικού Έθνους. Δεν είναι μόνο τα φαινόμενα των εκτραχυμένων παραβατικών συμπεριφορών, αλλά και η πρωτοφανής λύσσα με την οποία βάλλονται οι αστυνομικοί. Με ξεκάθαρο στόχο την αφαίρεση της ζωής τους. Η έξαρση της εγκληματικότητας έχει λάβει πλέον τα χαρακτηριστικά όχι απλώς ενός πολιτικού αλλά και εθνικού προβλήματος. Η υψηλή καταγραφή των δολοφονιών ανά τακτό χρόνο έχει οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στα ίχνη των παρηκμασμένων δυτικών κοινωνιών. Μονάχα που εκεί ο πολυπολιτισμικός τρόπος διαβίωσης έχει βαθιές ρίζες. Στην Ελλάδα η επιβολή του επιχειρείται με βίαιο τρόπο την στιγμή που η μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών είναι παράνομοι και η συμπεριφορά τους από προβληματική έως κατευθυνόμενη.

Στα πλαίσια της αιτουμένης συνεργασίας επί του προβλήματος από την ελληνική πλευρά προς την βρετανική αστυνομία, η τελευταία μας παρέχει την προκλητική πρόταση να εισαχθούν στην ελληνική αστυνομία αλλοδαποί αστυνομικοί, ενώ κάποια ημεδαπά παπαγαλάκια αναμασούν την ολέθρια λύση. Να βάλουμε δηλαδή τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα. Επιπλέον από την στιγμή που οι περισσότεροι μετανάστες είναι παράνομοι, τίθεται το παρανοϊκό ζητούμενο της νομιμοποίησής τους! Παράλληλα οι ανταρσίες των «αντιεξουσιαστών» του Νεοταξισμού συνεχίζονται με θρασύ αίτημα την απελευθέρωση παραβατών του ποινικού δικαίου και εμπρηστών περιουσιών. Η παρουσία τους έφτασε έως την Κρήτη που τα νεοταξικά σχέδια απεργάζονται ανεξαρτητοποιήσεις.

Την κρισιμότητα των διαπιστώσεων ήρθε να επικυρώσει με δραματικό τρόπο ο σοβαρός τραυματισμός ενός αστυνομικού και ο ελαφρύτερος ενός άλλου κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και την διενέργεια ελέγχου σε ύποπτο μοτοσικλετιστή στην Κυψέλη. Ο τελευταίος μαζί με τον συνεργό του πυροβόλησαν τους δύο άτυχους αστυνομικούς με τον ένα να δίνει την μάχη για την ζωή του. Τραγική ειρωνεία η διαπίστωση για μια ακόμη φορά ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί και πιθανότατα μέλη της ρωσικής μαφίας. Την ώρα αυτή γνωστοποιείται προκλητική και ανακριβής έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας που κάνει λόγο για την δήθεν καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ελληνική αστυνομία κατά την διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων με υπερβολική χρήση βίας, ξυλοδαρμούς και παράνομες κρατήσεις ειρηνικών διαδηλωτών. Στην συγκεκριμένη έκθεση γίνεται αναφορά στα πρόσφατα «δεκεμβριανά», ενώ ζητείται η σύσταση επιτροπής από την ελληνική κυβέρνηση για τον έλεγχο και την κηδεμόνευση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι προφανές ότι η στοχοποίηση της Αστυνομίας βάλλει το Ελληνικό Έθνος και τον λαό μας που νιώθει μόνος και προδομένος. Μέσα σ’ ένα Κράτος που οι αστυνομικοί μας δρουν χωρίς την στήριξη της οργανωμένης Πολιτείας. Με τα γεράκια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού να καταστρώνουν τα σχέδια της διαλύσεως της Πατρίδος μας με την μορφή για πολλοστή φορά των γνωστών ανθελληνικών εκθέσεων και τα εδώ ενεργούμενά τους να τα μετουσιώνουν στην πράξη. Δεν χρειαζόμαστε ξένες παρεμβάσεις και δεν μας ακουμπάνε βαλτές εκθέσεις. Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι μια αδέσμευτη και ελεύθερη Ελληνική Αστυνομία, μακριά από πολιτικές παρεμβάσεις και κομματικές εξαρτήσεις που να διοικείται μονάχα από ένα Γενικό Επιτελείο Αστυνομίας που θα εκλέγεται από τις τάξεις της χωρίς πολιτικό προϊστάμενο. Μια Αστυνομία που θα προστατεύει τα παιδιά της και την κοινωνία μας, θα σχεδιάζει και θα πράττει αυτά που θέλει υπέρ του Ελληνικού Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: