ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 21-1-2010 .

Τούτες τις στιγμές που η κρίση των οικονομιών και της κοινωνικής ανασφάλειας κατατρύχει τις περισσότερες χώρες του κόσμου, το δημοκρατικό πολίτευμα σωριάζεται χάμω ακρωτηριασμένο, αφού έχει χάσει τον βασικό του προσανατολισμό και έχει απομακρυνθεί από την κύρια πηγή της υπάρξεως του. Με την απόλυτη ευθύνη των διαχειριστών της πολιτικής και της οικονομικής ζωής της Καθεστηκυίας Τάξεως έχουν εγκαταλειφθεί τα συμφέροντα του Έθνους και του λαού προς δόξα της ξενοκίνητης εξουσίας τους.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το μεν Έθνος αποτελεί ένα εμπόδιο που έχουν αποφασίσει να το καταστρέψουν, τον δε λαό τον χρειάζονται έστω και περιορισμένο προκειμένου να νομιμοποιήσουν το ελεγχόμενο καθεστώς τους και να εξασφαλίσουν την «έγκρισή» του στο νέο πολιτειακό οικοδόμημα που χτίζουν. Μόνον έτσι μπορούν και την σαθρή διακυβέρνησή τους να σώσουν και το πολυεθνικό κράτος της παρανομίας και της λαθρομετανάστευσης να σταθεροποιήσουν.

Στην Ελλάδα ζούμε σε πελώριες δόσεις όλα τα προπαγανδιστικά προϊόντα του πράγματος. Λαθρομετανάστευση, έλλειψη ρευστότητας, καταστροφή παραγωγικότητας και ερήμωση υπαίθρου, τρομοκρατία και τώρα την άνοδο στην ανώτερη κλίμακα της σκάλας του κακού με τις ελληνοποιήσεις και την παροχή δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς. Τα προσφερόμενα δικαιώματα κατευθύνονται σε λαθρομετανάστες που κάποιες φορές βαφτίζονται κακώς ως πολιτικοί πρόσφυγες. Έτσι λοιπόν το ίδιο το Κράτος μας παρανομεί, καταργώντας νόμους και λαό.

Ώστε θέλουν να φτιάξουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες και να γεμίσουν τα εδαφικά κενά με πλειοψηφικά πληθυσμιακά ρεύματα. Ήδη υπάρχουν στημένα στην πρωτεύουσα της χώρας μας τα πρώτα γκέτο που καταδυναστεύονται από τους «οικονομικούς» μετανάστες. Η «μάχη» της πλατείας σε πολλές περιοχές δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις. Κι όχι μόνο στην Ομόνοια. Και το κακό συνεχίζεται αργά, αλλά σταθερά σε κάποιες γειτονιές. Ωστόσο ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να αντιστέκεται.

Ουδέποτε στο μεταπολιτευτικό διάβα ενημερώθηκε ο λαός από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων και ποτέ δεν έχει ενεργοποιηθεί το συνταγματικά ορισθέν δημοψήφισμα σχετικά με κάποιο μείζον εθνικό ζήτημα. Άρα η άρνηση εκ νέου στο δημοψήφισμα που ζητάει τώρα ο ΛΑ.Ο.Σ για το ζήτημα της ιθαγένειας στους αλλοδαπούς επιβεβαιώνει την δόλια ακύρωση της λαϊκής γνώμης. Τώρα μαθαίνουμε επιπλέον ότι τα υποτιθέμενα δικαιώματα της μειοψηφίας μπορούν να καταργήσουν την πλειοψηφία.

Μας λένε λοιπόν από την κυβέρνηση ότι η χορήγηση της ιθαγένειας, δηλαδή η ενσωμάτωση των αλλοδαπών θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα που δεν πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα, αφού αυτή η διαδικασία δεν αφορά την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κι ας νομιμοποιείται ο εποικισμός των κατά κύριο λόγο ισλαμιστών εισβολέων που πολλές φορές προέρχονται από χώρες φιλικές της Τουρκίας και μας έρχονται από εκεί. Κι ας έχουν δημιουργηθεί αλλού με ανάλογες διαδικασίες μειονότητες και Κοσσυφοπέδια.

Ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Καμπύλης στην Καθημερινή έγραψε ότι η λογική της θέλησης της πλειοψηφίας στο θέμα της ιθαγένειας είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική! Συνεχίζοντας μάς λέει ότι δεν είναι αντίθετο με τις δημοκρατικές ιδέες να θέτουμε περιορισμούς στην εξουσία της πλειοψηφίας να προβαίνει σε πράξεις αντίθετες με την λειτουργία ενός δημοκρατικού πολιτεύματος!!

Χαρακτηρίζονται λοιπόν από τον κ. Καμπύλη κεκαλυμμένη ακροδεξιά ρητορεία τα δημοψηφίσματα τα οποία είναι αντιδημοκρατικά, γιατί δεν ρωτάμε τους λαθρομετανάστες να μας πούνε την γνώμη τους αν πρέπει να μας κάτσουν με το ζόρι στο σβέρκο. Την ίδια στιγμή προκειμένου να παρασυρθούν κάποιοι επιρρεπείς σκάει μύτη κάποια «περίεργη» δημοσκόπηση που εμφανίζει το 53% των Ελλήνων να συμφωνεί με την παροχή της ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών. Δεν θέλουν λοιπόν το Δημοψήφισμα, γιατί αναδεικνύει την αληθινή διαβούλευση και καταγράφει την πραγματική άποψη των Ελλήνων, ενώ προβάλλουν τις δήθεν δημοσκοπήσεις που προωθούν τις παραγγελμένες εικονικές πραγματικότητες και ποδηγετούν την φωνή του λαού.

Εν τω μεταξύ οι τρομοκρατικές ενέργειες συνεχίζονται, θολώνοντας με νεοταξική συνέπεια τα νερά. Τούτη την φορά έξω από την Γενική Γραμματεία Τύπου, όπισθεν του Παντείου Πανεπιστημίου. Το χτύπημα αυτό, όπως και το προηγούμενο που συνέβη στον περίβολο της Βουλής, αποτελούν τον θρίαμβο του αποπροσανατολισμού απέναντι σ’ ένα κράτος άθυρμα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Το παράδειγμα της Νότιας Ιταλίας που η έκρυθμη κατάσταση με τους «οικονομικούς» μετανάστες ξεσήκωσε τους ντόπιους και την αστυνομία σε βάρος τους το έχουμε ζήσει κι εδώ. Μόνο που στην Ιταλία υπάρχει μια πιο σοβαρή κυβέρνηση που δεν διστάζει να απομακρύνει τους παρανόμους. Ανησυχία ωστόσο επικρατεί με την διαδικτυακή μέσω facebook κινητοποίηση απεργιών των μεταναστών για την 1η Μαρτίου που ξεκινά από την Ιταλία και ακουμπά ακόμα και την Γαλλία. Τα γεγονότα της Καλαβρίας με τον πυροβολισμό ενός μετανάστη μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε νεοταξική πυρίτιδα πανευρωπαϊκά.

Η επικράτηση μιας αληθινής Εθνικής Λαοκρατίας με γνήσιο δημοκρατικό πρόσωπο προϋποθέτει την ύπαρξη Εθνικού Κράτους που συνδέεται με την λαϊκή κοινότητα μέσα από τον Ακατάλυτο Δεσμό Αίματος και με όραμα την ανάπτυξη μιας Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος. Και αυτή η ιδανική Πολιτεία μπορεί να επιτευχθεί από μια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση που θέτει πάνω από πολιτικά κόστη και ξένες πιέσεις την βιολογική συνέχεια και την πολιτική επικράτηση του Έθνους στο διεθνές περιβάλλον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: