ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΊΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

ΑΘΗΝΑ 24-1-2010 .

Η διαχρονικότητα των προκλήσεων, των ηττοπαθειών και των πεταμένων ευκαιριών συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές του Έθνους μας. Παράλληλα ο σεβασμός της ιστορικής μνήμης και η περίσκεψη με βάση τα διδάγματα του παρελθόντος απουσιάζουν από την πλευρά της Πολιτείας. Φυσικό επακόλουθο, αφού μιλάμε για μια Πολιτεία παραδουλεύτρα στις άνομες ορέξεις για παγκόσμια εξουσία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε την Παγκόσμια Συμμορία που έχει μετατρέψει την ανθρωπότητα σε διεθνή οίκο ανοχής παράνομων κατακτήσεων και καταλύσεων εθνικών κυριαρχιών και από την άλλη ένα αποεθνικοποιημένο κράτος που λειτουργεί ως τοπική θεραπαινίδα του εν λόγω οίκου. Από την άλλη πλευρά έχουμε τα κρατικά εκτελεστικά όργανα της Συμμορίας με τα οποία γειτνιάζουμε και επιδιώκουν να μας επιφέρουν δολοφονικά χτυπήματα.

H θεραπαινίδα καμώνεται ότι αποτελεί το Ελληνικό Κράτος και αλυσοδένει τον ελληνικό λαό άλλοτε με τα πανάκριβα δάνεια που συνάπτει και την υποθήκευση του πλέριου εθνικού πλούτου και άλλοτε χαρίζει εδάφη και ιθαγένειες χάριν τάχα μιας κάποια «ειρηνεύσεως», υποκρύπτοντας δειλία και προδοσία. Αυτή όμως η νεοταξική πολιτεία διαπράττει ύβρη, επικαλούμενη μια ελληνικότητα που δεν της ανήκει και συχνά άλλωστε την αναιρεί από μόνη της.

Οι Έλληνες έχουμε μάθει να υπερασπιζόμαστε την κοινωνική αλληλεγγύη και το εθνικό έδαφος μέσα από τα χαρακώματα μιας διαρκούς εθνοφυλετικής διάστασης που δεν εγκαταλείπουμε ποτέ. Όπως ακριβώς δεν νοθεύουμε το Αίμα και την Γη των Ελλήνων, αλλά τα φέρουμε μέσα μας διαρκώς ως πηγή έμπνευσης και δυνάμεως του δικού μας αυθεντικού Ελληνισμού.

Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές τιμούμε την θυσιαστική προσφορά και την ευεργετική ενέργεια στις ζωές μας των Ηρώων των Ιμίων του 1996. Αποδίδουμε τιμές στους Αθανάτους Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση και διερευνούμε τα περιστατικά ενός συνεχιζόμενου πολιτικού εγκλήματος.

Σε πρόσφατη παρουσία του σε εκδήλωση της σχολής γονέων Κατερίνης, ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Λυμπέρης μιλάει για την ανυπαρξία της πολιτικής ηγεσίας. Ο ναύαρχος είπε επιπλέον με τον πλέον σαφή τρόπο τα εξής: «Η τότε πολιτική ηγεσία ήταν κρυμμένη και διαπραγματεύονταν με τους Αμερικάνους, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις περίμεναν εντολές για να χτυπήσουν τους Τούρκους και είχαν την δυνατότητα τότε να καταφέρουν ισχυρότατο πλήγμα στον εχθρό». «Κανένας από την κυβέρνηση δεν εμφανίστηκε στο πεντάγωνο κατά την διάρκεια της κρίσης των Ιμίων».

Εξάλλου στην Λέσβο από όπου προσωπικά υπηρετούσα τότε την στρατιωτική μου θητεία βρισκόμασταν σε εξαιρετική κατάσταση από απόψεως ηθικού και ετοιμότητας, είχαμε υπό καθημερινή πολυπρόσωπη φύλαξη τις σκοπιές και τα φυλάκιά μας και υπεύθυνη πληροφόρηση δίχως ίχνος πανικού. Οι άδειες είχαν ανακληθεί και οι διοικητές μας το μοιραίο βράδυ προ της αφίξεώς μας στα προβλεπόμενα σημεία μάχης μάς είπαν με σαφήνεια ότι οδεύουμε σ’ έναν πόλεμο με την Τουρκία με άγνωστο χρονικό ορίζοντα. Ένας πόλεμος που δεν ήρθε και στην θέση του ξετυλίχθηκε το κουβάρι του ενδοτισμού.

Στο βιβλίο των Ζαχαρία Μίχα και Δημήτρη Αδαμόπουλου «Ίμια 1996: Η Αλήθεια» διαφαίνονται όλα τα παραπάνω και πιστοποιείται ότι η βέβαιη νίκη μας εγκαταλείφθηκε. Διαλαμβάνεται γνώση ότι υπήρξε έγγραφο στα χέρια της ΕΥΠ που έκανε λόγο για την κατάληψη των Ιμίων βάσει υποκλαπέντων συνομιλιών μελών της τουρκικής αντικατασκοπίας ήδη στις 29/1/1996. Έγγραφο που περιέργως αμφισβητήθηκε από τον τότε υφυπουργό Εθνικής Αμύνης Ν. Κουρή. Επιπλέον γίνεται αναφορά στην βεβαιότητα εκ μέρους τού υπουργού Εθνικής Αμύνης Αρσένη για την υπεροχή σ’ όλους τους τομείς τού Ελληνικού Ναυτικού.

Γίνεται ρητή αναφορά στις συνομιλίες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών Ελλάδος και ΗΠΑ, διαβιβάζονται οι τουρκικές αξιώσεις από τους Αμερικανούς και ζητείται η ναυτική αποκλιμάκωση. Έχουμε πλήρη ανάπτυξη των ειδικών μας δυνάμεων εκτός από το Φαρμακονήσι με υπαιτιότητα της κυβερνήσεως, καθώς και αποστολή επιθετικών ελικοπτέρων Apatsi που φτάνουν άγνωστο γιατί μόνο μέχρι την Σαντορίνη. Και φυσικά την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου της φρεγάτας Ναυαρίνο με τους τρεις Ήρωες κατά την αποστολή ανεύρεσης των Τούρκων που είχαν αποβιβασθεί στα δυτικά Ίμια από τα πυρά αυτών.

Γενάρης ήταν όμως κι όταν χάσαμε πριν δύο χρόνια τον μακαριστό Εθνάρχη Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Έναν αληθινό Κεραυνό Ελληνικότητας και άπαρτο κάστρο προασπίσεως της Πατρίδος μας. Ένας Ιεράρχης που αναζωπύρωσε τις παραδόσεις του Γένους στις ζωές μας και αποκατάστησε την ακμαιότητα της κοινής δράσης Ελληνισμού και Χριστιανισμού. Ο δικός μας Χριστόδουλος φώτισε στον νου και την καρδιά των Ελλήνων τον δρόμο των Σκλαβωμένων Ελληνικών Πατρίδων κρατώντας τες μέσα μας αλησμόνητες και καρτερικά υπομένουσες την ώρα της λευτεριάς τους. Ο Μακαριστός Εθνάρχης Χριστόδουλος δεν νόθευε την ταυτότητα του Γένους μας και δεν παζάρευε την κυριαρχία μας. Παραμένει πάντα ο εμβληματικός μας Αρχηγός.

Η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού ανήκει μόνον στους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Δεν δεχόμαστε κανένα «εύσχημο» συμβιβασμό, καμία κεκαλυμμένη υποχώρηση και καμία εθνική απώλεια. Θέλουμε το δημοψήφισμα του ΛΑ.Ο.Σ για το μεταναστευτικό και διαδηλώνουμε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ στην πλατεία Ιμίων στην οδό Ρηγίλλης μαζί με την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και την Χρυσή Αυγή, γιατί η Ελλάδα είναι το Έθνος των Ελλήνων που γεννούν Ήρωες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: