ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 5-2-2014.

Το κουβάρι τής αθλιότητας ξετυλίχτηκε. Ο ιστός τού μισελληνισμού που έχει πλεχτεί πάνω στην πατρίδα και τον λαό μας θα διαλυθεί στα εξ ων εσυνετέθη. Η βιασύνη των εχθρών τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού μας να ισοπεδώσουν την κοινωνία και τις αντιστάσεις της για να διαβεί επάνω σε πτώματα ο παγκοσμιοποιητής τύραννος, δίδει το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση των Αληθινών Ελλήνων.

Η απελευθέρωση τής Ελλάδος θέλει αλήθεια, ανοικτό πεδίο δράσης, καρδιά πυρωμένη και ατσάλινη θέληση. Θέλει Αξίες και Αποφασιστικότητα. Σύγκρουση αμείλικτη για την ολοσχερή καταστροφή τού μισελληνισμού και την άνοδο τού Νέου Λαϊκού και Εθνικιστικού Ελληνισμού. Και η απελευθέρωση τής Πατρίδος ήδη ξεκίνησε.

Ο διωγμός των Ελλήνων από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας προσφέρει ορθάνοικτο και καθαρό το πεδίο δράσης για να στρέψουμε τα δικά μας μέσα τής ζωής ενάντια στα δικά τους όπλα τού θανάτου.

Η αλαζονεία χτύπησε. Και έτσι είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Για να ακούσουμε τα πολιτικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τού κατοχικού καθεστώτος να κατηγορούν, οι μεν φιλελεύθεροι τούς αμερικανοκομμουνιστές για λαθρολαγνεία, οι δε αμερικανοκομμουνιστές να απαιτούν επιείκεια και παραμονή για τούς λαθρομετανάστες.

Ο όψιμος και θεατρινίστικος καβγάς, με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο στο Φαρμακονήσι, κράτησε ακόμη και την ώρα που δικαζόταν το δίποδο πακιστανικό κτήνος που λάβωσε βαθιά τη Μυρτώ στην Πάρο. Όλοι τους μαζί, κυβερνητικοί και ψευτοαντιπολιτευόμενοι τής αστικής τους «δημοκρατίας», φτιάξανε τούς λαθρονόμους, τούς «αντιρατσιστικούς» νόμους, την παράταση των μνημονίων, το ξεπούλημα εθνικής κυριαρχίας και εδάφους.

Μαζί στρώνουν νεοδημοκράτες, συριζαίοι και λοιποί βαστάζοι, σοσιαλιστικής και «ανεξάρτητης» υφής, την επόμενη κατοχική διακυβέρνηση που δεν θα προλάβουν να κάνουν. Μαζί καλωσορίζουν το επόμενο μνημόνιο με τις «επαναδιαπραγματεύσεις» τους, μαζί ρίχνουν χρηματοδοτικά κενά και δολοφονικά μέτρα στις πλάτες των Ελλήνων, μαζί λένε πως το χρέος είναι τάχα εθνικό και πρέπει να πληρωθεί.

Μαζί θέλουν όλοι αυτοί οι επιστάτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού να βγάλουν τον Λαϊκό Εθνικισμό μας, μέσα από νομοθετικές ρυθμίσεις πρώην «εθνικιστών», παράνομο και εκτός εκλογικών διαδικασιών. Μιλούν για παρανομίες οι παράνομοι και οι προδότες τής ντόπιας νεοταξικής συμμορίας που στέλνουν στο θάνατο Έλληνες, που νοθεύουν τον εθνοκοινωνικό μας ιστό, που διαλύουν την αμυντική βιομηχανία και γεμίζουν την Πατρίδα μας με άστεγους Έλληνες και λουκέτα σε Ελληνικές επιχειρήσεις.

Ζήτησε συγνώμη ο Πακιστανός που χάλασε τη ζωούλα τής μικρής Μυρτούς. Οι δε επαγγελματίες «ανθρωπιστές» και το μαρξιστικό παρακράτος θέλουν καλή μεταχείριση τού υπάνθρωπου. Λογικό μέσα στην κατοχική παράνοια, όταν στις έρευνες στην Αλβανία για τον δολοφόνο Κούπα βρέθηκε έτερος Αλβανός που συμμετείχε σε ελληνόφωνη τρομοκρατική ενέργεια. Όλοι μαζί λοιπόν οι ψευτορωμιοί υπηρετούν το ίδιο ψευτοπεριούσιο αφεντικό τους.

Την ίδια στιγμή τα στατιστικά τού ίδιου τού ψευτορωμέϊκου μιλάνε για μεγάλη καθίζηση τού εισοδήματος των ελληνικών νοικοκυριών λόγω τής μειώσεως των αποδοχών και των κοινωνικών παροχών. 8% κάτω από το 2012 στο 2013. Επίσημα στατιστικά είναι, ας βάλουμε και κάτι ακόμη λόγω λάθους!

Παράλληλα οι τιμές των καταναλωτικών αγαθών και οι φόροι αυξάνονται ραγδαία και αντιστρόφως ανάλογα. Είναι η παράνοια που λέει πως δίνω λιγότερα και παίρνω περισσότερα για να σώσω αυτόν που σκοτώνω! Η δε Γερμανική Κεντρική Τράπεζα, με τη συμφωνία τού ΔΝΤ των γιάνκηδων, θέλουν την επιβολή εφάπαξ φόρου στην ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, των πολλών αφού τα δικά τους λαμόγια επιβιώνουν, ως συλλογική εθνική ευθύνη έναντι τού «χρέους».  

Ο λάκκος με τα φίδια έχει ανοιχτεί και είναι έτοιμος να υποδεχτεί τις δυνάμεις τού μισελληνισμού. Είναι αυτό ακριβώς που λέει ο θυμόσοφος αν και εύπιστος έως χθες λαός μας, πως όποιος σκάβει τον λάκκο τού άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα. Ακόμη και τα τηλεοπτικά κανάλια που δίδουν γραμμές στο κοινό πουλώντας τζάμπα και ανέξοδο αντιμνημονιακό πνεύμα, δεν μπορούν να εκτονώσουν και να εκτρέψουν την δίκαιη μήνη και την αποφασιστικότητα των Ελλήνων για λευτεριά και δικαιοσύνη.

Περισσότερη Ελλάδα, περισσότερο Ελληνισμό για εμάς και τα παιδιά μας είναι αυτό που θέλουμε. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προελαύνει σε ολάκερη την Ελλάδα, γιατί έχει μια Σημαία, μια Ιδέα, μια Αλύγιστη Απόφαση που φέρει μέσα του και μαζί όλη η Ελληνική Φυλή. Πως αυτή η Πατρίδα είναι το Σπίτι των Πιστών Ελλήνων που είναι χτισμένο πάνω σε γερά θεμέλια. Με το Αίμα και τον Ιδρώτα τού λαού μας που φτιάχνει και τιμάει το ψωμί του. Των Ελλήνων που πολεμούν για να μην μπουν βάρβαροι στην Ιερή Γη των προγόνων μας και των παιδιών μας.

Είναι εκείνοι οι Έλληνες που δεν παραδίδουν μήτε γη μήτε σπίτι μήτε σημαίες και σύμβολα εθνικά και ελληνικά. Είναι οι Έλληνες που βλέπουν μακριά τις δυνατότητες τής Φυλής μας και τα όρια τού Εθνικού μας Οικοπέδου.

Και αφού βλέπουμε ξένους και ξενοκίνητους να μάς ζητούν την ψυχή μας, τότε σηκωνόμαστε και τούς εξαλείφουμε. Για μία Πίστη Ορθή. Για μια Σημαία και μια Ιδέα Ελληνική. Με την επαναστατική εφαρμογή τής αποφάσεως για Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Κανείς διάλογος. Ελλάδα μόνον με τούς Αληθινούς Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: