ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΑΘΗΝΑ 6-12-2009 .

Οι ταγοί της Καθεστηκυίας Τάξεως προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στο λαϊκό συναίσθημα και τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Το μεν λαϊκό συναίσθημα το επικαλούνται γιατί η ανθελληνική τους εξουσία χρειάζεται τις ψήφους εξαπατηθέντων ψηφοφόρων, τους οποίους οι ίδιοι άνθρωποι έχουν στερέψει τις ελπίδες τους με την κοινωνική ανασφάλεια και την οικονομική ένδεια. Ο δε Διεθνιστικός Νεοταξισμός έχει βρει στο πρόσωπο της πολιτικής μας εξουσίας τους γνησιότερους πληρεξούσιους για τα θελήματά του.

Οι πολιτικές πρακτικές που εφαρμόζονται καθημερινά στην ζωή του Ελληνικού Έθνους και της κοινωνίας μας δεν είναι προϊόν εκβιασμών και ασυνείδητης πολιτικής κατεύθυνσης. Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, αλλιώς δεν πρόκειται να βρούμε άκρη στα ζητήματα που μας αφορούν ως Έλληνες Πατριώτες. Γιατί μπορεί ο Πατριωτισμός να διαθέτει πλειοψηφικό ρεύμα στον ελληνικό λαό, αλλά στις τάξεις των πολιτικών η Πατριωτική Πίστη έχει αντικατασταθεί από την εύνοια των σημερινών ισχυρών της γης.

Όταν γύρω μας υπάρχουν και θριαμβεύουν η σήψη, η διαφθορά, η απιστία σε κάθε αξία, το πνεύμα της ηττοπάθειας και της απαξίας για την Ελλάδα μας, για εμάς τους ίδιους, τότε ασφαλώς δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας. Ο λαός μας θα εξακολουθήσει να ζει μετατρεπόμενος σε καταναλωτική αγέλη που θα χειροκροτεί αυτούς που τού στερούν τις ελευθερίες του.

Αυτή η απίστευτη χειραγώγηση έχει ήδη ξεκινήσει προ πολλού. Με την διαφορά ότι στις μέρες που διανύουμε επιτυγχάνετε με τη συνδρομή της συστημικής προπαγάνδας. Μια προπαγάνδα από τα «σπουδαία» Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού της Πατρίδος μας που περνάει στον κοσμάκη τις «αλήθειες» του καθεστώτος μέσα από ένα παραμορφωτικό φακό. Οι αναφορές στα Εθνικά μας Ζητήματα εμφανίζουν μια τάση χαμηλών τόνων, σαν μια σιωπή σε αναμονή της καταιγίδας, όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Στο Κυπριακό ο κατοχικός ηγέτης Ταλάτ μετέβη εκ νέου στην Άγκυρα και έλαβε εντολές. Ακολούθως σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον ειδικό σύμβουλο τού γενικού γραμματέα για το Κυπριακό με τον Πρόεδρο Χριστόφια και τον Ταλάτ για τα θέματα της υπηκοότητας, των αλλοδαπών, της μετανάστευσης και του ασύλου, ο κ. Ντάουνερ διαπίστωσε εποικοδομητικό πνεύμα. Με τους εποίκους να τελούν υπό την προστασία της Τουρκίας και να παραμένουν και τους Χριστόφια και Ταλάτ να συνεχίζουν τις συνομιλίες με κατ’ οίκον διαβουλεύσεις. Νεοταξικές διαβουλεύσεις δίχως αδιάκριτα βλέμματα.

Στο Σκοπιανό Ζήτημα ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων Μιλοσόσκι σε συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Παπανδρέου και τον αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών Δρούτσα στα πλαίσια της διάσκεψης του ΟΑΣΕ στην Πατρίδα μας αναφέρθηκε σε δύο προτάσεις. Την μετατροπή των γραφείων συνδέσμων των δύο χωρών και την αναβάθμισή τους σε πρεσβείες και την συμφωνία για την αποφυγή της διπλής φορολόγησης κατόπιν πρότασης Ελλήνων επιχειρηματιών που έχουν επενδύσει στα Σκόπια. Παροχή «μακεδονικότητας» δηλαδή στα Σκόπια εν μέσω επιχειρηματικών κερδών με την ελληνική κυβέρνηση να το συζητά, ενώ ο Μιλοσόσκι χαρακτηρίζει τις προτάσεις αυτές βήμα προς τα εμπρός.

Μετά τη συνάντηση που είχαν στα πλαίσια του ΟΑΣΕ Παπανδρέου και Δρούτσας με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου, υποτίθεται σε καλό κλίμα, ο κ. Νταβούτογλου δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Συζητήσαμε με ειλικρίνεια για το τι πρέπει να γίνει με τις μειονότητες στην Ελλάδα και την Τουρκία και τις πολιτιστικές σχέσεις»! Η τάχα οργισμένη απάντηση του Παπανδρέου που δόθηκε μετά την λήξη των εργασιών του ΟΑΣΕ ότι η Ελλάς δεν συζητά θέματα πολιτών της με ξένα κράτη δεν πείθει. Η τουρκική ευφορία άλλα δείχνει.

Στο ελληνικό κοινοβούλιο ο βουλευτής της ΝΔ Νικολόπουλος ερωτά την κυβέρνηση αν συμφωνεί με την παρουσία της γενικής γραμματέως Θάλεια Δραγώνα σε φόρουμ του ΟΗΕ στην Γενεύη μαζί με στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, φορώντας καρτελάκι που ανέγραφε «Ομοσπονδία Τούρκων της Δ. Θράκης στην Ευρώπη». Ρωτά ακόμα αν γνωρίζει η κυβέρνηση το βιβλίο της Δραγώνα με τίτλο «Τι είναι η Πατρίδα μας» που οι επικριτές της χαρακτηρίζουν έκφραση εθνικής μειοδοσίας. Υπενθυμίζουμε ότι θεωρείται ως ρατσισμός σ’ αυτό το βιβλίο ακόμη και η αίτηση διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών. Ζητείται τέλος η κατάθεση των τίτλων σπουδών της, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στερείται βασικού τίτλου σπουδών.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στο εσωτερικό πεδίο με την ανοχή και την συνεπικουρία της κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και την ουσιαστική συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται σαφής πολιτική εκμετάλλευση τού ετήσιου μνημόσυνου του Γρηγορόπουλου, ενώ στρατευμένες και εξοπλισμένες ξένες αναρχοκομμουνιστικές ορδές δίνουν τον τόνο τού εντεταλμένου διεθνιστικού τρόμου απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Την ίδια στιγμή στους δρόμους μας η πολυπολιτισμική παρουσία των λαθρομεταναστών βιάζει Ελληνίδες και προκαλεί συμπλοκές.

Αυτό είναι ένα Κράτος εκτός ελέγχου. Στην δική μας Ελλάδα οι Έλληνες δεν συμβιβάζονται, αλλά διεκδικούν. Και δεν διδάσκουν στα παιδιά τού Έθνους «αντιρατσιστικές» αρλούμπες και ψεύδη, ούτε προσφέρουν εθνικό έδαφος ειρηνικά για να μην προκληθεί δήθεν πόλεμος. Στην δική μας Ελλάδα το Εθνικό Συναίσθημα και η Πατριωτική Πίστη μετουσιώνεται σε Κοινωνική Αλληλεγγύη για όλους τους Έλληνες, Ελεύθερους και Αλύτρωτους. Αυτή είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού και αυτή θα χτίσουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: