ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΘΗΝΑ 18-10-2009.

Κορυφώνονται μέρα με την μέρα οι προκλητικές πιέσεις των εχθρών της Ελλάδος και η ουσιαστική έλλειψη αλληλεγγύης προς την Πατρίδα μας από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάς όμως που βρίσκεται σε μια σαφώς δύσκολη θέση σε σχέση με την διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας, εκτίθεται με τον ουσιαστικό παραγκωνισμό της αλήθειας ακόμη και κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και την στάση των καθεστωτικών κομμάτων.

Κατά την ανάπτυξη του πολιτικού σχεδίου δράσης της νέας σοσιαλιστικής κυβέρνησης η αναφορά στα εθνικά μας θέματα διαγράφηκε ενάντια σε κάθε λογική και τις διαβουλεύσεις που πραγματοποιούν ο Πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη με παράγοντες της διεθνούς πολιτικής. Σ’ αυτή την κατεύθυνση σημαντική βοήθεια στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσφέρει η ΝΔ με τις αόριστες αναφορές σε προκλήσεις που δεχόμαστε άνευ της παραμικρής διευκρίνισης, όσο και τα κόμματα της Αριστεράς με την πλήρη αφωνία τους επί των εθνικών μας ζητημάτων. Μόνη εξαίρεση αποτελεί ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Αν στις αρχές του εικοστού αιώνα είχαν επικρατήσει οι προδοτικές λογικές, τότε δεν θα είχαν διεξαχθεί οι εθνικοαπελευθερωτικοί πόλεμοι και ο αγώνας για την ενσωμάτωση της Ελεύθερης Μακεδονίας που ξεκίνησε και ρίζωσε με την μεγαλειώδη θυσία του ο Παύλος Μελάς. Μια θυσία που κατεγράφη στις 13 Οκτωβρίου 1904 με τις δόλιες ενέργειες των προγόνων των πλιατσικολόγων Σκοπιανών και τις σφαίρες των μιαρών Τούρκων και τίμησαν και φέτος μόνον οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές. Είναι μάλιστα βέβαιο ότι αν είχαμε σήμερα έναν Μελά και έναν Βασίλειο Βουλγαροκτόνο, τα Σκόπια και το πρόβλημα που δημιουργούν θα εξέλειπαν.

Η ΕΕ, διά του αρμόδιου Επίτροπου για την διεύρυνση Όλι Ρεν, προτείνει στην έκθεση προόδου την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια, χαρακτηρίζοντας την διαφορά για το όνομα διμερές ζήτημα που δεν αφορά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι Σκοπιανοί πανηγυρίζουν και η κυβέρνηση, διά του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών και μετέχοντος της συντακτικής επιτροπής του σχεδίου Ανάν Δρούτσα, μιλάει για χειρόφρενο εκ μέρους των Αθηνών και εθνικές κόκκινες γραμμές, από την στιγμή που τα καθεστωτικά κόμματα έχουν ήδη παραχωρήσει στους απογόνους των κομιτατζήδων το όνομα Μακεδονία με την συνοδεία σύνθετων προσδιοριστικών προφάσεων.

Αλλά και στο θέμα της Τουρκίας, παρά τις αναφορές που κάνει η έκθεση στις υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών σε κατοικημένα ελληνικά νησιά, στις παραβιάσεις και στο casus beli, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης και την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου τελωνιακής ένωσης με την Κύπρο, απουσιάζουν οι αναφορές για το ενδεχόμενο μη εισόδου της Τουρκίας. Ωστόσο η εκ νέου παρενόχληση ενός αεροσκάφους, φινλανδικού τούτη την φορά, της Ευρωπαϊκής Δύναμης Frontex που πετούσε για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών επάνω από το Φαρμακονήσι, εντός δηλαδή του ελληνικού εναέριου χώρου, από τα τουρκικά ραντάρ με την επίκληση της παραβίασης δήθεν τουρκικού χώρου, εκμηδενίζει την όποια σοβαρότητα και ομοιογένεια.

Τα ίδια χάλια υπάρχουν σ’ όλα τα εθνικά μας ζητήματα. Η Αλβανική Ακαδημία Επιστημών με τους δύο πρώτους τόμους του πρόσφατου αλβανικού εγκυκλοπαιδικού λεξικού επαναδιατυπώνει τις παράλογες αξιώσεις τής ψευδεπίγραφης «Μεγάλης Αλβανίας» που περιλαμβάνουν την υποτιθέμενη «μείζονα Τσαμουριά»( μέχρι την Πρέβεζα ), την Καστοριά και την Φλώρινα. Και αυτό όταν η Ελληνική Ακαδημία καταργεί τις νόμιμες διεκδικήσεις της Ελλάδος και την Μεγάλη Ιδέα, ενώ στην πλειοψηφία της αμβλύνει το εθνικό συναίσθημα και καλλιεργεί τον επικίνδυνο παρασιτισμό της διεθνιστικής κοινωνίας μέσα από την πρώην Εθνική Παιδεία της Πατρίδος μας.

Στο Βόρειο Αιγαίο, στην κατεύθυνση της συγκεντρώσεως των στρατευμάτων που έχει ήδη ξεκινήσει και τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά, μεγάλος αριθμός μονάδων του τουρκικού ναυτικού έχει συγκεντρωθεί στον κόλπο του Ξηρού στην Ανατολική Θράκη για την πραγματοποίηση ανάλογων ασκήσεων. Οι ασκούμενες τουρκικές δυνάμεις, που βρίσκονται πάντα σε διάταξη ευθείας προσβολής τού εθνικού μας εδάφους, προβαίνουν πολλές φορές σε εμπλοκές που ξεπερνούν σε αριθμό τις παραβιάσεις.

Στην Κύπρο Μας η τουρκοκυπριακή οργάνωση «Εμπάργκο» προωθεί στην ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ καταγγελία σε βάρος του ΑΠΟΕΛ με αφορμή ένα πανό που αναρτήθηκε σε αγώνα της κυπριακής ομάδος στο στάδιο ΓΣΠ με την αγγλική Τσέλσι και ανέγραφε το σύνθημα «Η Κύπρος είναι ελληνική». Η Τουρκοκυπριακή οργάνωση, που εδρεύει στο Λονδίνο, επικαλείται την δήθεν πρόκληση ρατσιστικής ενέργειας εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ. Κι όλα αυτά όταν εμείς υποδεχόμαστε τον Τούρκο «δημοσιογράφο» που άρπαξε την ελληνική σημαία από την Ανατολική Ίμια το 1996 με ελληνική βίζα VIP!

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί συνεχάρη ο Αμερικανός Πρέσβης Ντάνιελ Σπέκχαρντ τον αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών Δρούτσα. Η Ελλάς όμως πρέπει να παύσει να απειλείται ούσα γειτονεύουσα με τις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες. Και οι Έλληνες θέλουν να κατευθύνουν τις τύχες τους πολιτικοί με Ελληνικό Αίμα και Ελληνική Καρδιά που συνδυάζουν Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ασφάλεια ταυτόχρονα και όχι μεμονωμένα και επιλεκτικά προκειμένου να δεχθούμε «ειρηνικά» τις προκλήσεις και τα δεσμά. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μπορεί και θέλει να δημιουργήσει μια Μεγάλη Ελλάδα με Υπερήφανους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: