ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

ΑΘΗΝΑ 8-11-2009.

Ο αποπροσανατολισμός του λαού μας με τις μάχες των κομματικών χαρακωμάτων συνεχίζεται προκλητικά. Όμως οι διαδικασίες για την μετάλλαξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την εισδοχή των ανθελληνικών κρατικών δορυφόρων του Νεοταξισμού στους ευρωατλαντικούς μηχανισμούς με τις πιέσεις σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων συνεχίζονται με αμείωτο ζήλο.

Δεν θα είχε νόημα και λόγο ύπαρξης η συζήτηση περί της σκοπιανής «μακεδονικότητας» ούτε η επαίσχυντη παράδοση και εγκατάλειψη της ελληνικότητας της Βορείου Ηπείρου, της Κύπρου και των υπολοίπων αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων αν δεν στηριζόντουσαν στην μειοδοτική συνεισφορά της ελλαδικής Καθεστηκυίας Τάξεως, κατά παρέκκλιση του εθνικού και γεωστρατηγικού μας συμφέροντος. Όμως η σημερινή ενδοτικότητα της πολιτικής μας ηγεσίας έχει λάβει την μορφή του αφοπλισμού των έσχατων εθνικών θέσεων και ερεισμάτων μας σε βαθμό που να προκαλείται ρήγμα στην υπερασπιστική μας γραμμή σε βάρος της ασφάλειας των εθνικών μας συνόρων.

Η ενθάρρυνση της εχθρικής προπαγάνδας ομοιάζει με το αντίστοιχο φαινόμενο της ενθάρρυνσης της λαθρομετανάστευσης. Όπως κάποιοι δεν θέλουν την ύπαρξη πολιτών με εθνική συνείδηση και φυλετική ψυχή και επιδιώκουν να τους ανταλλάξουν με πολίτες εθνικά αδιάφορους και με λαθρομετανάστες ψηφοφόρους, έτσι πάλι οι ίδιοι άνθρωποι επιδιώκουν να παγιώσουν μια Ελλάδα δίχως εθνική ταυτότητα και ιστορική μνήμη. Μια άλλη Ελλάδα με πολίτες κουρασμένους, ριψάσπιδες και απέναντί τους οι λίγοι, οι εκλεκτοί να αγωνίζονται για μια Αναγεννημένη Ελλάδα.

Ο εχθρός έχει διαβεί τα τείχη και έχει εγκατασταθεί ανάμεσά μας. Έχει δικαίωμα πολιτικού λόγου ισχυρότερο από τον Έλληνα Πατριώτη και δεν βρίσκεται μόνο μέσα στους τέσσερις τοίχους μιας πρεσβείας ή ενός προξενείου. Ονομάζει τον δικό του ενδοτισμό πολιτική ορθότητα και τον πατριωτισμό επικίνδυνο και γραφικό. Συνομιλεί όμως με τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους και διαθέτει την ικανότητα να υπογράφει συμφωνίες, την στιγμή που μας ζητούν να μεταβάλλουμε σε βάρος μας παλαιότερες.

Στο ζήτημα της Κύπρου Μας, ακούσαμε τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, τον διαβόητο Ντάουνερ, να μιλάει θρασύτατα για την «ανάγκη» συμβιβασμού και των δύο πλευρών προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Μια λύση ομοσπονδιακή που θα καθιστά τον Τούρκο αφέντη σε ελληνική γη. Και η πολιτική μας ηγεσία, άλαλη και ικέτιδα, συναινεί. Ο ίδιος ο συναινετικός πρόεδρος Χριστόφιας, κάτω από το μεγάλο βάρος της ιστορικής ευθύνης, χαρακτηρίζει τα περί χρονοδιαγράμματος και διορίας για την υποτιθέμενη λύση ως εκβιασμό, ενώ χαρακτηρίζει την συνάντηση στην Κύπρο με τον Ρώσο υπουργό εξωτερικών Λαβρόφ εξαίσια με όλη την σημασία της λέξεως, διαπιστώνοντας την στήριξη της Κύπρου από την Ρωσική Ομοσπονδία. Τότε, τολμήστε να πείτε ένα όχι στην Τουρκία.

Στην πολύπαθη Θράκη μας, κάτω από τα βλέμματα του Κεμάλ Ατατούρκ και του Ελευθέριου Βενιζέλου σε μια ιστορική φωτογραφία του 1930, με την διακόσμηση ενός ξενοδοχείου της Κομοτηνής με ελληνικές και τουρκικές σημαίες, ο Τούρκος Πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς και η σύζυγός του με τους λοιπούς πράκτορες της Άγκυρας γιόρτασαν τα 86 χρόνια από την ίδρυση της τουρκικής «δημοκρατίας». Μια «δημοκρατία» που εδραιώθηκε επάνω στις δολοφονίες των Ελλήνων στρατιωτών και τις γενοκτονίες του μικρασιατικού και του ποντιακού Ελληνισμού που δεν αναγνωρίζουν οι Τούρκοι υπάνθρωποι, σε συνέχεια των προηγηθέντων κατακτητικών πολέμων. Η Ελληνική Πολιτεία, υπό το αισχρό πρόσχημα της προδοτικής ελληνοτουρκικής «φιλίας» αφήνει ακάλυπτο τον Θρακικό Ελληνισμό.

Επιχειρήματα υπέρ των εχθρών μας δίνει ένα βιβλίο που προβάλλεται από την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού με τίτλο «Το βάσανο της Ιστορίας» και χρηματοδότηση από την Τουρκική Ακαδημία Επιστημών. Το εν λόγω βιβλίο χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων την επανάσταση του 1821 εθνικιστικό κίνημα με την χρήση «στρατηγικών εξαναγκασμού, προσηλυτισμού, εκδίωξης και εξόντωσης» εναντίον των Τούρκων, ενώ κάνει λόγο για την ύπαρξη «τουρκικής» μειονότητας. Για την Μακεδονία Μας γίνεται λόγος ότι «για τους Έλληνες Εθνικιστές και διαμορφωτές της εξωτερικής πολιτικής, σε αντίθεση με τις δημόσιες διακηρύξεις τους, η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν ήταν δεδομένη, αλλά κάτι για το οποίο έπρεπε να πασχίσουν, ένα πολυπόθητο έπαθλο για το οποίο χρειαζόταν να αγωνιστούν».

Δεν προξενεί λοιπόν καμία εντύπωση η απόδοση προσκλήσεως του Σκοπιανού Προέδρου Ιβάνοφ προς τον Έλληνα Πρόεδρο Παπούλια, προκειμένου να επισκεφτεί τα Σκόπια, αναφερόμενος στην «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Πρόσκληση που ο Έλληνας Πρόεδρος υποχρεούται να απορρίψει άμεσα. Δεν μας αιφνιδιάζει η συμφωνία Παπανδρέου και γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για την διατήρηση μιας προφανώς εθνοκτόνου ορμής στο Σκοπιανό και το Κυπριακό με την μοιρασιά ιστορικών και γεωγραφικών αναφορών. Ούτε η ενίσχυση των κατοχικών δυνάμεων και των αεροδρομίων στην κατεχόμενη Κύπρο και η αναφορά του Τούρκου υπουργού για θέματα ΕΕ Μπαγίς για μια «απαρχή μιας νέας εποχής με την νέα ηγεσία στην Αθήνα».

Σωστά ο φόβος των εχθρών του Ελληνισμού, ημεδαπών και αλλοδαπών, είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές. Γιατί εμείς δεν παραχωρούμε τίποτα και διεκδικούμε όσα μας έχουν κλέψει. Γιατί εμείς πιστεύουμε ακόμη στην Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες και συνομιλούμε μόνο με όσους πιστεύουν στην δύναμη του Ελληνισμού. Γιατί ως Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές διακηρύττουμε την ύψιστη Τιμή τού να είναι κάποιος Έλληνας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: