ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 23-2-2014.

Το βασικότερο οργανικό κύτταρο τού Έθνους είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κοινοτικός τρόπος ζωής τού Ελληνισμού κατά Ίωνα Δραγούμη και κατά τον μακραίωνο τρόπο πολιτικής διοίκησης των Ελλήνων γενικότερα. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, τα δικά τους έθιμα, ενίοτε και συνθήκες ζωής, αποτελώντας όλες μαζί τα κάστρα τής Ελληνικής Καστροπολιτείας.

Για τον Λαϊκό Εθνικισμό, οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να διατηρήσουν την πολιτική τους κατασκευή στην πρωταρχική μορφή κι όχι να προβούν σε αναγκαστικούς πολυμορφικούς σχηματισμούς. Το χωριό να ρυθμίζει τις τύχες τού χωριού και η πόλη τις τύχες τής πόλης, δίχως μεγάλες συνενώσεις. Οι κεφαλές τού τόπου να προέρχονται από τα σπλάχνα του, να υπάρχει αμεσότητα τού τρόπου επίλυσης των τοπικών ζητημάτων, άμεσος συντονισμός με το εθνικό κέντρο διοίκησης και αποτελεσματικός έλεγχος τής νομιμότητας των πεπραγμένων των τοπικών αρχόντων.

Οι γενικές οδηγίες και οι κοινές μέριμνες είναι αναμφισβήτητα υποχρέωση τού Εθνικού Κράτους έναντι τής κοινωνίας. Οι αναπτυξιακοί πόροι και η ανταποδοτικότητα μεταξύ κράτους και πολιτών είναι ωστόσο κοινή υπόθεση.

Η Κοινότητα αντιπροσωπεύει την ισότιμη και ευρεία παρουσία τού Ελληνισμού σε ολάκερη την επικράτεια. Δίδει ζωή σε κάθε γωνιά τής Ελληνικής Πατρίδος, που αν θέλει να λέει πως υπάρχει και είναι ακμαία, πρέπει το δίχως άλλο να διαθέτει ισχυρή πληθυσμιακή παρουσία και παραγωγικές υποδομές έως το πιο μικρό και απομακρυσμένο χωριό.

Η αστυφιλία είναι ο πιο ύπουλος εχθρός για την εκκένωση εθνικού εδάφους σε καιρό ειρήνης, ένας άσφαιρος μα το ίδιο επικίνδυνος εχθρός για το Έθνος όσο και ο πόλεμος. Η οδός μνημονίων, λαθρομετανάστευσης, ειδικών οικονομικών ζωνών και ψεύτικων μειονοτικών ζητημάτων για να χαθεί η συνοχή, η ασφάλεια και η κυριαρχία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Η ανάκτηση λοιπόν τού οικονομικού και τού κοινωνικού ελέγχου με το ζωντάνεμα των δραστηριοτήτων και των μέτρων πρόνοιας βάσει αξιοκρατικών και εθνοφυλετικών χαρακτηριστικών, είναι άμεση προτεραιότητα για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η στέγη, η τροφή, η εργασία, η υγεία, η επαρκής αστυνόμευση, η εξυπηρέτηση τού πολίτη, η δίκαιη φορολογική πολιτική και η ευνομία στις τοπικές αρχές είναι βασικές λειτουργίες που θα πρέπει να αποκαταστήσουμε άμεσα.

Ένας εθνικός και λαϊκός συνδυασμός αιρετών κεφαλών μιας περιφέρειας και ενός δήμου θα προβεί άμεσα σ’ έναν ενδελεχή διαχειριστικό έλεγχο τού κοινού ταμείου για την τήρηση τού νόμου, την πάταξη των ατασθαλιών και την αξιοποίηση των αυτοδιοικητικών πόρων αποκλειστικά υπέρ των Ελλήνων. Κάθε εισφορά και τοπικός φόρος τού πολίτη έχει υπόσταση έως το βαθμό που αξιοποιείται υπέρ τής κοινωνίας. Όταν δηλαδή υπάρχουν παντού εργασιακοί χώροι, σχολεία, νοσοκομεία, δρόμοι.

Η αντιμετώπιση τής φτώχιας που σήμερα επικρατεί από το κέντρο τής κατεχόμενης πρωτεύουσας Αθήνας έως τα ακριτικά σημεία τής Ελλάδος που σφύζουν από πλούτο που ορέγονται παγκοσμιοποιητές και γυρολόγοι τού νεοταξισμού, είναι ζήτημα βουλήσεως και προϋποθέσεων δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Είναι η επανεκκίνηση τής πρωτογενούς παραγωγής με παροχή χρηματοδότησης και κινήτρων για την επιστροφή στο χωράφι. Η απορρόφηση των προϊόντων των αγροτών μας για να τραφεί και να εξασφαλίσει ταυτόχρονα εισόδημα η ελληνική οικογένεια.

Να ανοίξουν τα κλειστά εργοστάσια, να γυρίσουν πίσω όσα έχουν αλλάξει έδρα και να ανοίξουν καινούργια. Να χρηματοδοτηθούν η νέα επιχειρηματικότητα και η πρόσληψη Ελλήνων εργαζόμενων κι όχι οι μίζες και η απασχόληση των ξένων. Να γυρίσει η κοινωνική αλληλεγγύη με την παράλληλη στήριξη των οικονομικών δραστηριοτήτων που στηρίζουν αποκλειστικά την παραμονή των Ελλήνων στον τόπο τους. Το δε ελληνικό μαγαζί να βρει περισσότερη στήριξη ανάλογα με το απομακρυσμένο χωριό που στηρίζει.

Τα κοινωνικά παντοπωλεία και η εξασφάλιση από την Τοπική Αυτοδιοίκηση τροφής και στέγης είναι ιερή υποχρέωση και καθήκον των Τοπικών Αρχών προς όλους τούς Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Μέσα σε μια σκόπιμη κρίση που μάς φέρανε για να επιτευχθεί η γενοκτονία τού ελληνικού λαού, η Λαϊκή και Εθνικιστική Κοινότητα θα προσφέρει τα πρώτα βήματα για την ανόρθωση τού Ελληνικού Έθνους.

Ούτε μια ελληνική οικογένεια δίχως το καθημερινό φαγητό, ούτε ένας Έλληνας δίχως μια στέγη πάνω από το κεφάλι του. Αυτά τα αγαθά δεν τα στερεί κανείς και ο Εθνικιστής βρίσκεται στο πλευρό τού εθνοφυλετικού του αδερφού δίχως διακρίσεις. Οι υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης στους αδερφούς μας που έχουν πέσει θύματα των υπό κατάργηση ελληνόφωνων προδοτών, αποσκοπεί στην επιστροφή τής εθνικής υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης κι όχι ως μόνιμη διαφημιζόμενη και καθεστωτική λύση.

Ούτε ένας ξένος εργάτης στα έργα τής τοπικής αυτοδιοίκησης και πουθενά. Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη. Αν μηδενιστεί η ελληνική ανεργία, τότε και μόνον θα εξεταστούν οι ανάγκες μας κι όχι από εστίες μισελληνισμού. Η καταπολέμηση τής εγκληματικότητας θα γίνει με τη συμμετοχή τής δημοτικής αστυνομίας σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία, στελεχωμένες και άρτια εξοπλισμένες.

Τα σχολεία θα φυλαχθούν με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των τοπικών κοινωνιών. Και η λαθρομετανάστευση μαζί με τους χρηματοδότες της θα βγει οριστικά από τη ζωή μας. Χωριά και πόλεις καθαρές, ασφαλείς, ελληνικές, λαϊκές και εθνικιστικές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
       


1 σχόλιο:

Stelios Fellas είπε...

H XΩΡΑ ΜΑΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

Φίλοι, σίγουρα είμαστε ο πιο Θρησκόληπτος λαός της γης, σ'όλα τα νησιά μας ακόμα και στα ξεροβραχα σαν μανιτάρια είναι σπαρμένα εκκλησάκια που σπανίως λειτουργούν. Όπου και ν' αγναντεψεις θα δεις ένα άδειο Εκκλησάκι, και ενώ Έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό εκκλησιών κατ' άτομο οι ΚΑΡΔΙΕΣ μας ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΙΛΙΑ απο τον Χριστό, και ακριβώς όπως τα κλειστά εκκλησάκια ετσι και οι ΚΑΡΔΙΕΣ μας είναι σφιχτά ΑΜΠΑΡΩΜΕΝΕΣ προς τον ΧΡΙΣΤΟ. Είμαστε Χριστιανοί στην ονομασία αλλά ΟΧΙ στην ΟΥΣΙΑ, είμαστε θρησκόληπτοι αλλά δεν λατρεύουμε τον Χριστό, προτιμάμε την εικόνα του να Φιλάμε αλλά τον ίδιο μακριά από την καρδία μας να τον ΚΡΑΤΑΜΕ

Γι' αυτό και για μας είναι αυτά τα λόγια του Χριστού «Αυτός ο λαός με προσεγγίζει με τα ΛΟΓΙΑ του, και με τα ΧΕΙΛΗ του με τιμά, η ΚΑΡΔΙΑ τους όμως ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ. ΑΔΙΚΑ λοιπόν με Λατρεύουν»(Ματθαίος 15:8-9)Φίλοι μου Καλησπέρα σας

Για να Σωθούμε και στην Ευλογία του Πατρός να μπούμε πρέπει τον Χριστό Σωτήρα μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ.(Ιωάννης 1;12-13,3;16,36,5:24,6:39,47,10:9,10:27, 14:6)

Σε τίποτε δεν ωφελεί αν ανάβουμε το κεράκι,ενώ ΑΡΝΙΟΥΜΑΣΤΕ τον Χριστό τον πανταχού παρών ΘΕΟ Σωτήρα σας να τον δεχτούμε . Ο Κύριος επιθυμεί τις ΚΑΡΔΙΕΣ μας. Το Ευαγγέλιο μας λέει οτι δεν κατοικεί σε χειροποίητους ναούς (Πράξεις 17:24) αλλά τα Μάτια του περιτρέχουν όλη τη γη, για να δείξει την παντοδυναμία του σ' εκείνους που η ΚΑΡΔΙΑ τους είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ απέναντί του(Β.Χρονικών 16:9) Ο Κύριος φίλοι καλεί τον καθένα μας να του ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ την καρδιά μας « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20 και Υπόσχεται οτι ΠΟΤΕ δεν θα μας ΑΦΗΣΕΙ ούτε να θα μας ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ !!!(Εβραίους 13:5)

"Κύριε Ιησού Χριστέ θα ήθελα να είμαι ο Πρώτος που ΣΩΤΗΡΑ, θα σε δεχτώ." Λέει το παιδί του Κυρίου που επιθυμεί ν' αναπτύξει καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ΧΡΙΣΤΟ.

Αδελφέ/η αν νοσταλγείς την Γαλήνη, την Ειρήνη και την ΧΑΡΑ μόνο στον Χριστό θα την βρεις. Πρέπει τον Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και τότε στην Ευλογία του Πατρός και του Γιου θα μπεις,( Ιωάννης 1:12-13, Αποκάλυψη 3:20) απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ θα βαπτιστείς < θα λάβεις ενα καινούργιο Παρών που λέγεται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ >(Ιωάννης 3:3,5) που δεν είναι όπως νομίζουν μερικοί δροσιά της Ψυχής αλλά ΣΩΤΗΡΙΑ της ΨΥΧΗΣ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ (Ιωάννης 10:9) αλλά στην Αιώνια Ζωή και εσύ θα μπεις.Αμήν!