ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ

ΑΘΗΝΑ 19-5-2009.

Κάθε Κράτος που επιθυμεί να εκφράσει τις ανώτερες πολιτισμικές καταγραφές και πολιτικές επιδιώξεις στην καθημερινότητα του Έθνους με γνώμονα την εξύψωση της Εθνικής Κοινότητας και την ελευθερία της Λαϊκής Έκφρασης, πρέπει οπωσδήποτε να στηριχθεί στον πατριωτικό σύνδεσμο της Παιδείας και της Νεολαίας ως μια από τις βασικές συνιστώσες της ζωής του Έθνους. Η δε Εθνική Νεολαία πρέπει να ενθαρρυνθεί ως ο κινητήριος μοχλός θετικής δημιουργίας και ελεύθερης διακίνησης ιδεών.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού των ΑΕΙ τόνισε ότι ο μόνος δρόμος για να βγούμε από τα πολλά αδιέξοδα είναι να επενδύσουμε στην Παιδεία. Επιπλέον είπε ότι η διακίνηση των ιδεών μέσα στο Πανεπιστήμιο εμπλουτίζει και την πολιτική ζωή. Πραγματικά, είναι εθνικά και βιολογικά απαραίτητη η ανανέωση της πολιτικής και της κοινωνίας από νέους ανθρώπους που βασίζονται στην εντιμότητα, την εκπαιδευτική αρτιότητα και τις φρέσκιες ιδέες που θα οδηγήσουν στην Αναγέννηση της Ελλάδος.

Αυτές τις απόψεις για μια πραγματικά Εθνική Παιδεία με πρωταγωνιστή τον Έλληνα Νέο δεν φαίνεται να τις ασπάζεται η Νεοταξική Καθεστηκυία Τάξη που εχθρεύεται άλλωστε την μοναδικότητα και γνησιότητα του Εθνικού Κράτους. Διότι αν τις αποδεχόταν δεν θα ενεθάρρυνε τις αυθαιρεσίες των κομματικών σπουδαστικών παρατάξεων απέναντι στην Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού μέσα από τις στημένες κεντρικές εφορευτικές επιτροπές και τους εξαρτώμενους φοιτητικούς συλλόγους προκειμένου να την αποκλείσουν εντελώς παράλογα και παράνομα.

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε περισσότερα από τους φοιτητικούς εκφραστές των νεοταξικών κομμάτων όταν αδυνατούν να κοινωνικοποιήσουν και να εθνικοποιήσουν την προσφορά της φοιτητιώσας νεολαίας απέναντι στην ελληνική κοινωνία που απειλείται να αλλοιωθεί από την αλόγιστη λαθρομετανάστευση νέων ανθρώπων στην συντριπτική πλειοψηφία που απειλούν με μελλοντικό εκτοπισμό τους δικούς μας νέους. Δεν θα μπορούσε να συμβεί αλλιώς όταν εκπαιδεύουν τον Έλληνα Νέο να αποδεχθεί την «Μακεδονία» των Σκοπίων και να υποδεχθεί την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το επίσημο διευθυντήριο του Νεοταξικού Διεθνισμού, στην Πατρίδα μας άνευ εθνικών και κοινωνικών αντιστάσεων.

Η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παράγει τις προϋποθέσεις για την στήριξη της Εθνικής Νεολαίας στην κατάκτηση της αγοράς εργασίας. Επιπλέον οφείλει να προάγει την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την ανταλλαγή πολιτικών προτάσεων δίχως εθνοκτόνους αποκλεισμούς. Οι σχολές να γίνουν ζυμωτήρια ελεύθερων πολιτών και η εκπαιδευτική κοινότητα ασπίδα του Έθνους από τα νεοταξικά δεσμά. Αυτή είναι η Εθνική Παιδεία της Εθνικής Κοινωνικής Παράταξης, του ΛΑ. Ο. Σ και του Αρχηγού μας Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: