ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 17-1-2010 .

Το έτος που διανύουμε χωρίς την παραμικρή υπερβολή σχετίζεται άμεσα με την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Οι δολοφόνοι της ιστορίας μας, οι πολέμιοι της Χριστιανικής μας Πίστης και νοθευτές της εθνοφυλετικής μας καθαρότητας μεθοδεύουν πλέον τα δύο τελευταία στάδια της ανθελληνικής τους υστερίας. Την αιχμαλωσία του Κράτους και το θάνατο του Έθνους μας.

Οι ελληνοποιήσεις και οι παροχές ψήφων στους λαθρομετανάστες νομιμοποιούν την εισβολή της ισλαμικής κατά κύριο λόγο πλημμυρίδας και οι διοικητικές «μεταρρυθμίσεις» δημιουργούν ημιαυτόνομα περιφερειακά «κρατίδια» με υπεραρμοδιότητες. Επιπλέον η δυναμίτιδα που επεξεργάζεται με περίσσιο φθόνο σε βάρος μας ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός διαπερνάει με σφοδρότητα τα ζητήματα της Θράκης, της Κύπρου και των γενικότερων ελληνοτουρκικών σχέσεων όταν οι εδώ πρόθυμοι Εφιάλτες χτίζουν μια παραζαλισμένη και τρομοκρατημένη Πολιτεία.

Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται μέσα σε κλίμα ομηρίας για την Ελλάδα δίχως να απαντώνται από την πολιτική ηγεσία της χώρας, παρέχοντας τις βέβαιες αποδείξεις της μειοδοτικής δράσης των ταγών μας. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να διατηρήσουν τον ελληνικό λαό αποκοιμισμένο, αποστασιοποιημένο και αδιάφορο για τα προβλήματα που απέχουν ελάχιστα μέτρα από την πόρτα του.

Στην Κύπρο και στο κοιμητήριο της Λεμεσού άγνωστοι υπάνθρωποι αφαίρεσαν από τον τάφο του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυπριανού την ελληνική και την κυπριακή σημαία. Το ίδιο διαπράχθηκε και από άλλους τάφους, ενώ οι σημαίες καταστράφηκαν. Επιπλέον οι Νεοταξίτες ρουφιάνοι πήραν και πέταξαν την ελληνική σημαία, που κυμάτιζε μαζί με την κυπριακή, από τον τάφο του Τ. Παπαδόπουλου. Η προσπάθεια της τρομοκράτησης του Κυπριακού Ελληνισμού είναι κάτι παραπάνω από ορατή.

Η δολοφονία του διευθύνοντος συμβούλου των εκδόσεων «Δίας» Ανδρέα Χατζηκωστή γεννά ερωτηματικά. Η εξαρχής πρεμούρα που επιδείχτηκε ώστε να αποκλειστεί το πολιτικό κίνητρο, οι συλλήψεις τριών προσώπων και η αναφορά ως ηθικής αυτουργού μιας φιλόδοξης δημοσιογράφου σε σχέση με εκδοτικές δραστηριότητες και προσωπικές προστριβές φαίνονται πολύ βολικά απέναντι στην βέβαιη πατριωτική δράση που είχε αναπτύξει ο αποθανών εναντίον των διαφόρων διαλυτικών σχεδίων για την Κύπρο. Γνώστες της υπόθεσης λένε ότι προφανώς πρέπει να υπάρχουν ισχυρότερα οικονομικά συμφέροντα. Ποιος ξέρει. Ίσως τα συμφέροντα αυτά να έχουν και πολιτικό χρώμα με ευρύτερες προεκτάσεις.

Εν τω μεταξύ ο ψευτοπρωθυπουργός Ερόγλου από την κατεχόμενη Κύπρο έκανε λόγο για διχοτόμηση της Μεγαλονήσου μέσω ενός βελούδινου διαζυγίου βασισμένου στο παράδειγμα του συμφωνημένου διαχωρισμού της Τσεχοσλοβακίας. Στο ίδιο μήκος κύματος άλλωστε είχε μιλήσει κι ο Ταλάτ για χωριστά κράτη και FIR, εκθέτοντας τους υποστηριχτές της δήθεν ενωτικής διζωνικής δικοινοτικής «λύσης». Την ίδια στιγμή ενισχύονται οι φωνές στα εμπλεκόμενα μέρη που κάνουν λόγο για δύο κοινότητες, απαξιώνοντας το κύρος της Ελεύθερης Κύπρου.

Μαθαίνουμε ακόμη πως σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής ελληνικής εφημερίδας διενεργήθηκαν επαφές μεταξύ των Ευρωπαίων και των Τούρκων διαπραγματευτών στις οποίες συμφωνήθηκε η διχοτόμηση του Αιγαίου και η παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και διάσωσης στην Τουρκία. Η ελληνική πλευρά και η πρώην υπουργός εξωτερικών Μπακογιάννη γνωστοποιείται πως γνώριζε και αποδέχτηκε την ύπαρξη των συνομιλιών δίχως όμως να τις παρακολουθήσει και να ασχοληθεί μ’ αυτές.

Σκοπός της FRONTEX υπήρξε η συμμετοχή της Τουρκίας στις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, αγνοώντας όμως έτσι ότι βασικός υπαίτιος της παράνομης διακίνησης πληθυσμών είναι η ίδια η Τουρκία. Παράλληλα μ’ αυτόν τον τρόπο η Τουρκία μπαίνει από την πίσω πόρτα στην Ευρώπη, αφού έτσι παύουν να αποτελούν τα σύνορά μας εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Η κ. Μπακογιάννη μιλάει για «δυναμισμό» της απερχόμενης κυβερνήσεως, αλλά η Καθεστηκυία Τάξη στο σύνολό της θέλει οριστικά την Τουρκία μέσα στην ΕΕ.

Η κινητικότητα της Τουρκίας όμως συνεχίζεται αμείωτη και στην Ελεύθερη Θράκη μας. Έτσι λοιπόν μέσα σε πνεύμα πανηγυρικό στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τον νομό της Ξάνθης, με την παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού Παπανδρέου και του Βούλγαρου ομολόγου του Μπορίσοφ, ανοίχτηκε μια οδική αρτηρία που ενώνει την μουσουλμανική βουλγαρική κοινότητα με τους Έλληνες ομοθρήσκους τους σε Ξάνθη και Ροδόπη. Η συγκεκριμένη διάβαση υπήρξε απαίτηση της Τουρκίας. Είναι ο νέος συνοριακός σταθμός μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας στην περιοχή Θερμών της Ξάνθης. Βετεράνος διπλωμάτης δήλωσε στο defencenet.gr ότι «κάποτε θα κλάψουμε πικρά για την απόφαση αυτή». Παρόμοιες διαβάσεις κατασκευάζεται κι άλλες στην Θράκη μας.

Να θυμίσουμε τον ισχυρό ρόλο του τουρκικού κόμματος στην Βουλγαρία, την κηδεμονία της Τουρκίας στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς των Βαλκανίων, ενώ υπάρχει πληροφόρηση για την μετεγκατάσταση αρκετών εκατοντάδων Βούλγαρων μουσουλμάνων στην Θράκη μας μετά την είσοδο της Βουλγαρίας στην ΕΕ. Κατά τα άλλα οι άχρηστοι πολιτικοί ταγοί μας θέλουν την άκριτη είσοδο κι άλλων βαλκανικών διακηρυγμένων εχθρών μας.

Δεν υπάρχει ασφαλέστερη εγγύηση για την εθνική μας ασφάλεια από μια Μεγάλη και Δυνατή Εθνικοκοινωνική Ελλάδα χωρίς ενδοτικούς και κουρασμένους εξουσιαστές. Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ μαζί με την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης στην Πλατεία Ιμίων στην οδό Ρηγίλλης θα αποδώσουμε Τιμές στους Ήρωες των Ιμίων Βλαχάκο, Καραθανάση και Γιαλοψό που έπεσαν στον βωμό της δικής μας Ελευθερίας. Ας δείξουμε ότι δεν μας φοβίζουν οι ενδοτικοί.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: