ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΑΘΗΝΑ 22-10-2009.

Κάποτε είχε αναρωτηθεί ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής ποιος ήταν εκείνος που κυβερνούσε την Ελλάδα. Ερώτημα που εξακολουθεί να μένει αναπάντητο όσο αφορά την πλειοψηφούσα μάζα των ανυποψίαστων πολιτών. Ασφαλώς το πρόβλημα διαθέτει την λύση του για όσους παρακολουθούν κοντύτερα τα πολιτικά πράγματα με οποιαδήποτε ιδιότητα, συντακτική ή πολιτική. Αλλά και πάλι, τα πίσω ψιλά γράμματα διαθέτουν διφορούμενη ανάγνωση και ο αποπροσανατολισμός των καθεστωτικών πολιτικών δυνάμεων έχει επιστρατευτεί προκειμένου να διατηρήσει ένα διεφθαρμένο Σύστημα Εξουσίας.

Άβυσσος η ψυχή και οι επιδιώξεις του πολιτικού κόσμου. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα ιδιόρρυθμο κύκλωμα φιλόδοξων προσώπων ανά την οικουμένη που δεν διστάζουν να υποθηκεύσουν το μέλλον εθνών και λαών αν τους το ζητήσει ο Μεγάλος Αδελφός και Εργοδότης τους. Η Αυτού Εξοχότης ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Αυτή η πραγματικότητα γίνεται περισσότερο ασφυκτική αν οι επαγγελματίες ταγοί έχουν τρωτές προσωπικότητες και επιλήψιμο βίο. Αν δεν έχουν πηγαίο δεσμό με την Εθνική και Λαϊκή Κοινότητα που βρέθηκαν ξαφνικά να διοικούν. Διότι στην πρώτη μεγάλη κακοτοπιά θα κοιτάξουν να σωθούν με αντίτιμο το χαμό του Έθνους «τους».

Τα ουσιαστικότερα ενεργούμενα μιας καθαρά ξενοκίνητης διακυβέρνησης, πέραν του κυβερνητικού σχήματος, υπάρχουν εξίσου στο παρασκήνιο ή και στην αντιπολίτευση της κεντρικής εξουσίας, μέσα και έξω από το λεγόμενο κοινοβουλευτικό τόξο. Ή μήπως δημοδεσμευτικό τόξο; Αφού οι πλέον αντιδημοφιλείς και απαραίτητες για το Σύστημα αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην του λαού, μέσα στα τείχη του κοινοβουλίου, συνήθως νύχτα και χωρίς προειδοποίηση και προεκλογική επεξεργασία με τον κυρίαρχο λαό. Θυμηθείτε τα θέματα των ταυτοτήτων και του ευρωσυντάγματος, που ουσιαστικά έχουν αποβάλλει την Ορθόδοξη Πίστη και το Ελληνικό Σύνταγμα από την ζωή της Ελλάδος.

Συνεχίζετε, είμαι σίγουρος, να απορείτε που το πάω και ποιος τέλος πάντων κυβερνάει την χώρα. Τουλάχιστον βάσει του συλλογισμού μου. Θα σας καλούσα να θυμηθείτε πιο καλά τα περιστατικά των καψιμάτων του περασμένου Δεκέμβρη. Να θυμηθείτε πως το μαύρο βαπτίζετε άσπρο στις περιπτώσεις του σύνθετου «μακεδονισμού» των Σκοπίων και της διζωνικότητας της Κύπρου Μας προκειμένου να δεχτούμε τις μειοδοσίες διά λόγους δήθεν ανάγκης, ειρηνεύσεως και ευημερίας. Να θυμηθούμε λίγο πιο προσεκτικά τα αθρόα κύματα των λαθρομεταναστών, τα κυοφορούμενα δικαιώματά τους, ακόμα και τους πανηγυρισμούς τους για την νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Προχωρώντας στο σήμερα και την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Γ. Παπανδρέου, πρέπει να σημειώσουμε την άμεση αξιοποίηση αυτής μετά μεγάλης μάλιστα ικανοποιήσεως από την Αμερικανική κυβέρνηση και τον Ομπάμα. Ο Αμερικανός Πρόεδρος καλεί στην Ουάσιγκτον πρώτον τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ερντογάν με φόντο το μεσανατολικό και το Αφγανιστάν, στην συνέχεια και μεταξύ 2 και 5 Νοεμβρίου θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με θέμα την Χάλκη και τα βακούφια των Ελλήνων της Πόλης, ενώ κάπου προς το τέλος του Νοεμβρίου θα πάρει σειρά ο Έλληνας Πρωθυπουργός για να τοποθετηθεί στο κάδρο της Ευρώπης ο Τούρκος χωροφύλακας. Σημειώστε ότι στο ενδιάμεσο θα έρθει στην Αθήνα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μουν για να συμμετάσχει σ’ ένα διεθνές συνέδριο για τους πρόσφυγες και στην συνέχεια θα επισκεφτεί την Κύπρο προκειμένου να δώσει τις τελευταίες νεοταξικές και φιλοτουρκικές γραμμές.

Δικαιολογημένα ο εν Αθήναις Αμερικανός πρέσβης Ντάνιελ Σπέκχαρντ επισκεπτόμενος στο γραφείο του τον αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα, τον συνεχάρη «για τις εντυπωσιακές πρωτοβουλίες που πήρε από την αρχή η ελληνική κυβέρνηση, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ως ένδειξη ενδιαφέροντος για την επίλυση, από κοινού, των περιφερειακών και διεθνών προβλημάτων». Προσφέροντας γη και ύδωρ, εκτρέφοντας τις σε βάρος μας διεκδικήσεις των εχθρών τού Ελληνικού Έθνους.

Αλλά και στην διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων, ο νέος υπουργός Εσωτερικών Ραγκούσης μας ξεφούρνισε την εξαγγελία για την χορήγηση του δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες με την χορήγηση πλήρους δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι και την ευρεία χορήγηση ελληνικών ιθαγενειών. Όμως η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών στην Ελλάδα είναι λαθρομετανάστες με τεράστια συμβολή στην εγκληματικότητα και την προσβολή των εθνικών μας συμβόλων. Τρανταχτή απόδειξη η σύλληψη ενός Πακιστανού και η κράτησή του στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός αφού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά από λίγες μέρες απεβίωσε. Οι γνωστοί κύκλοι των ακροαριστερών αντιρατσιστών του Συστήματος προσπάθησαν να αποδώσουν τον θάνατο τού λαθρομετανάστη στους αστυνομικούς, προβαίνοντας σε φθορές και διαμαρτυρίες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας και το Δημαρχείο. Για να αποδειχτεί ο μεν θάνατος άσχετος με τα καταγγελλόμενα, ο δε αποθανών είχε κατηγορηθεί για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας δεκαπεντάχρονου ομοεθνή του.

Η Ελλάς πρέπει να απαλλαγεί από την βαριά εξουσιαστική σκιά μιας πολιτικής τάξεως βαθύτατα εξαρτημένης και πλήρως υποταγμένης στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Η ανάπτυξη του Έθνους και η ελευθερία του λαού μας είναι σπουδαία αγαθά που ταιριάζουν σε μια Ισχυρή και Ηγεμονική Ελλάδα με τον ελληνικό λαό κυρίαρχο των πολιτικών πεπραγμένων και της ζωής του. Αυτό ακριβώς θέλει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Μια Ελλάδα που θα σκεπάζει σαν στοργική μάνα τα παιδιά των Ελλήνων και θα πρωταγωνιστεί στην διεθνή πολιτική σκηνή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: