ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΟΕΙΤΑΙ



ΑΘΗΝΑ 13-2-2014.

Οι γραικύλοι εκπρόσωποι τού νεοταξισμού έχουν βαλθεί να αποψιλώσουν το Ελληνικό Έθνος από τα εδάφη του και να αποστεώσουν την Πατρίδα μας από τον ελληνικό λαό ολοσχερώς. Να ακυρώσουν εθνικούς αγώνες χρόνων πολλών και να απαλείψουν Αξίες αιώνων ζωής ελληνικής. Αλλά αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε παντελώς ανίκανοι και δεν θα αξίζουμε να ζήσουμε.

Ο αγών είναι πλέον μπροστά μας και θα γίνει για ελευθερία ή για θάνατο. Η αστική κοινοβουλευτική τυραννία και το αντισυνταγματικό τόξο της έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ τού Παγκοσμιοποιητή Τύραννου, υπέρ τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Είναι υπέρμαχοι και εργάτες μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες, τής απόλυτης φτωχοποίησης τού λαού, τού γκρεμίσματος των παραγωγικών και των αμυντικών υποδομών τής χώρας, τού εδαφικού μας ακρωτηριασμού, τής υπαγωγής στο Νεοταξικό Κτήνος.

Απέναντι στους δυνάστες, βρίσκεται ο Πιστός και Μαχόμενος ελληνικός λαός. Βρίσκεται ο υπέρμαχος τής Εθνικής Ισχύος και τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης Λαϊκός Εθνικισμός. Βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις που είναι έτοιμες να πράξουν την κατανίκηση τού μισέλληνα μόλις βγάλει τις λόγχες του. Βρίσκεται η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά να φυλάμε Θερμοπύλες και να δημιουργούμε Πλαταιές. Γνωρίζουμε πως η Ελλάς νοείται μονάχα ως Δύναμη.

Οι φυλλάδες τού κατοχικού καθεστώτος ομολογούν πως τούς ενοχλεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, επειδή μάχεται ενάντια στα εθνοκτόνα σχέδια των μνημονίων και τής λαθρομετανάστευσης. Τούς ενοχλεί ο Εθνικιστικός Αγώνας για μια Καθαρή και Ελεύθερη Ελλάδα που θα στηριχθεί στον πλούτο τής γης της και τής ελληνικής ψυχής.

Τρέμουν την επερχόμενη Ελλάδα που φτιάχνει ο Επαναστάτης, ο Εργάτης και ο Πολεμιστής τής Φυλής. Τρέμουν οι προσκυνημένοι σε πολιτική και θεσμούς λεηλατημένους, επειδή θα χάσουν τη μάσα και τον ομφάλιο λώρο των νεοταξικών αφεντικών τους από την Αυγή τού Έθνους που θα έχει για εντολέα του μόνον τον Έλληνα και Βασιλέα τον Θεό του.

Αυτοί λοιπόν που τρέμουν και ενοχλούνται, και το κάνουν αυτό γιατί δεν είναι Έλληνες κατ’ ουδένα λόγο, είναι εκείνοι που έδωσαν κυριαρχία στο Αιγαίο το βράδυ των Ιμίων σε Τούρκους και Νεοταξίτες. Για να αποκαλύψει η Εσπερία σε πρεσβευτικά τηλεγραφήματα και φυλλάδες ότι οι γραικύλοι είχαν συμφωνήσει στην εγκατάλειψη τής Ελληνικής Σημαίας και των 12 Ναυτικών Μιλίων πριν από τις διαπραγματεύσεις – εντολές τού εμποράκου των εθνών. Τού ίδιου σιωνιστή εμποράκου που τώρα διατάζει το ψευτορωμέϊκο να στρατευτεί μαζί με την Ψευτοευρώπη και τις ΗΠΑ ενάντια στην επίσης Ορθόδοξη Ρωσία και να υπογράψει την τουρκοποίηση τής Κύπρου μας και την παράδοση τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Υπάλληλοι τού Νεοταξισμού είναι και οι πολιτικάντηδες και τα γειτονικά κρατικά μορφώματα που κρατούν τα ελληνικά χώματα που θα λευτερώσουμε. Τα δε καμώματα τού δωσιλογισμού φτάνουν έως την Μαρτυρική Μεγαλόνησο Κύπρο μας, όπου οι εκείθε πολιτικάντηδες αποδέχονται την ανύπαρκτη νομιμότητα τής «τουρκοκυπριακής κοινότητας» και όλα τα τετελεσμένα τού Αττίλα. Δέχονται δηλαδή και τυπικά τις τουρκικές κατοχικές αρχές όχι μόνο ως συνομιλητές, αλλά και ως συμπολίτες των Κυπρίων Αδερφών μας, με δικαιώματα πολιτικά και θέσεις εξουσίας σε μια ενιαία τουρκοποιημένη Κύπρο, όταν διώκουν και στην Νήσο τού Ευαγόρα τούς Έλληνες Εθνικιστές.

Έχουμε λοιπόν απέναντί μας εκείνους που καταδέχονται να αποκαλούν οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί τον Μεγαλέξανδρο τάχα δικό τους και ομιλητή βαρβαρικής γλώσσας. Αυτούς που ξεπουλάνε τούς ελληνικούς υδρογονάνθρακες και τον ορυκτό μας πλούτο στον Ελληνικό Βορρά και την Νησιωτική Ελλάδα, από Κρήτη έως Μακεδονία και Θράκη και από Ιόνιο έως Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, για να μάς πούνε πως είμαστε τάχα φτωχοί και «πρέπει» να κάνουμε την Ελλάδα κατασκήνωση γυρολόγων για να «ζήσουμε».

Η Ελλάς έχει απέναντί της τον προαιώνιο εχθρό και ανταγωνιστή της. Απέναντι στο Θεό είναι ο Άνομος. Απέναντι στον Ελληνικό Ηρωισμό είναι η  Νεοταξική Δειλία. Απέναντι στον Ελληνικό Πατριωτισμό ένας νεοταξικός εσμός σκλάβων Τυράννων. Απέναντι στο Δίκαιο και το Ήθος των Ελλήνων είναι η Αδικία και η Ανηθικότητα τού Εμποράκου. Απέναντι στον Ελληνικό Πολιτισμό έχει παραταχθεί η Βαρβαρότητα και απέναντι στην Ελληνική Διοίκηση των Αξιών η μολυσματική νόσος τής ψευτοπεριούσιας Παγκοσμιοποίησης.

Η Ελλάς έχει μονάχα έναν δρόμο να ακολουθήσει. Απέναντι στο ψευτοδίλημμα μεταξύ Αρετής και Κακίας, εμείς ως Έλληνες και Εθνικιστές, ως νέος Ηρακλής, διαλέξαμε τον δύσκολο μα ένδοξο δρόμο τής Αρετής. Είναι ο δρόμος τής Πίστης, τής Ελληνικής Φυλής και τής Καρδιάς. Εκείνο που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε είναι να πραγματώσουμε άμεσα την απόφαση να γίνουμε ισχυρό Έθνος για μια ακόμη φορά.

Απέναντι στους Τοκογλύφους, τούς Εφιάλτες και τούς Τούρκους που αγοράζουν αεροπλάνα ηλεκτρονικής σάρωσης, εμείς έχουμε την Ενότητα και την αστείρευτη ικανότητα τού λαού μας που έως τώρα ήταν φυλακισμένη. Έχουμε τις Λεύτερες Συνειδήσεις που μαζί με το Εθνικό Φρόνημα θα σαρώσουν τον μισελληνισμό. Γιατί Ελεύθερος είναι μονάχα αυτός που δίπλα στις Αξίες του παρατάσσει την Ατσάλινη Πυγμή του.

Είμαστε όλοι μαζί ο Αληθινός Έλληνας, ο Δυνατός Έλληνας που επιστρέφει ως Κατακτητής τής Ζωής. Η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: