ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 24-12-2009 .

Στην Ελλάδα του κατευθυνόμενου και επαπειλούμενου πολυπολιτισμού οι οπαδοί και θιασώτες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, τάχα πολέμιοι του νεοφερμένου δυνάστη και αντιεξουσιαστές της νοσηρής του εξουσίας, είναι στην πραγματικότητα εκείνοι που στηρίζουν την έλευσή του στην διακυβέρνηση της χώρας.

Μια κοινωνία με τον ντόπιο πληθυσμό να μειώνεται ραγδαία και τους λαθρομετανάστες να αυξάνονται με εκρηκτικό ρυθμό παράγει τον ιδανικό πολίτη που γνωρίζει μονάχα να υπακούει πρόθυμα και να αλλοιώνει τις δομές του Εθνικού Κράτους δίχως σοβαρές αντιρρήσεις.

Οι πολέμιοι του Ελληνικού Εθνικισμού φρόντισαν να χορηγήσουν καταχρηστικώς το δικαίωμα της υπεράσπισης των κοινωνικών αγώνων με μια υποκριτική αποκλειστικότητα στην Αριστερά, αποδίδοντας ψευδώς στην Εθνική Παράταξη την μομφή της κακιάς «ακροδεξιάς» που υπερασπίζεται εντίμως τα εθνικά δίκαια. Στόχος τους προφανής αποτελεί ο χωρισμός του Έθνους και του Λαού, θεωρώντας το Έθνος καταχρηστικώς ως ουτοπία και τον Λαό ως τμήμα του πολυεθνικού πληθυσμιακού πολτού.

Ακούμε με έκπληξη να ξεσπούν μαζικά σε κάποια στέκια μεταναστών κάποιες εμπρηστικές ενέργειες και να γίνεται λόγος για κάποιες απειλές. Περιστατικά που επεκτάθηκαν με επεισόδια σε γειτονιές πόλεων. Και από κοντά βγαίνουν διάφοροι υπερασπιστές της «προόδου» και της «δημοκρατίας» να ανακαλύπτουν ως λύση την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και την χορήγηση δικαιώματος γηγενούς πολίτη. Με μπροστάρηδες όπως πάντα τον ΣΥΡΙΖΑ, κάποιους συνδικαλιστές και λοιπούς κολαούζους.

Κύριοι της προόδου, ηρεμήστε. Πρώτα απ’ όλα κανείς δεν επικροτεί την βιαιοπραγία και την απειλή της ζωής από όπου κι αν προέρχεται. Δεν υπάρχει «ρατσιστικό» ή μη έγκλημα. Το έγκλημα είναι μόνο έγκλημα. Κανείς ωστόσο δεν δικαιούται να κολλάει παράλογες ετικέτες για παραβατικές συμπεριφορές στους Έλληνες Εθνικιστές. Και μάλιστα κατά τρόπο που μυρίζει συλλογική ευθύνη.

Από την άλλη διαπιστώνουμε μια φοβισμένη Καθεστηκυία Τάξη να διακρίνει τις διαμαρτυρίες και τις τοποθετήσεις θέσεων στα τηλεοπτικά κανάλια σε «καλές» και «κακές», με την παρουσία της αστυνομίας κατά το δοκούν της εξουσίας. Είδαμε λοιπόν κατά την είσοδο των συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων στο κτίριο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, να παρεμποδίζονται από δυνάμεις των ΜΑΤ. Και τούτο αφορά Έλληνες εργαζομένους που διεκδικούν μόνιμη εργασία. Τελικά το αίτημα εκφράστηκε με την επικράτηση των ψυχραιμοτέρων.

Σε άλλη περίπτωση κατά την είσοδο εκπροσώπων της συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ, στο κτίριο της ΕΤ3, προκειμένου να εκφραστούν θέσεις του συγκεκριμένου χώρου γύρω από τις κινητοποιήσεις τους όλα εξελίχτηκαν από την αρχή απρόσκοπτα. Προφανώς η συστημική παρουσία της Αριστεράς έκανε την διαφορά, πλην όμως μια ενιαία αντιμετώπιση των πολιτών της χώρας θα βοηθούσε την αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων.

Μια συμπεριφορά πάντως που στρέφεται καταφανώς σε βάρος της Πατρίδος έχει να κάνει με την ερώτηση που κατέθεσε τον Οκτώβριο προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Τρεμόπουλος σχετικά με την καταπολέμηση του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων στην Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση απαντά ότι υπάρχει πρόβλημα ρατσισμού και ξενοφοβίας στην χώρα μας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί την Ελλάδα να λάβει μέτρα με στόχο την ποινική καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, ενώ δεσμεύεται να επιστήσει ιδιαιτέρως την προσοχή της ελληνικής κυβέρνησης για την ορθή μεταφορά και εφαρμογή σχετικής απόφασης – πλαισίου. Προς το παρόν ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται είναι αυτός σε βάρος των Ελλήνων.

Ωστόσο τα προβλήματα του πολυπολιτισμού σε βάρος της κοινωνικής μας συνοχής κάνουν επιτακτική την ανάγκη για την λήψη μέτρων προστασίας από μέρους των καθόλα εξαρτημένων Αρχών. Κατά την συζήτηση για την επεξεργασία πράξης νομοθετικού περιεχομένου από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και στο πλαίσιο της επιχειρούμενης υπαγωγής της ΕΥΠ στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Χρυσοχοίδης αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχουμε κακούς γείτονες, οι οποίοι είναι πολύ επικίνδυνοι όχι μόνο για την εθνική ασφάλεια, αλλά και την κοινωνική μας ασφάλεια. Φυσικά, όπως σωστά τόνισε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κοραντής, η ΕΥΠ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αστυνομικοποιηθεί. Το αόρατο πλέγμα της προστασίας του Ελληνικού Έθνους από πάσης φύσεως εχθρούς πρέπει να την απασχολεί κατά αποκλειστικότητα.

Ο κ. Χρυσοχοίδης με την ίδρυση επιπλέον Διεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ελληνικής ακτοφυλακής με πανελλήνια εμβέλεια και παραρτήματα σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Μυτιλήνη και Κρήτη παραδέχεται την λαθραία έξαρση του εγκλήματος. Η συγκεκριμένη Διεύθυνση θα ασχολείται με τη δίωξη ναρκωτικών, τρομοκρατικές ενέργειες, εγκλήματα κοινού ποινικού δικαίου και με την πάταξη πάσης φύσεως λαθρεμπορίου. Η κυβέρνηση ξαφνικά θυμήθηκε την αποτελεσματική φύλαξη των θαλασσίων συνόρων και των ακτών.

Η αντιμετώπιση του εγκλήματος δεν αποτελεί αντιπολιτεύσιμη τακτική, αλλά καθημερινή και αποτελεσματική πρακτική. Η κοινωνική συνοχή του Ελληνικού λαού και η εθνική του ταυτότητα είναι απόλυτο δικαίωμα απέναντι στον δημογραφικό μαρασμό και την ξένη πλημμυρίδα. Η διατήρηση της εθνοφυλετικής μας συνείδησης και της ομοιογενούς μας πληθυσμιακής σύνθεσης είναι η εθνική μας άμυνα. Και η φιλοξενία παρέχεται όπου, όπως κι αν εξυπηρετείται το Ελληνικό Έθνος και μόνον. Με σεβασμό στους Νόμους, τον Άνθρωπο και το Έθνος των Ελλήνων πάνω απ’ όλα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: