ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 11-2-2016.

11 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 02.45, χάνεται το στίγμα ενός ελικοπτέρου. Τρεις ακόμη Ήρωες τού Ελληνισμού πέφτουν στον βωμό τού καθήκοντος, υπερασπιζόμενοι την Ιερή Ελλάδα. Η υπόθεση θυμίζει έντονα τα Ίμια που έζησα από κοντά. Μια βουβαμάρα απλώνεται. Μια σιωπηρή αρχικά οργή ζητά να εκδηλωθεί. Και θα εκδηλωθεί. Πρέπει να εκδηλωθεί αδέρφια. Δεν γίνεται αλλιώς. Το χρωστάμε στους Ήρωες που είναι αδέρφια μας και θυσιάστηκαν για εμάς και τα παιδιά μας.

Το μοιραίο ελικόπτερο τού Πολεμικού Ναυτικού μας απονηώθηκε από φρεγάτα. Μαθαίνουμε πως υπήρξε άσκηση εντοπισμού στόχου επιφανείας. Ο καιρός δεν ενέπνεε ανησυχίες. Η πτήση εκτελείτο σε χαμηλό ύψος. Το ελικόπτερο παλαιό, μα οι πιλότοι μαχιμότατοι και εμπειρότατοι. Η περίπτωση βλάβης δεν φαίνεται να υφίσταται, αφού το πλήρωμα τού ελικοπτέρου δεν ανέφερε ποτέ τίποτα σχετικό. Κι ας λέγουν τα ίδια οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες, όπως συνέβη στα Ίμια. Η δε πτώση συνέβη στο νησάκι Κίναρο, πλησίον τής Λέρου, στα Δωδεκάνησα. Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να αμφισβητούν οι Τούρκοι το δικαίωμά μας να περισυλλέξουμε τα σεπτά σκηνώματα των Στρατιωτών μας μέσα στα δικά μας ύδατα!!! Τα στοιχεία που ομοιάζουν με τα Ίμια είναι όντως πολλά. Σφιγμένες γροθιές…

Από τις αρχές τού χρόνου οι Τούρκοι προκαλούν με στρατιωτικές ασκήσεις που κάνουν σε όλο το Αιγαίο με αληθινά πυρά. Ζητούν ελληνικά νησιά. Ζητούν ελληνικό έδαφος. Ζητούν ελληνικό αίμα. Εκεί, στην Θάλασσα των Γενναίων που για το καθεστώς και τον νυν πρωθυπουργό δεν υπάρχουν τάχα σύνορα. Νατοϊκές αιτιάσεις. Διασωστικές αιτιάσεις. Βρωμερή ύβρη σε βάρος των στρατευμένων παιδιών μας το κλίμα.

Ο υπουργός άμυνας Καμένος προ ημερών έριξε πάλι από… ελικοπτέρου στεφάνι στα Ίμια για να ακολουθήσει είσοδος τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών που αναχαιτίστηκαν. Η κυβέρνηση ωστόσο και ολάκερο το «συνταγματικό τόξο» διατάχθηκαν από τούς ψευτοσυμμάχους εντολείς τους να πειθαρχήσουν στις παράλληλες περιπολίες με τούς Τούρκους, με όχημα την διαχείριση των λαθροπροσφύγων που εισέρχονται στην Πατρίδα μας σωρηδόν. Και σήμερα, 11 Φεβρουαρίου 2016, τρία νέα παιδιά, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, δώσανε το αίμα τους πιστοί στον στρατιωτικό τους όρκο να φυλάσσουν τις δικές τους Θερμοπύλες.

Οι προδότες πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος έχουν μοιράσει το Αιγαίο σε Τούρκους και Σταυρωτήδες Νεοταξίτες. Αφορμή το λαθροπροσφυγικό. Έπαθλο ο γεωφυσικός μας πλούτος. Σκοπός των εχθρών μας το ξεπούλημα τής Ελλάδος, η διάλυση τής Πατρίδος μας και ο βιολογικός θάνατος τής Ελληνικής Φυλής. Μάς βάζουν μπροστά το χρήμα και ευθύς μάς σκοτώνουν. Κάποιοι μιλούν για φυγάδευση χρυσού. Κάποιοι άλλοι μέσα από υπουργεία μιλάνε για πτώχευση, για φωτιά, για αιματηρές συγκρούσεις.

Για το χρήμα σας ωρέ αλήτες, ωρέ σκουπίδια, ωρέ ξεφτιλισμένοι Εφιάλτες και σεις σαράφηδες και βάρβαροι δεν μού καίγεται καρφί. Εξόν κι αν πρόκειται για το καρφί τού φέρετρου των δολοφόνων των παιδιών μας. Αυτό με νοιάζει. Στον δε Στρατό μας λέγω μόνον τούτο: Αδέρφια, παραμερίστε τούς ανίκανους, σαρώστε την σαπίλα, αφανίστε τον εχθρό. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γνωρίζει το χρέος του. Στην πράξη, ταχιά, όχι σαν σύνθημα πλέον απλά. Σαν Επανάσταση, σαν Αληθινή Ελλάδα. Τώρα, Ελλάς, Στρατός και Εθνικισμός να κάνουμε το Τάμα τής Φυλής για την δικαίωση τού Ελληνικού Αίματος.

Χριστέ μου, κλίνω ευλαβικά το γόνυ στα ηρωικά παιδιά μας. Τα έχεις αγκαλιάσει ήδη Άγιε Δέσποτα, το γνωρίζουμε. Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου, Αθάνατοι!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: