ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 29-11-2009 .

Κάτι το πολύ σάπιο έχει καλύψει πλέον κάθε σημείο της πολιτικής ζωής του τόπου. Το κακό είναι ότι η σαπίλα απειλεί άμεσα την Εθνική Ασφάλεια της χώρας κάτω από τις δυσμενέστερες συνθήκες γι’ αυτήν. Συνθήκες που έχουν να κάνουν τόσο με την μεθοδευμένη διόγκωση των προβλημάτων βιωσιμότητας, όσο και με τις διαδικασίες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και πλήρους εξαφάνισης από την επικαιρότητα των κινδύνων για την εθνική μας κυριαρχία.

Όλοι μας ζούμε την οικονομική και κοινωνική ανασφάλεια, όλοι γνωρίζουν για τα εσωκομματικά της ΝΔ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει για τις προκλήσεις σε βάρος της χώρας μας από τα ενεργούμενα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού με πρώτη την Τουρκία. Προκλήσεις που ξεκινούν ακόμη και εντός των συνόρων μας από έμμισθα όργανα που σιτίζονται από την Ελλάδα και λειτουργούν για λογαριασμό των εχθρών μας.

Κάποιοι δεν θέλουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να αντιληφθούν ότι το Έθνος δεν περιορίζεται στον αθηναϊκό μικρόκοσμο και τα βουλευτήρια των υπαγορευόμενων έξωθεν αποφάσεων, αλλά κυρίως και πρώτιστα ζει και αναπνέει στον αγώνα που δίνει ο Έλληνας για την οικογένεια και την πατρίδα του στο εργοστάσιο, στο χωράφι, στην ύπαιθρο και την παραμεθόριο. Και φυσικά στην Ελεύθερη Θράκη που οι ταγοί μας έχουν ξεχάσει.

Στην Θράκη μας τούτες τις δύσκολες ώρες έχουν σηκώσει επικίνδυνα το κεφάλι οι «υπάλληλοι» της Άγκυρας μέσω της διαβόητης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δ. Θράκης» με την ηγεσία του ψευτομουφτή Μετέ και την συμμετοχή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν και Μαντατζή, αλλά και του πρώην βουλευτή της ΝΔ Ιλχάν. Οι εγκάθετοι της Τουρκίας καλούν τους ξένους διπλωμάτες των πρεσβειών της Αθήνας να επισκεφτούν την περιοχή προκειμένου, όπως λένε, να κάνουν ελέγχους για να διαπιστώσουν την παραβίαση των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων!

Οι τουρκομογγόλοι ζητούν την επαναλειτουργία των ενώσεων και των συλλόγων τους που αυτοπροσδιορίζονται ως τουρκικοί βάσει αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ζητούν ακόμη την άμεση εκλογή μουφτήδων, την άρση του περιορισμού στους χώρους λατρείας όπως τον περιορισμό του ύψους των μιναρέδων, την επιστροφή περιουσιών και την απόδοση ιθαγενειών για όσους στερήθηκαν ιθαγενείας βάσει του άρθρου 19, αφού στράφηκαν κατά της Ελλάδας. Επιπλέον ζητούν την κατάργηση του εκλογικού μέτρου του 3% και του συστήματος των Διευρυμένων Νομαρχιών Ξάνθης και Ροδόπης.

Θέλουν να ελέγξουν τις πολιτικές διεργασίες και να τουρκέψουν την Θράκη μας. Με την κοινοβουλευτική διαδικασία στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας να εξελίσσεται σε συζήτηση για το ποια κυβέρνηση συνομιλεί ή όχι με ξένο Κράτος για θέματα που αφορούν Έλληνες πολίτες. Και την ίδια στιγμή να παραδέχονται οι νυν κυβερνώντες ότι στην επιστολή Ερντογάν προς Παπανδρέου γίνεται λόγος για την μουσουλμανική μειονότητα με την εκδήλωση τουρκικού ενδιαφέροντος.

Και η κατρακύλα συνεχίζεται. Με την πραγματοποίηση της τριμερούς συνάντησης στις Πρέσπες μεταξύ των πρωθυπουργών Ελλάδος, Αλβανίας και Σκοπίων. Συνάντηση για την οποία τρέφανε εξαρχής ιδιαίτερες προσδοκίες οι Σκοπιανοί. Κάτι θα ξέρανε, αφού δεν μάθαμε το περιεχόμενο κάποιων συνομιλιών, ενώ δώσαμε επίσημο αέρα στα Σκόπια την στιγμή που πλησιάζει ο καιρός για την λήψη της απόφασης για το όνομα των Σκοπίων.

Αλλά και στο ζήτημα της Κύπρου Μας οι κατοχικές δυνάμεις τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ της παράνομης παραμονής των εποίκων και ο τουρκικός τύπος μιλάει για πρόοδο στην αποστρατικοποίηση. Μιλάμε για την απομάκρυνση ποιων στρατευμάτων; Των τουρκικών, των βρετανικών ή μήπως και δικών μας; Υπέρ ή κατά ημών; Ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ δεν μας διαφώτισε. Ο Βρετανός υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μπράιαντ μίλησε για ένα μαραθώνιο αγώνα δρόμου που πλησιάζει στον τερματισμό και μια λύση που περιλαμβάνει τα ευρωπαϊκά σχέδια της Τουρκίας που ίσως δεν μας ξαναδοθεί!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και επαληθεύεται ουσιαστικά η ύπαρξη της μυστικής διπλωματίας, η Τουρκία συγκλονίζεται από την αποκάλυψη του περιώνυμου σκανδάλου «υπόθεση κλουβί». Σύμφωνα μ’ αυτή την αποκάλυψη της τουρκικής εφημερίδος Zaman, το βαθύ κράτος της Άγκυρας σχεδίαζε σε βάρος μειονοτικών πληθυσμών και εκτελούσε δολιοφθορές, προβοκάτσιες, ακόμη και δολοφονικές ενέργειες. Ως απόδειξη αναφέρεται η σύληση 90 τάφων τους τελευταίους μήνες, ανάμεσά τους και ελληνικών. Το τουρκικό κράτος όμως, είτε βαθύ είτε ρηχό είναι το ίδιο, εφάρμοσε πριν λίγες ημέρες εκτεταμένη αεροπορική άσκηση με την συμμετοχή του 80% των αεροσκαφών του στην περιοχή Θράκης – Ίμβρου – Λήμνου – Λέσβου και Εσκί Σεχήρ, ενώ παράλληλα ο τουρκικός στρατός εντάσσει στην δύναμή του πορθμεία ικανά να μεταφέρουν 2 ίλες αρμάτων μάχης μέσα σε 6,5 λεπτά στην Ελληνική ακτή του Έβρου.

Ο υπουργός Άμυνας Βενιζέλος δεν δήλωσε τυχαία ανήσυχος και τα ανοίγματα σε Γαλλία και Ρωσία δεν γίνονται τυχαία. Τα παζάρια της εθνικής κυριαρχίας μόνον ήττες φέρνουν. Σαφώς απαιτείται η αναθεώρηση των συμμαχικών μας σχέσεων. Χρειάζεται όμως μια Εθνική Επανάσταση στο σάπιο Κράτος με ενωμένους και ενημερωμένους πολίτες. Χρειαζόμαστε Έλληνες με καρδιά και ψυχή για μια αληθινά Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα με την καθοδήγηση του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: