ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΑΙ



ΑΘΗΝΑ 10-2-2014.

Η εθνική αφύπνιση των Ελλήνων έχει συντελεστεί και η γνώση τους για τα τεκταινόμενα είναι υπαρκτή σε μεγάλο και ικανοποιητικό βαθμό. Τα μηνύματα των εσχατολογικών καιρών από το Θεό, δίνουν το έναυσμα για την έγερση και την ανάκτηση των ιερών και των οσίων τής Φυλής μας. Το Ήθος, η Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα, παρά τις παρεμβάσεις και τις διώξεις των μισελλήνων και τού σιωνιστικού νεοταξισμού, έχουν παραμείνει Αξίες Αλώβητες.

Οι τελευταίοι σεισμοί στον ελλαδικό χώρο, όπως στην Κεφαλλονιά, δίδουν μια περίεργη αίσθηση για την «φυσικότητά» τους. Ωστόσο οι έρευνες που διεξάγονται υπό το πέπλο τής μυστικότητας για τον γεωφυσικό μας πλούτο, μαζί με τις νέες αδειοδοτήσεις, δεν μπορούν να μάς δώσουν ασφαλή συμπεράσματα. Δεν δαιμονοποιούμε καταστάσεις, αλλά γνωρίζουμε επαρκώς πως οι σεισμικές έρευνες και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα τού γνωστού μας HAARP, μπορούν αν ενεργοποιηθούν, να δώσουν πλαστά «θαύματα», σαν κι αυτά που θα χρησιμοποιήσει ο Άνομος.

Ο Θεός μαζί με τούς πληγέντες τις προάλλες για μια ακόμη φορά Κεφαλλονίτες και με όλους τούς Έλληνες. Το ψευτορωμέϊκο επιπλέον έχει καταντήσει πολύ επικίνδυνο σε όλα τα επίπεδα, με ιδιαίτερα αναβαπτισμένο το επίπεδο τού δωσιλογισμού του. Από την προχειρότητα και την ανασφάλεια που δίδει στους πολίτες έως τις σκοπιμότητες, την προδοσία και την λεηλασία τού Ελληνισμού κατά τις νεοταξικές εντολές.

Η συνύπαρξη ψευτοκράτους, παρακράτους και των εισαγόμενων συνεργών τους από χώρες που κατακρατούν ελληνικά εδάφη και ζητούν νέα, έχει αναδειχτεί πέραν πάσης αμφιβολίας. Από τον Αλβανό που συνελήφθη στην Αλβανία ομολογώντας συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες και δολοφονίες Ελλήνων, φτάσαμε στη συμμετοχή Τούρκων στις ενέργειες αποκλεισμού Ελλήνων από την προσέλευση στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που έκανε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για τούς Ήρωες των Ιμίων. Αποκλεισμοί που δεν είχαν την επιβεβλημένη, πλήρη και έγκαιρη αντιμετώπιση τής Αστυνομίας δυστυχώς.

Η ανεύρεση ενός αυτοκινήτου που είχε κλαπεί από την Κερατέα στο Παλαιό Φάληρο, γεμάτο βαρύ οπλισμό και η ανεύρεση στοιχείων δύο Ελλήνων και ενός Αλβανού για συμμετοχή στη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη, συνδράμουν στην ενδεχόμενη προσπάθεια δημιουργίας μιας ψεύτικης επανάστασης ενάντια στην αληθινή επανάσταση των Αληθινών Ελλήνων. Κι όλα αυτά όταν τα κουρέματα των εναπομεινάντων καταθέσεων, όσοι έχουν ακόμη πλην των βαστάζων τού Συστήματος που ζουν και βασιλεύουν, έρχονται να προστεθούν στις εκλογικές μεθοδεύσεις τού ντόπιου νεοταξισμού.

Θα πάνε λένε οι Εφιάλτες τις ευρωεκλογές μαζί με την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών και θα θέσουν τούς ετεροδημότες σε δίλημμα να ψηφίσουν για την Ευρώπη στους τόπους διαμονής, για δε τις αυτοδιοικητικές υποχρεωτικά στους τόπους καταγωγής. Έχοντας φτάσει την φτώχια των Ελλήνων στο απώτατο σημείο, ευελπιστούν πως ο λαός μας θα κλειδωθεί στα σπίτια του. Παράλληλα συνεχίζουν το νοσηρό, παράνομο και αντισυνταγματικό κυνήγι μαγισσών σε βάρος των Εθνικιστών για να βγάλουν το Εθνικό Φρόνημα από τις εκλογές.

Οι συνθήκες είναι ιστορικές και κρίσιμες για το μέλλον τού Ελληνικού Έθνους. Η Πίστη στο Θεό και την Πατρίδα και ο βαθμός επιστρατεύσεως αυτής τής Πίστης, θα κρίνουν αν θα βυθιστούμε στο χάος τής παγκοσμιοποιημένης κατοχής και θα σβήσουμε ή αν θα φερθούμε ως Κραταιό Αποστολικό Έθνος και θα θριαμβεύσουμε, συντρίβοντας τον εχθρό και μεγαλύνοντας την Ελληνική Φυλή και την Εθνική μας Κυριαρχία. Και μάλιστα γρήγορα, διότι στα γαλανά νερά μας ο Τούρκος εκτός από τούς αποκλεισμούς μας, έχει στρώσει στο κυνήγι ερευνητικά σκάφη, όπως έκαμε με το Νορβηγικό στην Κυπριακή ΑΟΖ προσφάτως, με τη χρήση φρεγάτας που συνοδεύει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος.

Το γαλανόλευκο ποτάμι λοιπόν δεν ανακόπτεται πλέον με τίποτα. Έχει κινήσει την καθάρια ροή του για να ξεπλύνει τα σκουπίδια τής ντροπής και να καθαρίσει τις οδούς τής Πατρίδος τού Φωτός. Η Αυγή τού Έθνους έχει σηκωθεί. Οι κατοχές ποτέ δεν επιζούν σε τούτο τον ευλογημένο τόπο των Αγίων, των Ηρώων, τής Λευτεριάς, τής Πίστης και τής Μεγαλοσύνης.

Το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής δεν θα μάς το δώσουν οι κουβέντες τού καθωσπρεπισμού τής ψευτοδημοκρατίας και οι «Ευρωπαίοι Σύμμαχοι» που μάς δίδουν βορά σε βαρβάρους και αιματηρά μέτρα. Τούς Λύκους που ασελγούν και ιεροσυλούν σε βάρος μας θα τούς πετάξουμε έξω εμείς οι Έλληνες Αετοί με τον πηγαίο Εθνικισμό μας, σε εφαρμογή των εντολών των Νεκρών μας και των αναγκών τού Ελληνικού Έθνους και των Δικαίων του. Μπροστάρης ήδη έχει τεθεί ο Άγιος Θεός.

Τα μέτρα που χρειαζόμαστε τα παίρνουμε μόνοι μας. Στο Γουδί οι προδότες και στο Εθνικό Ταμείο και τον Ελληνικό Λαό ο μόχθος που κλάπηκε. Η Εθνική Γη και το Εθνικό Χρήμα στα χέρια των Ελλήνων, μαζί με την ελληνική κοινωνία, δίχως ξενοκρατία και διεθνισμό τού κατοχικού καθεστώτος. Και η Τιμή προς τούς Ήρωες τής Φυλής μας θα γίνει ολοκληρωμένη με την απελευθέρωση των Σκλάβων Πατρίδων μας. Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: