ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ 27-10-2009 .

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στα ζητήματα της επικαιρότητας που έχουν να κάνουν με τις πολιτικές ελευθερίες, την κοινωνική ασφάλεια και την επιβολή της νομιμότητας στην κατεύθυνση εξασφάλισης της κοινωνικής συνοχής. Η διασάλευση της κοινωνικής γαλήνης ξεκίνησε από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για τον θάνατο ενός Πακιστανού λαθρομετανάστη στην Νίκαια που προέκυψε τάχα από την ενέργεια αστυνομικής βίας για να φτάσουμε στους γνωστούς τραμπουκισμούς της Άκρας Αριστεράς.

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Η στοχοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας επανέρχεται στο προσκήνιο με προκλητική σφοδρότητα, ενώ εντυπωσιακή το δίχως άλλο εμφανίζεται η σύμπνοια του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και του ευρύτερου Αριστερού φάσματος, είτε κομμουνιστικού είτε Εκσυγχρονιστικού. Σ’ αυτό το γενικευμένο μέτωπο δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και η οικολογική συνιστώσα της Αριστεράς που σχηματοποιούν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Ο αντιεξουσιαστικός στρατός της νεοταξικής εξουσίας αποδείχτηκε ότι απλώς έψαχνε μια ευκαιρία να επιβάλλει την κρατική παραλυσία, την ομηρία των αστυνομικών δυνάμεων της χώρας, τον έλεγχο συνειδήσεων και την ακύρωση αντιδράσεων του ελληνικού λαού, την επιβολή της αριστερής και λαθρομεταναστευτικής ελευθεριότητας επάνω στις πολιτικές ελευθερίες αυτού του βασανισμένου λαού. Συμπτωματικά(;) συμβαίνουν όλα αυτά την ώρα που έχουν δρομολογηθεί εθνικές ήττες και υπάρχει φόβος για επεισόδια τον Δεκέμβριο σε ανάμνηση των αντιστοίχων του 2008.

ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ταραξίες των επεισοδίων της Νίκαιας αφέθηκαν με διάφορους τρόπους ελεύθεροι. Να πούμε επίσης ότι την ώρα που βάλλεται η αστυνομία μας, τα επεισόδια βίας μεταξύ λαθρομεταναστών σημειώνουν αμείωτη έξαρση, όπως και οι συλλήψεις κάποιων άλλων που διαβιούν με πλαστές ταυτότητες και διακινούν ναρκωτικά που έχουν προμηθευτεί από την Τουρκία. Όμως η εγκληματικότητα αυτή δεν απασχολεί καθόλου τους αυτόκλητους προστάτες της Αριστεράς. Η παραβατικότητα των λαθρομεταναστών έχει ασυλία.

Στην Θεσσαλονίκη, κατά την διενέργεια βανδαλισμών, ομάδα αγνώστων προκάλεσε υλικές ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο «ναρκοπέδιο» των Εξαρχείων, στην συμβολή των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής, πεζή περιπολία τεσσάρων αστυνομικών δέχθηκε επίθεση από ομάδα των γνωστών τραμπούκων. Οι αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν έφτασαν μέχρι τον χώρο που γινόταν παρουσίαση βιβλίου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η έντονη αντίδραση κάποιων θαμώνων οδήγησε σε συλλήψεις και προσαγωγές. Ο δε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας μίλησε δήθεν για περιστατικά τύπου Λωρίδας της Γάζας.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε την διακομματική ποδηγέτηση της Αστυνομίας, τον «εκδημοκρατισμό» των Σωμάτων Ασφαλείας με τον μη κατασταλτικό τους ρόλο και την αποποινικοποίηση της κουκούλας. Η αποποινικοποίηση της κουκούλας και η καρατόμηση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκαν άμεσα. Σύσσωμα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι μίλησαν για αστυνομοκρατία, επικίνδυνες μεθοδεύσεις και πράξεις που καταλύουν το Κράτος Δικαίου. Το δε ΚΚΕ έκανε λόγο για κρούσμα αυταρχισμού και δράση των γνωστών προβοκατόρικων ομάδων. Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι απασχολημένος. Ο κ. Βούγιας σε επίσκεψη στην Μυτιλήνη και το Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών μίλησε για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν, ζητώντας συγνώμη, όπως ο Υπουργός Χρυσοχοίδης προς την Αριστερά.

Η συγνώμη πρέπει να ζητηθεί από τον ελληνικό λαό που δεν τολμάει να μιλήσει για Ελλάδα και Έλληνες, ενώ και οι βόλτες στις γειτονιές μας γίνονται περιορισμένα και μόνον εφόσον οι γυναίκες και τα παιδιά μας συνοδεύονται. Μια Ελλάδα που σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την σπουδαία Πατρίδα που κάτω από την καθοδήγηση του Εθνικού Ηγέτη και Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά κατόρθωσε να συντρίψει τους επίβουλους Εθνικής Γης. Αλλά τότε υπήρχε μια Εθνική και Κοινωνική Διακυβέρνηση που ενέπνεε τον Πατριωτισμό και την Πίστη στους Έλληνες και τις Παραδοσιακές Αξίες με πνεύμα Ενότητος. Αυτή την Ελλάδα πρεσβεύουμε ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης. Χρόνια πολλά στην Πατρίδα και τον λαό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: