ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 25-10-2009.

Η εξαγγελθείσα πολιτική της κυβερνήσεως Παπανδρέου στα Εθνικά μας Ζητήματα αντιστρατεύεται ξεκάθαρα τα συμφέροντα της Ελλάδος και διακατέχεται σ’ όλα τα σημεία της από μια ουσιαστική και άτυπη δήλωση υποταγής στα κελεύσματα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Περιχαρακώνεται στην σημερινή μίζερη κατάσταση και εγκαταλείπει τον μείζονα, οικουμενικό και απομονωμένο Ελληνισμό που τηρεί συνεπή πατριωτική στάση μακριά από ένα βαθύτατα εξαρτημένο και διεφθαρμένο μητροπολιτικό κέντρο.

Οι πιέσεις στα ζητήματα της βολικής για τους παγκόσμιους εξουσιαστές επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος και της παράλογης ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κορυφώνονται κατά τρόπο που μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση ως κατεπείγουσα. Είναι φανερό ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την λήψη οριστικών αποφάσεων που θα επηρεάσουν την πολιτική ζωή των εμπλεκομένων μερών για μακρό χρονικό διάστημα. Ίσως και διά βίου.

Η άποψη του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που στηρίζεται και από το σύνολο των Ευρωπαίων Συναγωνιστών είναι ότι η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη σε καμία περίπτωση και με κανένα πρόσχημα ή πρόφαση. Ο προσδιορισμός του ευρωπαϊκού χαρακτήρα των Εθνών καθορίζεται από τα γεωγραφικά όρια, την Χριστιανική Θρησκεία, την ελληνορωμαϊκή ιστορική παράδοση και την Λευκή Εθνοφυλετική αναφορά των ευρωπαϊκών λαών. Οτιδήποτε άλλο πέραν αυτής της φυσιολογικής θεώρησης των πραγμάτων εξυπηρετεί την ατέρμονη διεύρυνση της ΕΕ και την μετατροπή της σε μια ενιαία μάζα χωρίς πατρίδες και αξίες.

Η παρουσία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στην Κύπρο υπήρξε σοκαριστικά αποκαλυπτική. Ο κ. Παπανδρέου πρότεινε την ύπαρξη ενός οδικού χάρτη για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ που θα περιλαμβάνει την λύση του Κυπριακού. Το απύθμενο θράσος του Γ. Παπανδρέου πιστοποιήθηκε όταν αναφέρθηκε στην ενδοτική Συμφωνία του Ελσίνκι το 1999 που αποδέχτηκε το ΠΑΣΟΚ με κέρδος, όπως μας είπε ο αθεόφοβος, την δυνατότητα της Τουρκίας να ελπίζει πως θα γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ! Αυτή την δυνατότητα και τα γνωστά ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο έδωσε το ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά το γκριζάρισμα των Ιμίων.

Ο Κύπριος Πρόεδρος Χριστόφιας μας είπε ότι δεν επιζητάει την τιμωρία της Τουρκίας, αλλά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της και τη θετική της συμβολή στην επίλυση του Κυπριακού. Φυσικά αυτή η αναφορά είναι περιττή, αφού τόσο οι συνομιλίες με τους εκφραστές του Αττίλα όσο και η αποδοχή μιας διζωνικής Κύπρου με την εκ περιτροπής προεδρία και την συμμετοχή του τουρκικού παράγοντα, αλλοιώνει οριστικά τον εθνικό χαρακτήρα της Μεγαλονήσου Μας. Η δε απαξίωση της έννοιας της Μητέρας Πατρίδας απαξιώνει ολοκληρωτικά την επιβεβλημένη παρουσία της Ελλάδος σε εθνικό έδαφος.

Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών και συμμέτοχος του σχεδίου Ανάν κ. Δρούτσας, παρουσιάζοντας την εξωτερική πολιτική του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην υποστήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης άνευ διακρίσεων μέχρι το 2014. Στο ζήτημα της Τουρκίας και της μη τήρησης του Πρωτοκόλλου της ΕΕ ο κ. Δρούτσας, προσπερνώντας την πιθανότητα αποβολής της Τουρκίας, άφησε δήθεν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Στο θέμα της εισροής λαθρομεταναστών από την Τουρκία απάντησε με το νεφελώδες επιχείρημα περί ευρωπαϊκής υποθέσεως, δίχως να αναφερθεί στο πρόβλημα βέβαια της πληθυσμιακής αλλοιώσεως της Ελλάδος που επιθυμεί το σύνολο των καθεστωτικών κομμάτων.

Οι «ελληνικές» υπαναχωρήσεις συμφωνούν με τις θέσεις που εκφράζουν τα τσιράκια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που κρατούν τα ηνία της ΕΕ. Στο δεύτερο πόνημα της υποτιθέμενης «Ανεξάρτητης Επιτροπής για την Τουρκία» που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο, διαβάζουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκκινήσει τις διαδικασίες ένταξης αμέσως μετά μόλις η Τουρκία εκπληρώσει τα πολιτικά κριτήρια της Κοπεγχάγης. Γίνεται λόγος για την αξιοποίηση της Τουρκίας ως περιφερειακής δύναμης που οι ίδιοι ωστόσο συντηρούν, δίνεται μομφή στην κυπριακή ένταξη ως κίνηση σε βάρος των τουρκικών συμφερόντων και αποδίδεται θρασύτατα ευθύνη στην ελληνική πλευρά για τα γεγονότα της τουρκοκυπριακής ανταρσίας του 1963! Ζητείται επιπλέον η αναγνώριση του ψευδοκράτους. Η «Ανεξάρτητη Επιτροπή» υποστηρίζεται βέβαια μεταξύ άλλων και από την «Ανοιχτή Κοινωνία» του Τζωρτζ Σόρος.

Ευτυχώς τα χρόνια του ηρωικού Έπους του 1940 δεν είχαμε στην ηγεσία ανθρώπους με ενδοτική ακράτεια σαν τους σημερινούς, αλλά μια γνήσια Εθνική και Κοινωνική Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό έναν αληθινό Εθνάρχη, τον Ιωάννη Μεταξά. Έναν Εθνικιστή και Πατριώτη Αρχηγό του Ελληνικού Έθνους που συνένωσε όλους τους Έλληνες, δημιούργησε Πατριωτικό Εργατικό Κράτος και κράτησε μακράν της Ελλάδος με μεγαλειώδεις νίκες στο πεδίο των μαχών κάθε τιμητή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ακόμη και τον κύριο όγκο της εξόχως νεοταξικής Αντάντ, με τελικό τίμημα τον ύπουλο θάνατό του. Γιατί ήθελε μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα κι όχι μια ουραγό και ηττημένη πατρίδα πίσω από ψεύτικες ειρηνεύσεις.

Αυτή την Ελλάδα επιθυμεί η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη. Μια Πατρίδα που θα ανήκει μόνο στον λαό της, θα διεκδικεί την εθνική ολοκλήρωσή της, θα προμαχεί υπέρ μιας Λευκής Χριστιανικής Ευρώπης με επικεφαλής το Ελληνικό Έθνος. Χρόνια πολλά και καλή λευτεριά στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: