ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ

ΑΘΗΝΑ 8-12-2009 .

Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και οι μεταβολές στο χώρο της φιλελεύθερης παράταξης έδωσαν λαβές για σχόλια, παρατηρήσεις και ενδεχόμενες αποφάσεις που αφορούν πολύ κόσμο. Τα εθνικά ζητήματα βρίσκονται σε κίνδυνο, η κοινωνία διάγει μια διαρκή ανασφάλεια και η Δεξιά ως πολιτικός παράγοντας έχει ιστορική ευθύνη και καθήκον να εκπροσωπεί την Πατριωτική Παράταξη και την Εθνική Ιδέα.

ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ
Κάποιοι μάλιστα βιάστηκαν να μιλήσουν για απορρόφηση του ΛΑ.Ο.Σ. Αυτοί σίγουρα ξεκινούν από λάθος βάση και ζουν σ’ άλλη χώρα. Αν κάποιοι προσδιορίζουν την Δεξιά με το αστικό καθωσπρέπει περιεχόμενο που, όμοια με την Καθεστηκυία Τάξη, δέχεται τις προσβολές και τις μειώσεις Έθνους και Λαού, να τους πληροφορήσουμε ότι η αυθεντική παράταξη είναι η Εθνική Δεξιά των αγώνων σε κάθε πεδίο.

Είναι αλήθεια ότι η επιλογή Σαμαρά απέδειξε ότι η κύρια δεξαμενή των οπαδών της ΝΔ είναι πλήρως ενταγμένη στο χώρο της καθαρόαιμης Δεξιάς παρατάξεως. Είναι επίσης πασιφανές ότι η συγκεκριμένη παράταξη δεν ηττήθηκε ποτέ εξαιτίας της μειωμένης λαϊκής αποδοχής, παρά μόνον επειδή φοβήθηκε, κρύφτηκε και τελικά μεταλλάχτηκε στον απεχθή καπιταλισμό με ευθύνη οντοτήτων που εισχώρησαν λάθρα σ’ αυτήν.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ
Αλλά η Δεξιά σήμερα έχει στους ώμους της βαρύ εθνοσωτήριο έργο, φθάνει να ανταμωθεί κα πάλι με την Εθνική Ιδέα. Αθροιστικά και δημιουργικά. Όλοι οι πατριωτικοί σχηματισμοί χρειάζονται. Και σ’ αυτό το θέμα ο ΛΑ.Ο.Σ θα πρωταγωνιστήσει. Οφείλουμε να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα όπως το ασφαλιστικό, το οικονομικό, το εκπαιδευτικό, το εργασιακό και η κοινωνική ασφάλεια και ομαλότητα που διακυβεύονται σε μέγιστο βαθμό.

Η απασχόληση των νέων εργαζομένων και η βιωσιμότητα των ταμείων που επαγγέλλεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μαγική διαδικασία. Το δε οικονομικό δεν είναι ανεξάρτητο από το εργατικό. Ο υπουργός απασχόλησης Λοβέρδος μίλησε για ανεργία στο 9,5%, κοντά στα ποσοστά των χωρών μελών της ΕΕ.

Και εδώ η Πατριωτική Δεξιά έχει να προσφέρει πολύ έργο. Με την εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Αλλά και την αύξηση της εγχώριας παραγωγικότητας και την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των θέσεων εργασίας και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Πατρίδος.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ
Χρειαζόμαστε όμως παράλληλα κοινωνική ομαλότητα. Μηδενική ανοχή στις νεοταξικές δυνάμεις της αναρχίας και της Άκρας Αριστεράς που βάλλουν τον λαό και τις δυνάμεις ασφαλείας, εκμεταλλευόμενες ακόμη και τον θάνατο ενός παιδιού σαν τον Γρηγορόπουλο, προκειμένου να μας φέρουν τους ομοειδής ξένους ολετήρες πλήρως εξοπλισμένους μέσα στην Πατρίδα μας.

Αλλά και η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να προσφέρει ωφέλιμη γνώση και πίστη στην Πατρίδα. Πίστη που μας χρειάζεται σήμερα που βάλλονται τα εθνικά μας θέματα. Οφείλουμε να επαναπροσδιορίσουμε τον διττό ρόλο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μακριά από διεθνιστικές αντιλήψεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις, ως μηχανισμός ωφέλιμης γνώσης που εντάσσει ενεργά τον νέο Έλληνα τόσο στην αγορά εργασίας όσο και στον στίβο διεκδίκησης των εθνικών δικαίων και συμφερόντων.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυστυχώς η εθνική πολιτική σήμερα είναι ανύπαρκτη όταν τίθεται από τα Σκόπια θέμα αναβάθμισης των διπλωματικών αποστολών και εύσχημων επιχειρηματικών διευκολύνσεων προκειμένου να εκτραπεί η Ελλάς υπέρ ενός αισχρού Σκοπιανού «μακεδονισμού». Είναι ανύπαρκτη όταν οι Τούρκοι εξακολουθούν να βλέπουν σε επίσημες συνομιλίες «μειονότητες» στην Ελλάδα και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Θράκη Ιλχάν αποχωρεί για δήθεν ιδεολογικού λόγους. Με την Άγκυρα να επιθυμεί την κοσσοβοποίηση της Θράκης Μας και τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων.

Η ευημερία των Ελλήνων και η προστασία της Ελλάδος και φυσικά η μνήμη των Εθνικών Αγωνιστών που κράτησαν όρθια την Πατρίδα από τα φερέφωνα της Διεθνιστικής Αριστεράς τον Δεκέμβρη του 1944, είναι ζητήματα Τιμής. Η Εθνική Κοινωνική Παράταξη, ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης συνεχίζουμε μια ένδοξη πορεία αγκαλιά με όλους τους Έλληνες ενωμένους και την Εθνική Ιδέα ζωντανή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: