ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ 12-1-2010 .

Η Πατρίδα μας μετατρέπεται ταχύτατα σε κοινωνία χάους, αναρχίας, εγκληματικότητας και περιορισμένης πλην ελεγχόμενης πληροφόρησης. Μια περιορισμένη πληροφόρηση που προσπαθεί μάταια μέσα από τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς του Συστήματος να αμβλύνει την αποτυχία του πολυπολιτισμικού μοντέλου που επιμένει να δημιουργήσει μια Ελλάδα πολλών κοινωνικών ταχυτήτων και εθνοτήτων.

Η πρωτοφανής έξαρση του εγκλήματος, ο εκφοβισμός του λαού ως απόρροια της αύξησης των φαινομένων βίας και τρομοκρατίας και η ανάδειξη της καταδυνάστευσης της καθημερινότητας από τα επαχθή κρούσματα αντικοινωνικής συμπεριφοράς καταδεικνύουν την απειλή μιας διεθνοποιημένης κοινωνίας που είναι ήδη εδώ. Μια απειλή που στρέφεται ως άλλος δούρειος ίππος εκ των έσω σε βάρος της εθνικής αυτοτέλειας και της λαϊκής κυριαρχίας.

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Όλη η Ελλάδα ενημερώθηκε επιλεκτικά επί πολλές ημέρες για το παρασκήνιο, τις δηλώσεις, τις εξιστορήσεις και τις διαρροές που σχετίζονταν με τον αναφερόμενο ξυλοδαρμό ενός Χιλιανού από αστυνομικούς του Τμήματος Ακροπόλεως όπου κρατείτο. Μόνο που ο συγκεκριμένος «οικονομικός» μετανάστης όπως μάθαμε αργότερα είχε συλληφθεί γιατί είχε επιχειρήσει να σφάξει συνάνθρωπό μας με λάμα. Η έναρξη αστυνομικής και δικαστικής έρευνας είχε ως αποτέλεσμα την ματαίωση της απέλασης του Χιλιανού, ενώ ο ίδιος κατέθεσε αίτηση για την χορήγηση πολιτικού ασύλου!

Αντιθέτως, βουβαμάρα επικράτησε για τον βιασμό και τη δολοφονία νεαρής Ελληνίδας που βρέθηκε γυμνή σε δημόσιο χώρο με τα πράγματά της ριγμένα ατάκτως γύρω της έχοντας βαθύτατα τραύματα στο κεφάλι. Και το κυριότερο της υπόθεσης μετά την αποκάλυψη των αποτρόπαιων πτυχών της είναι ότι, κατόπιν εντολών που δόθηκαν προφανώς από τις πολιτικές αρχές, επιχειρήθηκε η επίμονη αποσιώπηση της εθνικότητας της δολοφονημένης κοπέλας.

Σε μια περίπτωση δύο Αφρικανοί λαθρομετανάστες έκαναν καταγγελία σε βάρος αστυνομικών ότι τους ξυλοκόπησαν δίχως λόγο σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι των Αθηνών. Η συγκεκριμένη καταγγελία πραγματοποιήθηκε μέσα από τα γραφεία μιας «αντιρατσιστικής» οργάνωσης.

Σε άλλο περιστατικό δύο νεαροί ένστολοι αστυνομικοί δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση με ρόπαλα από Αφρικανούς λαθρομετανάστες που πουλούσαν παράνομα τσάντες, τραυματίζοντάς τους σοβαρά, ενώ γλίτωσαν χάρη στην επέμβαση δεινοπαθούντων καταστηματαρχών της περιοχής. Το αποτέλεσμα ήταν να σταλούν στην περιοχή άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των λιντσαρισμένων αστυνομικών, πράγμα που απέτρεψαν οι παρόντες μάρτυρες.

ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιδρά σ’ όλα αυτά…χαρακτηρίζοντας την πλειοψηφία των Ελλήνων που αρνούνται την ελληνοποίηση και την παροχή ψήφου στους λαθρομετανάστες «φωνές της συντήρησης, της οπισθοδρόμησης και της ξενοφοβίας». Τα δε κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως συζητούν την αλλαγή του εκλογικού νόμου, μιλώντας για την υποτιθέμενη προάσπιση της διαφάνειας του Συστήματος και την καλύτερη αντιπροσώπευση του λαού. Κι όμως, ο πολιτικός συγγενής, το χρήμα και οι διεθνείς εξυπηρετήσεις εξακολουθούν να εκλέγουν «αντιπροσώπους».

Και ξάφνου κάποιοι «λαϊκοί αγωνιστές» διεθνιστικού τύπου χτυπούνε με εκρηκτικό μηχανισμό τον προαύλιο χώρο της Βουλής των Ελλήνων. Ευτυχώς δίχως θύματα με τους ηρωικούς μας Ευζώνους να παραμένουν στις θέσεις τους. Λίγες ώρες πριν μια τουρκική εταιρία παραγωγής πυραύλων τύπου Yildirim με το όνομα Roketsan φιγουράριζε σε τουρκική ιστοσελίδα με φόντο την Βουλή των Ελλήνων βομβαρδισμένη και ζωσμένη από παντού με φλόγες. Κι όλα αυτά όταν οι τουρκικές προκλήσεις ακολουθούν την κοινωνική ανασφάλεια με αρνητικό πρόσημο.

Η πολιτική κατάσταση της χώρας οφείλει να ανταποκριθεί στην πατριωτική έκφραση της ομογενούς από την Γερμανία Δ. Λαζαρίδου που γράφει σε επιστολή της στον Έλληνα Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι στο εξωτερικό δίνουν υπηκοότητα κι όχι ιθαγένεια, διαχωρίζοντας σαφώς τον μετανάστη από τον αυτόχθονα. Οι ταγοί μας οφείλουν ακόμη να ακούσουν τον συμπατριώτη μας Γ. Σινάδη που έπιασε τον σταυρό στην Θεσσαλονίκη τα Θεοφάνεια, ευχόμενος να βρει δουλειά. Η Εθνική Κοινωνική Παράταξη, ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης θα προσφέρουμε στον ελληνικό λαό την κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια σ’ ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: