ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

ΑΘΗΝΑ 17-12-2009 .

Ο Δεκέμβρης είναι συνήθως ο μήνας των μεγάλων αναταράξεων αλλά και συνάμα των τρανών αποδείξεων. Αναταράξεις και αποδείξεις που σχετίζονται με την πολιτική δραστηριότητα της χώρας και συνδέονται ωστόσο άρρηκτα με την κοινωνική ζωή, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού μας.

Πολλές φορές η συγκλονιστική πλευρά της ζωής, παρόλο που εξελίσσεται μαζί μας, μπροστά στα μάτια μας, δίνεται φκιασιδωμένη με μια ξένη διάσταση που της δίνει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του συστήματος κατά τρόπο διάφορο από την αληθινή οπτική του πράγματος που οι ίδιοι βιώνουμε.

Κάθε ενεργός πολίτης διαθέτει την δική του κοσμοθεωρία και την ατομική του πολιτική και ιδεολογική στάση ζωής. Η Πατρίδα, η Θρησκεία, η Οικογένεια, η Παιδεία, η έννοια του Πολίτη, το Έθνος και το Κράτος αποτελούν δομικές ενότητες της Πολιτείας που κάθε ένας τις έχει ιεραρχήσει με τις δικές του προτεραιότητες.

Ο Δεκέμβρης έχει επανειλημμένα μετατραπεί στον ματωμένο μήνα του Ελληνισμού σε μια ανόσια προσπάθεια να απομακρυνθεί αυτός από το άθροισμα ζωής που σχηματοποιούν η Λαϊκή Κοινότητα και η Φυλετική Ψυχή. Και αυτό το άθροισμα ζωής δεν το σεβάστηκαν οι σύντροφοι της Αριστεράς ούτε το Δεκέμβριο του 1944 ούτε το Δεκέμβριο του 2008 και του 2009.

Βέβαια χρειάστηκε να περάσουν καμιά εξηνταριά χρόνια και να ξεφτίσει για τα καλά το παραμύθι της μεταπολίτευσης προκειμένου να γίνει αντιληπτό ότι οι αναφορές της Αριστεράς και της Σοσιαλιστικής Παράταξης στα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν καλύπτουν αποκλειστικά τους πολίτες που έλκουν κοινή εθνική καταγωγή, αλλά επεκτείνονται στο σύγχρονο προλεταριάτο που εξωθείται από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό στην δυστυχία και την περιπλάνηση με το σχήμα της παράνομης μετανάστευσης. Και φυσικά στους πολιτικούς σχεδιασμούς τους δεν υπάρχει χώρος για την Μακεδονία. Ο δικός τους Δεκέμβρης παρέδιδε πάντοτε τον Ελληνικό Βορρά στις ορέξεις των εχθρών του Ελληνισμού.

Σήμερα μια μεταλλαγμένη Αριστερά έχει ουσιαστικά απορροφήσει αυτούσιο τον Σοσιαλισμό και εκτεταμένα τμήματα του Νεοφιλελευθερισμού στα πλαίσια της επιχειρούμενης αλλοίωσης του Εθνικού Κράτους που ορέγεται ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Με την πολιτικοποίηση ακόμα και του αίματος ενός νέου παιδιού.

Μόνος αντίπαλος απέναντι στην Νέα Αριστερά στέκει ο Ελληνικός Εθνικισμός που στέρεος και ακλόνητος όπως πάντοτε προασπίζει την Εθνική Σημαία της Πατρίδος, το Εθνικό Έδαφος και την Χριστιανική Πίστη. Γιατί για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές το Αίμα που τρέχει στις φλέβες μας, η Σημαία των Αγώνων των προγόνων μας και το Ευαγγέλιο των Πατέρων μας που μας γαλούχησαν, μας έθρεψαν πνευματικά και μας μεγάλωσαν, εμάς και την Ελλάδα μας, δεν αφήνονται χάμω ούτε ξεπουλιούνται. Μονάχα κρατούνται ψηλά και απλώνονται όπου υπάρχουν Έλληνες. Και κανείς δεν μας τα πειράζει ατιμώρητος.

Δείτε τι συνέβη με αφορμή τα σύγχρονα Δεκεμβριανά πέρσι και φέτος. Ιδίως φέτος. Επί ΠΑΣΟΚ, καθώς οι γνωστοί πασίγνωστοι δεν φτάσανε στο περσινό μέγεθος των καταστροφών των περιουσιών φτωχών και μεροκαματιάρηδων ανθρώπων. Ούτε ρίξανε τις περσινές τζαμαρίες μικρομεσαίων επιχειρηματιών που κρατούν μαζί με τους μισθωτούς και τους αγρότες την ελληνική οικονομία όταν οι πλούσιοι του Συστήματος σαν τους αντιεξουσιαστές και τα πολιτικά αφεντικά τους μεγαλώνουν τα πλούτη τους. Υποτίθεται σε καιρούς κρίσης.

Στον χώρο της Νέας Αριστεράς, της μοντέρνας Σοσιαλαριστεράς, οι σύντροφοι ερίζουν και διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία του χώρου. Το ΚΚΕ τα βάζει με το Κράτος του ΠΑΣΟΚ που βρίσκει λένε συμπαραστάτες στους αντιεξουσιαστές ( κάτι θα ξέρουν ), ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται για τις μαζικές συλλήψεις αθώων που αφήνονται μετά ελεύθεροι ( προστατευόμενοι άνωθεν ) «βλέποντας» συνεργασία αστυνομικών με κουκουλοφόρους, πανεπιστημιακοί και υπουργείο παιδείας προβληματίζονται και διατηρούν παράλληλα το άσυλο που θρέφει και εξυπηρετεί τον αναρχοκομμουνισμό και οι στρατευμένοι της Άκρας Αριστεράς καταλαμβάνουν ΜΜΕ και Πανεπιστήμια αναρτώντας το έμβλημα της συμφοράς.

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κυνηγάει …ναζιστικές χίμαιρες και ξερνάει το μίσος του απέναντι στον Εθνικισμό που τάχα αντιστρατεύεται την Ελευθερία, την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα που, κατά τον κύριο υπουργό, δεν κινδυνεύουν από τους εμπρηστές του αναρχικού χώρου.

Επιπλέον ο κύριος υπουργός δεν ενοχλείται από την ανακάλυψη ενός κιβωτίου με πυρομαχικά στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας που προέκυψε τυχαία από έναν παρατηρητικό πολίτη.

Η Νέα Αριστερά εσχάτως προβαίνει στην δημιουργία νομοσχεδίου για την αποσυμφόρηση των φυλακών που συμπεριλαμβάνει υπό προϋποθέσεις ακόμα και την αποφυλάκιση εμπόρων ναρκωτικών μετά από την συντόμευση του χρόνου κράτησης. Παράλληλα συντηρούν στην χώρα πολυάριθμους αλλοδαπούς κρατουμένους την ώρα που οι νεοεισερχόμενοι λαθρομετανάστες θα εγκαθίστανται στην Λέσβο σε πολυτελείς συνθήκες, αφού όλοι αυτοί προορίζονται ως νέοι.. Έλληνες και ψηφοφόροι!

Ο Ελληνικός Εθνικισμός αντιστέκεται με την Ελευθερία του λόγου και των ιδεών του μακριά από τους νεοταξικούς χωροφύλακες που φυλακίζουν τον νου και την βούληση του λαού μας. Με την Εθνική Παιδεία να επιστρέφει ως πηγή έμπνευσης δημιουργικής γνώσης και πατριωτισμού, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας να προασπίζουν την ασφάλεια των Ελλήνων, την Ορθοδοξία να μας δίνει δύναμη και το Ελληνικό Έθνος να ανήκει στους Έλληνες μακριά από τις νεοταξικές πολυεθνικές προσμίξεις και αντικοινωνικές συμπεριφορές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: